AMD не поспішає з анонсом Radeon RX 7800, RX 7700 та RX 7600

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
terminahtor
Member

Повідомлення

bes
Накидуй ще) карта(як варіант - картка) - від слова card, а не map. Це в російський карта(card) і карта(map) пишуться однаково. Це ж не атласна мапа.
Востаннє редагувалось 23.02.2023 16:10 користувачем terminahtor, всього редагувалось 4 разів.
MessiaH
Member

Повідомлення

terminahtor: 23.02.2023 15:58Просто людина при любій зручній нагоді форсить і виправдовує свою 4090, на що отримує закономірну відповідь.
где и в каком месте я хоть раз оправдываю покупку 4090???
feniks_tm
Member

Повідомлення

bes: 23.02.2023 16:02
terminahtor: 23.02.2023 16:00

Якщо ти про мене, то не вгадав. Це просто це вже якісь фаріонізми. Скрізь пишуть відеокарта, але це не достатньо по українські, тому треба видумати відеомапу)
Відеомапа це як блок харчування
спойлер
bes
Member

Повідомлення

terminahtor: 23.02.2023 16:04 bes
Накидуй ще) карат - від слова card, а не map.
Да но в этой ситуаций слишком очевидно что какой-то переводчик перевел слово карта как мапу
Melofon
Member

Повідомлення

terminahtor

Не будь таким серьезным, видеомапа это прикол.
terminahtor
Member

Повідомлення

bes: 23.02.2023 16:10Да но в этой ситуаций слишком очевидно что какой-то переводчик перевел слово карта как мапу
Я просто подумав, що це ти стосовно мене написав:
bes: 23.02.2023 15:58Оо у нас тут кто то пользуется гугл переводчиком чтоб за своего сойти
Відправлено через 7 хвилин 8 секунд:
MessiaH: 23.02.2023 16:04где и в каком месте я хоть раз оправдываю покупку 4090???
Я заплутався, так виправдовуєш, чи ні?
Phos4
Member

Повідомлення

MessiaH
карты ещё слабее вообще не нужны
Читаю ваші коменти інколи і виглядає так ніби ви думаєте що між ультра4к рейтрейсинг експіріенсом і запустив ксго на низьких 720р в 14 фпс взагалі нічого немає.
SergN
Member

Повідомлення

Phos4: 23.02.2023 16:28Читаю ваші коменти інколи

Для цього є хороший режим блек ліста ;)
Kib
Member

Повідомлення

Melofon: 23.02.2023 16:10Не будь таким серьезным, видеомапа это прикол.
Ці "приколи", а як на мене звичайний долб :censoured: все глибше вкорінюється в розмовну мову, і у підсумку, те що задумувалось як висміювання рашистської неграмотності, перетворюється вже в українську безграмотність. :laugh:
Реально д :censoured: :facepalm:
Востаннє редагувалось 23.02.2023 16:51 користувачем Kib, всього редагувалось 1 раз.
Dobivatel
Member

Повідомлення

bes: 23.02.2023 16:02 Відеомапа це як блок харчування
Так і ще як: оперативні спогади, матусіна плата, та дозвіл екрану. :lol:
EvhenS
Member

Повідомлення

Здається американські і европейські антимонопольщики мишей не ловлять. Тут на п'ять лярдів штрафу з обох оборудку видно.
Yalg
Member

Повідомлення

AMD не торопится с анонсом Radeon RX 7800, RX 7700 и RX 7600
Navi 33 - 6nm. Смысл топорится?
kawalot
Member

Повідомлення

Перші Ryzen 9 7900x3d з'явились в наших магазинах (в трьох магазинах одразу). Ціна "якихось" 30 тисяч :shuffle:
IronAngel72
Member

Повідомлення

Відеомавпа
terminahtor
Member

Повідомлення

kawalot: 23.02.2023 17:45Перші Ryzen 9 7900x3d з'явились в наших магазинах (в трьох магазинах одразу). Ціна "якихось" 30 тисяч
Доречі, досить демократично, як на мене. Я думав що більше на старті загнуть. Думаю, що через 2-3 тижні© ціни стануть ± як рекомендовані.
kawalot
Member

Повідомлення

terminahtor
Я тисяч на +/-25 розраховував. Але брати все одно буду лише через пару тижнів, так що є надія, що може трохи впаде ціна. А ні, то доведеться за 30. Якщо на щось націлився, то роби до кінця або взагалі не починай, так що пізно задню вмикати.
terminahtor
Member

Повідомлення

kawalot
Також спочатку думав про 7900X3D, але ні, я все-таки націлився на 7950X3D, щоб мати повноцінний 8 core CCX з 3D кешем.
Правда куди дівати все старе барахло...
Kravan
Member

Повідомлення

MessiaH: 23.02.2023 15:27 Учитывая насколько слабенькой оказалась 7900хтх, карты ещё слабее вообще не нужны, они будут неактуальны на момент выхода даже
Это откуда такое инфо? Большинство сидит на условной 1ххх 2ххх и 3060 картах. Для которых условная 7900хт это не достижимая величина..
kawalot
Member

Повідомлення

terminahtor
Подивлюсь скільки буде коштувати 7950, якщо тисяч на 5 дорожче, то може теж його візьму. До моменту коли буду купувати, то він теж повинен з'явитися на прилавках. А що до старого компу, так як я маю 2 компи, то запасний віддам товаришу за пляшку пива, бо в нього там таке лахміття, що ледве віндовс ХР тягне. Відповідно, поточний комп займе місце запасного.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

terminahtor: 23.02.2023 19:00 kawalot
Також спочатку думав про 7900X3D, але ні, я все-таки націлився на 7950X3D, щоб мати повноцінний 8 core CCX з 3D кешем.
Правда куди дівати все старе барахло...
Для цього є OLX, весь старий мотлох з відвальними чіпами саме туди всі скидують,новим щасливим господарям! :laugh:
Відповісти