Я десь писав, що у мене були помилки в програмах, які тестують ХМР пам'ять? Я пам'ять тестував годинами, щоб здати її по гарантії. Навіть робив спеціальну завантажувальну флешку з мемтестом. Помилок не було. Але, ідеальної стабільності в роботі також не було.terminahtor: ↑ 19.02.2023 14:06 Volodya811
Мені здається, що ви такий собі троль середньої жирності. Або дуже криві руки. Моя профільна память, яку зажав в хлам, годинами всі можливі тести для памяті крутить, типу karhu, 1usmus, Universal і тп і за 2 роки ні одної помилки. Ні одного вильоту. Так що намагайтесь краще накидувати.
Тому, я на емоціях після ХМР балістиків купив топову дорогу пам'ять ХМР 4400 від Мікрон. І який же у мене був шок, коли отримав "те саме". Потім, я замінив 10700К на 11900. Думав, що можливо контролер процесора. Але, також ні. І, нарешті я купив нову плату, і також не в ній справа.
А з пам'яттю по JEDEC проблем немає.
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Викинув багато грошей на те, щоб зрозуміти, що ХМР пам'ять не для мене. У мене були ПК з 2000 року, починаючи від АМД К6-2 300 і закінчуючи і7 6700. Всюди стояла пам'ять по JEDEC. І ніколи я не знав ніяких проблем. У 2020 році оновив ПК, купив ХМР, щоб "як усі" і почалося.