Останні статті і огляди
Новини
Yeston випускає GeForce RTX 4080 Sakura Sugar у стилі аніме
-
BoJIbHbIu
Member
посмотрите обзоры VIK-off на данные карты + обзоры на Peladn. иногда попадаются карты с б/у чипами GPU и памяти, так же есть проблемы с работой вентиляторов. качество карт очень разное, прямо скажем рандом
-
saren
Member
slv
тебе настолько насрать, что ты не смог смолчать?
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
ДядяСаша
ева это травма психики. как и тетрадка, и цикады...
юру камп, Кобаяши, Сенко - наше все.
Отправлено спустя 57 секунд:
ViPo
а скока доплатишь за фотку плешивого?
тебе настолько насрать, что ты не смог смолчать?
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
ДядяСаша
ева это травма психики. как и тетрадка, и цикады...
юру камп, Кобаяши, Сенко - наше все.
Отправлено спустя 57 секунд:
ViPo
а скока доплатишь за фотку плешивого?
-
Alligator
Member
Та хай вже монітор на довжину бекплейту зроблять з можливістю редагувати яскравість и хоч кожен день міняй картинкуwaryag: ↑ 18.02.2023 08:59Було кілька років тому у китайців. Звичайно, не за пару баксів.
А так нічого не заважає знайти карту з відносно пустим бекплейтом і наклеїти свій принт.
А можно коллекционное издание с его головой?
-
saren
Member
Alligator
ну блин, тут аукцион нужен. кто больше даст.
ну блин, тут аукцион нужен. кто больше даст.
-
Griever
Member
И тут Викоффа вспомнилиBoJIbHbIu: ↑ 18.02.2023 21:23 посмотрите обзоры VIK-off на данные карты + обзоры на Peladn. иногда попадаются карты с б/у чипами GPU и памяти, так же есть проблемы с работой вентиляторов. качество карт очень разное, прямо скажем рандом
-
OC Falcon
Member
В таком случае карте (корпусу) нужна брызгозащита
-
ViPo
Member
Я доплачу? Я ж ніби ясно дав зрозуміти, що максимально не фетишист, предмети (знаки, поєднання кольорів, тощо) для мене нічого не значать.
Звісно з його фоткою я таки карту не експлуатував би, але прямі руки маю, балончик чорної фарби знаю де купити, тож проблеми не бачу.
-
oleg5d75
Member
В мене комп під столом, я його майже не бачу, так що мені і синій і бурий текстоліт зайде))))