ASRock підготувала карту розширення на основі чипсета AMD

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
konb999
Member

Повідомлення

MuDOZ: 20.01.2023 12:42
konb999: 20.01.2023 11:12
Хочешь амуде, - должен быть готов к боли, страданиям и унижению!
Вас так давно не було в чаті, бачу ви вже змогли встановити драйвер який вирішує чорний екран при загрузці віндос на 4090 :up:
Дякую, що турбувались за мене. Але я Вас розчарую. Жодних проблем з 4090 я не спостерігав! Ні з драєвером ані з розємом який згоріти повинин був! Просто часу не було.. А у Вас були проблеми з 4090? А... у Вас же власне і 4090 не було...
l-m
Member

Повідомлення

konb999: 20.01.2023 11:12 Хочешь амуде, - должен быть готов к боли, страданиям и унижению!
а, так от чому ти в кожній темі страждаєш та принижуєшся — ти просто амуде хочеш :gigi:
mklm
Member

Повідомлення

Technocrat: 20.01.2023 10:41 ASRock в своём стиле :D Они такую дичь делали и 15 лет назад. Если встречаешь какое-то дикое комбо в стиле 754-939 сокет два-в-одном, знай - это ASRock :gigi:
спойлер
смотри какой асрок
Зображення
Smok
Member

Повідомлення

нехай роблять, може щось дійсно цікаве народять :)

от я наприклад користуюсь asrock DeskMini X300 - гарна штука, повноцінний комп (без дискретки) разміром 2 літри
лишилось дочекатись крутих встройок і можна буде гамати на таких малюках
MuDOZ
Member

Повідомлення

konb999: 20.01.2023 16:07
MuDOZ: 20.01.2023 12:42
Вас так давно не було в чаті, бачу ви вже змогли встановити драйвер який вирішує чорний екран при загрузці віндос на 4090 :up:
Дякую, що турбувались за мене. Але я Вас розчарую. Жодних проблем з 4090 я не спостерігав! Ні з драєвером ані з розємом який згоріти повинин був! Просто часу не було.. А у Вас були проблеми з 4090? А... у Вас же власне і 4090 не було...
Ви праві, 4090 в мене не було, не в пріоритеті купляти таку карту, тай ігри мене чомусь з віком перестають цікавити, а те що цікавить тяне моя затичка :beer:
coffeeman
Member

Повідомлення

Добре, що експерементують. Як мені відомо AsRock єдина з великих вендорів хто зміг вмістити 4 плашки стандартної пам'яті на mini-ITX платі.
Krovatka
Member

Повідомлення

Не удивлюсь, если асрок родит плату сразу под интел и амд.
kot@work
Member

Повідомлення

Краще б зробили цей pci-e HUB зовнішним
VRoman
Member

Повідомлення

Krovatka: 21.01.2023 02:41 Не удивлюсь, если асрок родит плату сразу под интел и амд.
Уже давно было :D Зображення
https://asrock.com/news/index.asp?iD=7
fleagull
Member

Повідомлення

Хочу плату розширення, яка перетворить мою x370 на x670 :D
_Andrik_
Member

Повідомлення

fleagull: 21.01.2023 14:11 Хочу плату розширення, яка перетворить мою x370 на x670 :D
І перехідник з АМ4=}АМ5 :gigi:
Васильович
Member

Повідомлення

То обидва AMD сокети (939 і 754), тому не рахується :gigi:
А взагалі, універсальні мамки Intel+AMD вже були ще до ASRock - в часи i486, але є нюанс :rotate:
ssslinks
Junior

Повідомлення

VRoman: 21.01.2023 08:59
Krovatka: 21.01.2023 02:41 Не удивлюсь, если асрок родит плату сразу под интел и амд.
Уже давно было :D Зображення
https://asrock.com/news/index.asp?iD=7
интересно как вообще асрок позиционировали это творение? кто должен был стать целевой аудиторией этого чуда? зачем вообще такое нужно
Маэстро
Junior

Повідомлення

Для богів ПК ж. :idea:
Technocrat
Member

Повідомлення

Времён Pentium 4 например :gigi:
спойлер
Зображення
P4 Combo
Відповісти