Return to Castle Wolfenstein отримає мод із трасуванням наприкінці 2023 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Creature4O
Member

Повідомлення

P27mre: 27.12.2022 14:51 Shaolin_Style
Из видео вижу как всё намазали вазилином особенно оружие,действительно круто :lol:
Вазелін на стволі зброї це для фаталіті\ добивання ворогів як у дум :laugh:
TerryCone
Member

Повідомлення

Як завжди це буває, "чукча-mode ON", і почалося... :lol:
1) Де ви побачили, що це буде продаватися? На цей час поки написано, що це мод, який робить ентузіаст у вільний час. Іншої інфи поки нема.
2) Мод робить інженер, який працює в АМД, із анонсованого він додав технології трьох великих техногігантів, а не лише nVidia, але гівно полетіло саме у неВідію, що це вона таким чином "підсаджує" на промені.
3) Доповнення до п. 2: де ви побачили, що цей мод працюватиме ТІЛЬКИ на картах від nVidia? І що там буде ТІЛЬКИ пропрієтарна технологія RTX?
Поки що бачу хейт зніфіга взагалі. Складається таке враження, що промені хейтять фанати АМД, які не дочекалися вражаючої продуктивності в променях ні в минулому, ні в нинішньому поколінні карт від АМД.
Читайте новини уважніше. Всім добра)
Scorpio
Member

Повідомлення

З цією грою у мене лише приємні і ностальгічні спогади...Саме в 2001 році я придбав свій перший ПК і першими інстальованими іграми були: Need for Speed 5: Porsche Unleashed та Return to Castle Wolfenstein. Від монітору не міг відірватись, аж очі червоні були)))
З радістю пройду цю шедевральну і пам'ятну для мене гру ще разок з оновленою графікою...
Vpupkin
Member

Повідомлення

Nick22
О да, бесплатный мод для древней игры это очень прибыльно, столько бабла на лодках нарубят.
TerryCone
Member

Повідомлення

Scorpio
А у мене в 2001му був ще Intel i486DX4 100MHz, 16Mb SIMM RAM, HDD Maxtor 160Mb, та відяшка Trident на шині ISA :gigi: Але перша Квака та Стар Крафт працювали, і це було неперевершено))
NuclearRobinson
Member

Повідомлення

Освітлення звісно цікаво виглядає, але поряд з оригінальними текстурами виглядає дико. Спробував би, але ще б десь відеокарту з променями дістати :laugh:
А так, було набагато цікавіше, якби був якийсь ремейстер з новими текстурами, хоча ця гра чудово проходиться і без сучасного графону, бо сюжет і ностальгія важливіше.
TerryCone
Member

Повідомлення

NuclearRobinson
Пограйтеся поки у мод RealRTCW, шукайте на moddb. ;)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Ну да, лучи только не хватало. Где 8к текстуры и высокополигональные модели, где многопоточный движок хороший?!
Breathtaking
Junior

Повідомлення

TerryCone: 29.12.2022 11:54 NuclearRobinson
Пограйтеся поки у мод RealRTCW, шукайте на moddb. ;)
В Стімі також він є. Із задоволенням пограв.
Відповісти