Impulse101: ↑
02.12.2022 08:35
Захар Беркут: ↑
01.12.2022 21:37
Impulse101
Що не так ? Гірше ефективність кулерів у БК, менше ресурс, гірше комплект та якість, гірше гарантія, ціна майже така сама. У БК якість як у Арктик, але навіть Арктик у ефективності краще за БК, але коштує в рази дешевше.
Impulse101
Що стосується Dark Rock TF , по його розмірах у Арктика є Freezer 50, який ефективніше та дешевше в два рази.
А у Ноктюа є д14 та д15 які коштують так само, але якісніше, довше гарантія, краще комплект, більший ресурс.
Что ты вкладываешь в понятие “качество”? Качество чего? Исполнения? Так там все хорошо, не понимаю к чему можно придраться. Или о каком качестве речь?
Что касается ресурса, заявленная наработка на отказ 300 тыс часов, это мало?
По эффективности Pro и D серия сопоставимы, разница в пределах статистической погрешности, при этом Pro несколько дешевле.
Лично у меня единственная претензия к БК это неудачное крепление в 3 серии кулеров, но это уже давно исправлено.
Що вкладаю я пояснював, я особисто сам провів тестування більше 20 топ виробників кулерів, тобто не тільки тиск, шум, вібрації, та питання годин праці, я розбирав повністю кулер, та порівнював якість складових, мастила, компонентів, матеріалів, щоб для себе один раз та назавжди вирішити що купувати, так от по складовим та матеріалам БК значно програє Ноктюа, так само як і по виваженості конструкції механізму, надійності. БК майже як Арктик по якості, але відчутно дорожче, та менш ефективний, бо тиск повітря на радіатор у Арктик та Ноктюа відчутно краще, бо працюючи на д14 башті на однакових обертах, кулери БК програли Арктик та Ноктуа на 5 градусів, при тому по шуму знов таки виграв Ноктюа, з Арктик паритет у БК за шумом.
Так от і дайте собі відповідь - а чи варто платити подвійну вартість за меншу ефективність?
Або чи варто платити приблизно таку ж саму вартість, за гіршу якість, та знов таки меншу ефективність?
AntonyKandaurov: ↑
02.12.2022 09:41
Год стоят вертушки от бк, башню купил от них же, тишина и эффективность отличная. Да, с башенкой повозиться надо, но в целом все неплохо да и за эти деньги в 21 году похожую ноктю я бы не купил.
Так відкрив історію вартості кулерів Ноктюа та БК, на 2021 рік у БК у 5 моделей 120-140 вартість від 15 до 27 доларів, у Ноктюа 120-140 так само 5 моделей вартість 18-31 долар. Тобто вас зупинило 1-3 долара різниця? При тому що Арктик за 120-140 моделі просив 7-13 доларів, Чи вас цікавить у складі СО ціни ? Дивлюсь на 21 рік д14 та д15 ~90-100 доларів коштували? а у БК аналог ДРП4 та ДРТ 89-101 долари коштували. Вас зупинила різниця в 1 долар? При тому що аналог від Арктик Ф50 коштував 47 доларів... Про гарантію вам нагадати? Навіть у Арктик вона 5+ років, у Ноктюа 6+, у БК 2+ роки. Комплект у Ноктюа і термопаста, і серветка, і понижувач обертів, і подовжувач з двійничком у комплекті, і кріплення вишлють безкоштовно, у Арктик ціна та лояльність, коли навіть мені без наклейки та з подряпинами міняли кулери, але гаразд подобається купувати гірше та дорожче це ваш вибір будь ласка, але не вводьте в оману читачів, адже БК це не раціональний вибір не за ціною, не за якістю, не за гарантією, не за ефективністю.