Есть, но эти на хайпе более известны и популярныsolomoniks: ↑ 14.11.2022 16:51 А что, круче его никого нет?
Останні статті і огляди
Новини
S1mple з NAVI визнано найкращим гравцем десятиріччя в CS:GO
-
seraphic
Member
-
solomoniks
Member
Хайпанутые значит.seraphic: ↑ 14.11.2022 18:27Есть, но эти на хайпе более известны и популярныsolomoniks: ↑ 14.11.2022 16:51 А что, круче его никого нет?
-
mat-s
Member
" Карьера
Карьера Костылева началась в 2013 году. Он побывал в таких коллективах как LAN DODGERS, A-Gaming, Courage Gaming. 1 февраля 2014 года получил бан от ESL на 2 года за читерство и попытку обхода бана. В результате игрок не смог выступать на официальных турнирах, которые поддерживаются Valve до 2016 года[7]." - значит заслуженно наградили .
Карьера Костылева началась в 2013 году. Он побывал в таких коллективах как LAN DODGERS, A-Gaming, Courage Gaming. 1 февраля 2014 года получил бан от ESL на 2 года за читерство и попытку обхода бана. В результате игрок не смог выступать на официальных турнирах, которые поддерживаются Valve до 2016 года[7]." - значит заслуженно наградили .
-
Ekz0rcyst
Member
ShamilFox
Це все тимчасово і мінливо. Та і різниця між топ 1 та топ 2 дуже розмита.
Це все тимчасово і мінливо. Та і різниця між топ 1 та топ 2 дуже розмита.
-
n+gibat[]r
Member
В КСГО краще грає лище Іво Бобулsolomoniks: ↑ 14.11.2022 16:51 А что, круче его никого нет?
Отправлено спустя 23 секунды:
В КСГО краще грає лише Іво Бобулsolomoniks: ↑ 14.11.2022 16:51 А что, круче его никого нет?
-
zelloyn
Member
Csgo я б не вважав грою для кіберспорту. Витративши приблизно 5000 годин на сурс ігри, і сотні годин на cvar, та стільки ж на моддинг, розробку, я скоріше буду вважати, що краще по логіці і реакції судити ніж по цій грі. Симпл найкращий в реакції і ще багато в чому, але точно не в розумінні рушія, і його тонкостей. Це нонсенс, але cvar може дуже змінити хід гри.
-
nemadimi
Member
чемпион виртус про ура
-
solomoniks
Member
А где этот пацан, как его там звать... ropz?
-
Барбарис
Member
nemadimi: ↑ 17.11.2022 06:55 чемпион виртус про ура
-
terminahtor
Member
Перепис диванних турбопатріотів
-
Барбарис
Member
Неадекват?
-
terminahtor
Member
Барбарис
В чому неадекватність? В мене претензій до Сімпла немає, всі роблять помилки, а ось зходити на гівно, як місцеві патріотики - це весело)
В чому неадекватність? В мене претензій до Сімпла немає, всі роблять помилки, а ось зходити на гівно, як місцеві патріотики - це весело)
-
st0k
Member
хороша спроба, кацапіки, але ні
-
terminahtor
Member
st0k
Що, якщо думка йде в розріз з тутешнім насєлєнієм, то одразу кацапік? Може ти шовініст?
Що, якщо думка йде в розріз з тутешнім насєлєнієм, то одразу кацапік? Може ти шовініст?
-
st0k
Member
хто кацапік?terminahtor: ↑ 18.11.2022 19:10 st0k
-
Барбарис
Member
сімпл, що пропагує кацапські наративи про один народ, кацапи не винні, то все путін не зрадник по твоєму? Всі, кому не подобається його малороська позиція - шовіністи? А кацапи, що зневажають всіх сусідів, знищують народи та їх мови на їх територіях(з 91 року багато виступів загарбаних "республік" подавили збройно) не шовіністи?terminahtor: ↑ 18.11.2022 19:10 st0k