Китайська фірма Moore Threads випустила відеокарту MTT S80 на базі GPU власної розробки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kib
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 13.11.2022 02:16Ось наприклад хоче собі студент, або школяр ПК для роботи.
ДядяСаша: 13.11.2022 02:16Так, а що ж я забув... точно ВК. А тут якась шляпа виходить, бо сама дешманська з свіжих, підкреслюю, нових ВК 1630 або 6400 коштують 170 банківських, якого блін чорта питаю я себе. Дорожче за мать + проц разом узяті і + ще ssd! Тобто три різні фірми за таку ж суму роблять 3 різні вироби.
А чим студента/школяра для роботи не влаштовує вбудована графіка?
Чи ви маєте на увазі студента який здає якісь великі проекти працюючи на спеціалізованому софті?
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

Mircull: 13.11.2022 07:54 Очень негативно отношусь к свинособакам. Но запрет пропаганды ЛГБТ нам бы и себе забрать.
Підтримую :up: Не хочу щоб мої діти самі собі гендера обирали до 14 років та проходили безкоштовну гормональну терапію. Саме від батьків залежить виховання особистості і щасливе майбутне діточок :)
waryag
Member

Повідомлення

ДядяСаша
Для ПК початкового рівня дискретна карта і не потрібна.

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Mircull: 13.11.2022 07:54Очень негативно отношусь к свинособакам. Но запрет пропаганды ЛГБТ нам бы и себе забрать.
Все йде комплектом. Або людям дають жити, як вони хочуть, або все під контролем партії та "батька" нації. :-P
dead_rat
Member

Повідомлення

Mircull: 13.11.2022 07:54 Очень негативно отношусь к свинособакам. Но запрет пропаганды ЛГБТ нам бы и себе забрать.
Доведеться визначитися, чи є у людей права чи ні, а якщо є, то й у лгбт людей вони є.

От для справки, ви хочаб знайомі з ЛГБТ людиною хоч одною чи боітеся іх бо так путін по тв сказав?
Salatik
Member

Повідомлення

Васильович: 12.11.2022 12:43 $422 за можливість пограти в League of Legends з "оптимізаціями" :gigi:
Це картка для імпортозаміщення. Можна скільки завгодно глузувати, але очевидно що Китай з імпортозаміщенням вправляється набагато краще за рф.
Mircull
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.11.2022 10:14
Доведеться визначитися, чи є у людей права чи ні, а якщо є, то й у лгбт людей вони є.

От для справки, ви хочаб знайомі з ЛГБТ людиною хоч одною чи боітеся іх бо так путін по тв сказав?
Зачем мне быть знакомым с этой садомией? Вопрос не в том чтобы ограничить права ЛГБТ, а чтобы запретить популяризацию. Это разное. Конечно каждый может жить как хочет, вопрос навязчивой демонстрации этих ЛГБТ по ТВ, парадах, играх.
Хотя иногда, когда художественным произведением появление ЛГБТ приемлемо, то это может быть.
Ну а о правах людей, это как о сортах кукурузы. Вы ведь не всю кукурузу варите, некоторую отдают и свиньям на прокорм.
dead_rat
Member

Повідомлення

Mircull: 13.11.2022 10:31
dead_rat: 13.11.2022 10:14

Зачем мне быть знакомым с этой садомией? Вопрос не в том чтобы ограничить права ЛГБТ, а чтобы запретить популяризацию. Это разное. Конечно каждый может жить как хочет, вопрос навязчивой демонстрации этих ЛГБТ по ТВ, парадах, играх.
Хотя иногда, когда художественным произведением появление ЛГБТ приемлемо, то это может быть.
Ну а о правах людей, это как о сортах кукурузы. Вы ведь не всю кукурузу варите, некоторую отдают и свиньям на прокорм.
От я і кажу. Навкруги вас стільки лгбт, що ви жодного в очі не бачили. А боітеся аж жуть.

Це російська пропаганда, що треба ненавидіти чи то євреів, чи хохлів, чи геів…
От тут взагалі не зрозумів. До чого сорти кукурузи до прав людей.
Mircull
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.11.2022 10:37
Mircull: 13.11.2022 10:31

От я і кажу. Навкруги вас стільки лгбт, що ви жодного в очі не бачили. А боітеся аж жуть.

Це російська пропаганда, що треба ненавидіти чи то євреів, чи хохлів, чи геів…
От тут взагалі не зрозумів. До чого сорти кукурузи до прав людей.
А в том то и дело что вокруг меня ЛГБТ нет, и я не хочу чтобы появлялись. Зачем мне крутить их по телику, на парадах и т.д.? Я вот за то чтобы по телику не крутили вообще ничего связанного с ЛГБТ, или чтобы крутили например на специальных каналах и кто хочет мог спокойно смотреть. Ещё раз никто п..ров не боится, я против пропаганды.
У самого растет сын и я делаю всё чтобы эта вонь не попадала в его голову. Естественно это все выльется и на него в виде инфо рано или поздно, потому я думаю что привитие детям гомофобии единственный способ с этим бороться.

Слоты кукурузы при том, что все равны но некоторые ровнее. Иными словами Я бы с ЛГБТ и не здоровался бы.
waryag
Member

Повідомлення

Mircull: 13.11.2022 10:31Зачем мне быть знакомым с этой садомией? Вопрос не в том чтобы ограничить права ЛГБТ, а чтобы запретить популяризацию. Это разное. Конечно каждый может жить как хочет, вопрос навязчивой демонстрации этих ЛГБТ по ТВ, парадах, играх.
В киберпанк поиграл? Ну вот он сразу пойдет под запрет, потому что там есть классная лесбиянка Джуди, а уж что можно сотворить с ГГ в редакторе... И третий ведьмак тоже, и еще куча игр и не только игр... а потом - и не только за ЛГБТ, горшочек варить не перестанет.
dead_rat
Member

Повідомлення

Mircull
Ещё раз никто п..ров не боится, я против пропаганды.
У самого растет сын и я делаю всё чтобы эта вонь не попадала в его голову. Естественно это все выльется и на него в виде инфо рано или поздно, потому я думаю что привитие детям гомофобии единственный способ с этим бороться.
Один я бачу, що боішся аж трясе?

Нагадало, як мужик лаялся що велосипедисти п..ри, бо он які жопи відростили. А я от дивуюся, на мою підкачану задніцу задивляється він, а п..р чомусь я. Натяк зрозуміли? ;)
Mircull
Member

Повідомлення

waryag: 13.11.2022 11:18
Mircull: 13.11.2022 10:31Зачем мне быть знакомым с этой садомией? Вопрос не в том чтобы ограничить права ЛГБТ, а чтобы запретить популяризацию. Это разное. Конечно каждый может жить как хочет, вопрос навязчивой демонстрации этих ЛГБТ по ТВ, парадах, играх.
В киберпанк поиграл? Ну вот он сразу пойдет под запрет, потому что там есть классная лесбиянка Джуди, а уж что можно сотворить с ГГ в редакторе... И третий ведьмак тоже, и еще куча игр и не только игр... а потом - и не только за ЛГБТ, горшочек варить не перестанет.
не знаю кто там лесбиянка, я с Джуди переспал за мужика играя.

Ещё раз, есть - пропаганда, популяризация. Когда ЛГБТ персонажи/актеры/сюжеты по факту встроены для "репрезентации" этого всего кала. Яркий пример такого кала то, как это делает Нетфликс например, прайды (неужели п..рам реально нужно ходить парадом и т.д.?!)

Есть при этом художественная необходимость, например как в Киберпанк, и много где ещё, где тоже есть репрезентация, но она не показана как что то хорошее или наоборот плохое. Она просто есть. Она обоснована сюжетом, она вписана в мир (игровой, литературный, кино, не важно) и оно не раздражает своей навязчивостью и инородностью.

Например киберпанк - в нем также есть гей, у него отличная ветка квестов, и пока ты не дойдешь до определенного момента ты можешь даже не знать что он гей, а можешь так и не узнать. При этом это шикарно вписанный персонаж в игру, который соответствует миру, и т.д.

Потому я говорю о запрете именно пропаганды. Не упоминания геев, а пропаганды этой садомии. Против того, что их засовывают ото всюду, и того что ребенку нельзя ничего +- современного включить так как везде этот п..у.
waryag
Member

Повідомлення

Mircull: 13.11.2022 11:45 не знаю кто там лесбиянка, я с Джуди переспал за мужика играя.
Предварительно накатил специальный мод, а в процессе игры заигнорил два ее лесбийских романа? Молодец! :super:
Ещё раз, есть - пропаганда, популяризация. Когда ЛГБТ персонажи/актеры/сюжеты по факту встроены для "репрезентации" этого всего кала. Яркий пример такого кала то, как это делает Нетфликс например, прайды (неужели п..рам реально нужно ходить парадом и т.д.?!)
Не понял. Ты против ЛГБТ пропаганды, или против некачественной ЛГБТ пропаганды? :spy:
Есть при этом художественная необходимость, например как в Киберпанк, и много где ещё, где тоже есть репрезентация, но она не показана как что то хорошее или наоборот плохое. Она просто есть. Она обоснована сюжетом, она вписана в мир (игровой, литературный, кино, не важно) и оно не раздражает своей навязчивостью и инородностью.
Запреты могут так работать только во влажных мечтах.
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Kib: 13.11.2022 08:55
ДядяСаша: 13.11.2022 02:16Ось наприклад хоче собі студент, або школяр ПК для роботи.
ДядяСаша: 13.11.2022 02:16Так, а що ж я забув... точно ВК. А тут якась шляпа виходить, бо сама дешманська з свіжих, підкреслюю, нових ВК 1630 або 6400 коштують 170 банківських, якого блін чорта питаю я себе. Дорожче за мать + проц разом узяті і + ще ssd! Тобто три різні фірми за таку ж суму роблять 3 різні вироби.
А чим студента/школяра для роботи не влаштовує вбудована графіка?
Чи ви маєте на увазі студента який здає якісь великі проекти працюючи на спеціалізованому софті?
Ви мене не зовсім зрозуміли.
RX 6400 це колись HD6450, а GTX 1630 це GT 220 (як казав мені колись продавець: "Гімно звичайне"). Тобто це брак, по суті відходи, тому і коштували копійки. На свій час там теж були передові технології, підтримка нових кодеків, HDMI, тощо. А те, що нові ВК стали потужніші, то це норма прогресу.
З кожним новим поколінням потужність зростала, а ціна залишалась на рівні ну може трошки зростала.
А потім, щось пішло не так і сама лажа з ВК почала коштувати, як midl - представник минулої серії.
Головне в цій історії те, що ціни вже закріпились в 2x від норми.

Або інший приклад, чого Інтел на нові пеньки/селеронни не ставить ціну в 2х десь +-130 доларів, а навпаки притримується старого цінового рівня в 60-70 баксів. Якщо проаналізувати ціни старих поколінь, так, ціна зросла на 8-10%, але не в 2рази.
Mircull
Member

Повідомлення

waryag: 13.11.2022 12:15
Mircull: 13.11.2022 11:45 не знаю кто там лесбиянка, я с Джуди переспал за мужика играя.
Предварительно накатил специальный мод, а в процессе игры заигнорил два ее лесбийских романа? Молодец! :super:
Не понял. Ты против ЛГБТ пропаганды, или против некачественной ЛГБТ пропаганды? :spy:
Запреты могут так работать только во влажных мечтах.
Да накатил. Зачем мне лесбы в игре. Мое право отменять п..ские замашки западных разрабов. А по поводу ее романов так вообще прикольно. Отыметь лесбуху так сказать вернул ее на белую сторону силы))

А по поводу пропаганды, вы наверное не очень понимаете о чем это вообще.

Я в принципе не против если запретят вообще все, и самих геев. Но это невозможно и никогда не было возможно. А игры это просто игры, их можно и не играть.
Kib
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 13.11.2022 12:20Або інший приклад, чого Інтел на нові пеньки/селеронни не ставить ціну в 2х десь +-130 доларів, а навпаки притримується старого цінового рівня в 60-70 баксів. Якщо проаналізувати ціни старих поколінь, так, ціна зросла на 8-10%, але не в 2рази.
Тому що в процесорах знайшли умовний "шлях прогресу", відносне дешеве нарощування ядер, яке піпл хаває, при 15% відсотках реального приросту IPC на ядро. При чому для більшості користувачів не стрімерів/монтажників/рендерщеків, високий приріст від багатоядерності, по суті не впливає на комфорт використання пк. Що в тебе 6/12, що 8/16 чи 12/24. В той час як на вк, додавання більшої кількості потокових процесорів реально дає відчутний приріст. Але вже при виробництві відеокарт, той умовний "шлях прогресу" не знайдений, вперлись в архітектуру "додавання кількості потокових процесорів", далі вже стеля, до якої до речі дійдуть і процесори.
Ось чому раніше ціна на вк не змінювалась так разюче, бо був запас технології. Зараз його нема, якщо вдало перейдуть на реальну чіплетну арх. а не ту що представила амд в 7000 відеокарт, то це ще трішки продовжить агонію, з відносно стабільними цінами, але далі знову буде або стрибок по цінам, ну або кардинально нова архітетура. :dontknow:
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Kib: 13.11.2022 12:52
ДядяСаша: 13.11.2022 12:20Або інший приклад
Тому що в процесорах знайшли умовний "шлях прогресу", відносне дешеве нарощування ядер, яке піпл хаває, при 15% відсотках реального приросту IPC на ядро. При чому для більшості користувачів не стрімерів/монтажників/рендерщеків, високий приріст від багатоядерності, по суті не впливає на комфорт використання пк. Що в тебе 6/12, що 8/16 чи 12/24. В той час як на вк, додавання більшої кількості потокових процесорів реально дає відчутний приріст. Але вже при виробництві відеокарт, той умовний "шлях прогресу" не знайдений, вперлись в архітектуру "додавання кількості потокових процесорів", далі вже стеля, до якої до речі дійдуть і процесори.
Тут я з Вами не згоден, може в зелених і нема прогресу, зате в червоних очевидно є. Це було добре видно коли вони додали infinity cache в архітектуру, що дало вагомий приріс.
І зараз 6500 з 1024п.п нарівні тягається з 5500 з 1404п.п.
Що це, як не прогрес. Різниця в тех процесах кремнію 1нм!!!
6400 vs 570 там взагалі різниця майже в 3х за п.п., але ціна однакова.

Ок, нові топ ВК зрозуміло за що оверпрайс. Тай тут є нюанси.
А обрубки - відходи, продавати в 2x я вважаю не обгрунтовано.

Цю всю гру з оверпрайсом затіяв Хуанг, Ліза підіграла. Тепер "куртка" в ступив в смачну какаху і буде як вуж на сковороді крутиться.

А от Ліза зразу відреагувала на умови ринку і ще думаю ціни вона зкине добре на 7000 серію, на мідл і лов точно.
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.11.2022 10:37От я і кажу. Навкруги вас стільки лгбт, що ви жодного в очі не бачили.
Слухай, ну от дивишся ти собі такий гарне кіно: бойовик якийсь там, море крові, кишки на всіх деревах і все таке, і тут посеред кіна два мужики ні з того ні з сього починають сосатись, хоча кіно ну зовсім на іншу тему. А коли так в кожному першому фільмі це таки дратує.
Востаннє редагувалось 13.11.2022 14:58 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
block_stupid
Member

Повідомлення

Kib
Та подумаєш, шо оцей во ядер додати...подумав інтел і зробив какашку. А там де треба то просто цідить одне/два ядра.
Kib
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 13.11.2022 14:53І зараз 6500 з 1024п.п нарівні тягається з 5500 з 1404п.п.
Різниця за рахунок частоти ядра, 2310–2815 і 1670–1845. А тех. процес взагалі зараз умовна штука, існують різні технології, які дозволяють одному і тому ж тех. процесу, гнатись/споживати зовсім по різному.
waryag
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 13.11.2022 14:53І зараз 6500 з 1024п.п нарівні тягається з 5500 з 1404п.п.
Між 6 і 7 нм немає різниці по продуктивності чи ефективності. 6нм щільніше і дає можливість нарізати з пластини більше чипів, і все.
Відповісти