Огляд та тестування ноутбука ASUS Zenbook 14 Flip OLED на базі процесора Intel Core i7-1165G7 та інтегрованої графіки Iris Xe Graphics

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
block_stupid
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Взяємно тобі б клоунів насував)
Модери...а завуальовано можна ображати по 3.9??? Чи "єта другоє"? (а то мене ображаєте по 3.9, своєю бездіяльністю в однаковій ситуації).
Ти казав про 8 ядер на 3.2 ГГц при довгостроковому навантаженні на 100% у контексті ультрабуку.
Ну а 14" 1.4кг не ультрабук????????? (там такіж будуть результати, СО там ІДЕНТИЧНА (такі самі тести проганяв для себе коли знайомому брав той ноут).
Ти вчепилось в 40 секунд, хоча тобі давно дав скрін з більшим часом, і навіть кращим результатом.
А Тебе спіймали на ригні.
Той випадок, коли нік доречний.
Саме так, як заклик до таких як ти.

Якшо твій Intel не може взяти 3.2 по 8 ядрам, то це до нього проблеми. А райзен бере.
Ти обісрався з своїм твердженням, вчепився в шось своє, допридумав, і пробуєш виїхати, позорячись далі.

Хоча я також винуватий. Бо так ультрабук не може брати 3.2ггц, бо ультрабук це intel тм. Порішали думаю. Получається я був не правий технічно.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

block_stupid: 11.10.2022 17:32 14" 1.4кг не ультрабук
Якщо мова про ThinkBook 14, то ні, це не ультрабук.
Він товстий - майже 2 см.
block_stupid: 11.10.2022 15:17в мене thinkbook 15 g3 acl.
І це теж аж ніяк не ультрабук.
У леново ультрабуки це, наприклад, серія ThinkPad X1. От там 1,5 см товщини та вага біля 1,2 кг.
block_stupid: 11.10.2022 17:32ультрабук це intel тм
Мені все одно, хто як це називає.
Мені треба тонкий, легкий з гарною автономністю ноут з адекватною для його розмірів потужністю. Є такі як на інтелі, так і на АМД.
Нефоннатства оцього неадекватного поменше треба, а дивитись на реальні тести в реальних задачах.
block_stupid
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 11.10.2022 17:56 це не ультрабук
Вибачте. Тоді дайте визначення, що таке ультрабук (бо по факту це маркетинговий кінь у вакуумі придуманий інтелом).
І це теж аж ніяк не ультрабук.
Ну так, але його молодший брат, з такою ж СО, видає ті самі результати. Відрізняється меншим корпусом. В 15 версії екран більший і є пустота зумовлена варіантивністю під 2.5 накопичувач.
Нефоннатства оцього неадекватного поменше треба, а дивитись на реальні тести в реальних задачах.
Не вважаю що він в мене є, я загнався просто в палкій дискусії. Знайочим і родичам купую як на інтел, амд, так і макбуки. Все під рід задач, і хотілок об'єктивних чи суб'єктивних.
Мені треба тонкий, легкий з гарною автономністю ноут з адекватною для його розмірів потужністю. Є такі як на інтелі, так і на АМД.
Ну мені також багато що треба, але остані 3 роки якість ноутбуків падає, ціна росте. І немає ні одного ноута який мене задовольняв би, але їх немає, не по технічним причинам, а по маркетинговим, бо той же ноутбук буде жити спокійно 10 років, а це не вигідно. Для мене зараз абсолютно всі (включаючи мій) ноутбук це шматки Г, з різним % паршивості.
Kotya
Member

Повідомлення

:popcorn:
Creature4O
Member

Повідомлення

ну да, брати ультрабук з сенсорним екраном 14(для дизайнерів :lol: ) і пантоном кольорів за 60к грн для того щоб єксель крутити :insane:
Scoffer
Member

Повідомлення

Creature4O
Ем, а для чого воно ще придатне? Якраз ворд-ексель-пошта-браузер.
OLED гарно виглядає на сонці, що для ультрабука, котрий передбачається носити постійно з собою теж норм.
Це суто робоча цяця.
Alligator
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.10.2022 11:14 Creature4O
Ем, а для чого воно ще придатне? Якраз ворд-ексель-пошта-браузер.
OLED гарно виглядає на сонці, що для ультрабука, котрий передбачається носити постійно з собою теж норм.
Це суто робоча цяця.
Цей асус виглядає для мене один в один як мій ThinkPad T480 :gigi: тільки в цьому немає виходу Ethernet, а аж один USB A зайнятий перехідником.
З практичної сторони чудовий варіант для виїзних презентацій, налаштування відеокамер, комутаторів та іншого обладания безпосередньо на об'єктах, 100500 вікон java/SSH/IPMI/IP-KVM/VNC/RDP.
Та чесно кажучи я на ньому в доті награв більше 5к годин незважаючи на наявність ігрового ПК :gigi:
P.S. для Microsoft Office варіанти по 20-26к з головою.
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator
Та можна мабуть і за 10 знайти для офісу, але це вже питання престижу, зручностей і отого всього.
Alligator
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.10.2022 11:39 Alligator
Та можна мабуть і за 10 знайти для офісу, але це вже питання престижу, зручностей і отого всього.
i5 від 10-го покоління для закупку через казначейство знайшли тільки в варіанті 14" за 25к+ грн.
Я розумію, що Word можно відкрити на якомусь Celeron "2 гіга 2 ядра" але працювати за ним нереально.
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator
Щось я давно не дивився ціни на ноути :laugh:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Creature4O: 11.10.2022 20:29ну да, брати ультрабук з сенсорним екраном 14(для дизайнерів ) і пантоном кольорів за 60к грн для того щоб єксель крутити
Юзеркейси можуть бути різні.
Для дизайнера в полі провести демонстрацію клієнту на екрані ноута та не переживати, що кольори попливуть. Сенсорний екран, щоб помітки на ескізі одразу зробити.
Для якогось топ-менеджера попрацювати в дорозі - важлива мала вага та розміри, гарна автономність та однопотокова продуктивність у офісному софті - документи ворд, ексель, презентації. Крутий екран тому, що може собі цінник дозволити. Чи ви думаєте, що якийсь умовний C-level менеджер хоче в ноуті за пару кілобаксів бачити поганий екран?
block_stupid
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 12.10.2022 11:59 Чи ви думаєте, що якийсь умовний C-level менеджер хоче в ноуті за пару кілобаксів бачити поганий екран?
Але ж тут як раз поганий екран, тим паче як для олед.

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Alligator: 12.10.2022 11:35 P.S. для Microsoft Office варіанти по 20-26к з головою.
Якшо ваш рівень дуже простенькі математичні формули в документі 2000 на 2000. то да.
"офіс" він же різний.

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
Scoffer: 12.10.2022 11:14 Це суто робоча цяця.
Ні, це просто цяця, ні попрацювать, ні подизайнить, ні в темноті, ні в "полях".
Просто ноут уродець.
Creature4O
Member

Повідомлення

Для дизайнера в полі провести демонстрацію
Краще взяти нормальний планшет з сенсорним екраном, все одно ніхто не буде в "полі" запускати 3d-пакети, а всі презентації це jpeg або щось типу powerpoint.
Кольори? :laugh: :laugh: :laugh:
Ти зробиш на своєму залізі ті кольори, а клієнт буде на них дивитися на своему моніку за 200Є і скаже, що кольори гівно і йди переробляй. Чи ти будеш доводити, що кольори такі як треба, а в нього монік гівно? Panton та все інше треба тим, хто працює з друком поліграфії, для інших це - лише понти.
А менеджер собі знайде щось краще, щоб попрацювати. Тим паче що це не директор і ціну грошам він знає.
Загалом іміджева іграшка, для дівчат з ботоксом. До того ж продукти asus майже завжди оверпрайснуті :dontknow:
Lynch
Member

Повідомлення

Можливо хтось мав досвід користування ASUS Vivobook Pro OLED M3401QA-KM038W, як він вам? Можливо є якісь нюанси типу перегріву і т.д.?
Scoffer
Member

Повідомлення

block_stupid: 12.10.2022 12:19Але ж тут як раз поганий екран, тим паче як для олед.
Я не згоден. Для мобільного пристрою олед гарна штука через адекватну поведінку на сонці. А 24/7 на 14" ноуті не працюють. В здоровому глузді.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

block_stupid: 12.10.2022 12:19Але ж тут як раз поганий екран, тим паче як для олед.
Дивимося на тест
За нашими вимірюваннями екран забезпечує покриття колірного простору sRGB на рівні 100%, Adobe RGB 95,5%, та DCI P3 в 99%.
Яскравість регулюється в діапазоні від 3 до 343 кд/м² (за нашими замірами).
Коефіцієнт контрастності інструментально встановити не вдалося (прилад видавав значення нескінченності), тому доведеться прийняти на віру, що він сягає 1 000 000:1.
Усі наступні вимірювання проводилися при яскравості 120 кд/м².
Колірна температура постійно знаходиться на рівні близько 6600К при всіх рівнях яскравості. Відхилення гамма-кривих незначне.
Екран забезпечує майже ідеально точну передачу кольорів із середнім відхиленням DeltaE значно менше одиниці по всім кольорам крім декількох темних тонів.
Що саме тут поганого?
Alligator
Member

Повідомлення

block_stupid: 12.10.2022 12:19Якшо ваш рівень дуже простенькі математичні формули в документі 2000 на 2000. то да.
"офіс" він же різний.
Я вибачаюсь, а що потрібно робити в екзелі, що "4 ядра, 8 потоків, 16 ГБ LPDDR4X-4266 МГц" буде мало?
Mad Dog
Member

Повідомлення

Alligator: 12.10.2022 11:45
Scoffer: 12.10.2022 11:39 Alligator
i5 від 10-го покоління для закупку через казначейство знайшли тільки в варіанті 14" за 25к+ грн.
Я розумію, що Word можно відкрити на якомусь Celeron "2 гіга 2 ядра" але працювати за ним нереально.
так а чого саме i5, а не i7? ну як би i3-1115G4 для офісу та ігор буде не гірший ніж i5-10210U.

Ніхто не моніторив як навантажують офісні ноути співробітники?
Alligator
Member

Повідомлення

Mad Dog: 12.10.2022 14:28
Alligator: 12.10.2022 11:45
так а чого саме i5, а не i7? ну як би i3-1115G4 для офісу та ігор буде не гірший ніж i5-10210U.

Ніхто не моніторив як навантажують офісні ноути співробітники?
Тому що різниця між i5, а не i7 в ноутах з урізаними процессорами суттєво не відрізняється, що у i5-8550u, що у 7-1165G7 4 ядра, 8 потоків, а ось
i3-1115G4 таки має 2 ядра.
Ось і цікаво що необхідно робити, щоб 4 ядра (хот і урізаних) було недостатньо для офісної роботи.
P.S. ну 4 субпотоки відеонагляду просто в браузері навантажують на 100% любі мобільні пентіуми з целеронами :gigi:
Відповісти