Останні статті і огляди
Новини
EVGA припиняє співпрацю з Nvidia та йде з ринку відеокарт
-
SyncUA
Member
Там если посмотреть видос то одной из причин было регулировка максимальных цен от nVidia. Типа EVGA хотела делать только качественно и просить много, а nVidia запрещала. При этом сама EVGA не хотела экономить и поэтому маржа становилась меньше и меньше. А с началом скидок так вообще в минус уходили.
Вообще это прям целая эпоха. В США EVGA была номером один почти всегда по продажам карт nVidia. Да и продукты их часто удивляли. Команда там значала что делала. Топовые работники уже наверное за эту ночь получили кучу писем.
Это чё получается теперь у nVidia из партнёров что работают только с ними - Palit/Gainward, inno3D и Zotac (хотя у последней и есть родственник в виде Sapphire) ?
Но удивить так как EVGA эти ребята врятли смогут.
Вообще это прям целая эпоха. В США EVGA была номером один почти всегда по продажам карт nVidia. Да и продукты их часто удивляли. Команда там значала что делала. Топовые работники уже наверное за эту ночь получили кучу писем.
Это чё получается теперь у nVidia из партнёров что работают только с ними - Palit/Gainward, inno3D и Zotac (хотя у последней и есть родственник в виде Sapphire) ?
Но удивить так как EVGA эти ребята врятли смогут.
-
leif
Member
зробили з цієї новини хайп "жадібна погана нвідіа задушила EVGA", а мені здалось, що просто комусь захотілось на пенсію (в відосі GN на цьому було наголошено, але чомусь не всі це помітили) і замість передавати справи, голова EVGA вирішив просто майже згорнути діяльність.
-
Alex646
Member
Про пенсію неправильно. Директор євги бізнес продавати не хоче. Поки що виглядає, як "яке прикре самогубство".leif: ↑ 17.09.2022 11:46 зробили з цієї новини хайп "жадібна погана нвідіа задушила EVGA", а мені здалось, що просто комусь захотілось на пенсію (в відосі GN на цьому було наголошено, але чомусь не всі це помітили) і замість передавати справи, голова EVGA вирішив просто майже згорнути діяльність.
-
ASTON
Member
Так. Але варто визнати, що наш ринок для вендорів також - що є, що нема...Paradox1306: ↑ 17.09.2022 11:06 ну таке, для нашого ринку шо була євга шо не було
-
Hiden
Member
И что теперь выбирать?
Разве что Асус имхо
Разве что Асус имхо
-
leif
Member
Alex646
ти дивився відео? на 22:25 там сказано, що CEO, якому вже за 60 років, хоче більше часу проводити з родиною. так, він не йде на пенсію остаточно, але фактор родини зазначено. людині в такому віці і з такою кількістю грошей просто стало не цікаво, а тут ще й nvdia зі своїми загонами. чувака в 40 років ці загони б не зупинили, адже все одно вигідно і карти продавати і бренд розкручувати і так далі. а тут вже CEO іншими орієнтирами керувався, не як бізнесмен.
ти дивився відео? на 22:25 там сказано, що CEO, якому вже за 60 років, хоче більше часу проводити з родиною. так, він не йде на пенсію остаточно, але фактор родини зазначено. людині в такому віці і з такою кількістю грошей просто стало не цікаво, а тут ще й nvdia зі своїми загонами. чувака в 40 років ці загони б не зупинили, адже все одно вигідно і карти продавати і бренд розкручувати і так далі. а тут вже CEO іншими орієнтирами керувався, не як бізнесмен.
-
nochnik89
Member
Эх , была мамка от них на lga 2066 , была хорошая rtx 3060 / gtx 1070 / gtx 780 . И у меня их блоки питания стоят на потоке. Когда-то купил 25 штук на черную пятницу новые голдовые 600ки по весьма весьма интересной цене. Мои высочайшие рекомендации за тот дешевый прайс. Если они уйдут с рынка блоков питания - будет печально
-
ShamilFox
Member
Только заказал 3090 ftw3 и вот те на
-
SoVaR
Member
Як на мене, то це трохи насторожує, сподіваюсь що вони не прикриють/продадуть свій бізнес. В них завжди були цікаві карточки, та і не тільки.
EVGA МП у нас досі якась диковинка, а їх БЖ для мене завжди були на 1му місці, з квіточками всередині
Ось ще одне відео з думками на цю тему
EVGA МП у нас досі якась диковинка, а їх БЖ для мене завжди були на 1му місці, з квіточками всередині
Ось ще одне відео з думками на цю тему
-
Shura_UA
Member
Я знаю о таможенном лимите в 150 евро.(или сколько там сейчас?)! Страшно даже считать сколько будет стоить вк купленная на Амазонк, невегге за $1800 ( именно столько я заплатил в Украине за асус 3080 лхрespo: ↑ 17.09.2022 11:30Эм... вы знаете что такое услуги доставки ?Paradox1306: ↑ 17.09.2022 11:06 ну таке, для нашого ринку шо була євга шо не було
-
yupi
Member
Бери 3080/ti пока цены на низ не взлетелиaaleksandrenko: ↑ 17.09.2022 11:11хотел 4070 ftw3 ultra
-
n+gibat[]r
Member
Майнинг умер и в отсутствие новых ААА-игорей видеокарты стали не нужны
-
yupi
Member
Там бы ты её купил за 1200 и налог заплатил 400Shura_UA: ↑ 17.09.2022 12:25Страшно даже считать сколько будет стоить вк купленная на Амазонк, невегге за $1800 ( именно столько я заплатил в Украине за асус 3080 лхр
-
erkins007
Member
Какое-то странное самоубийство. На одних БП далеко не уедешь, там игроки и получше будут.
-
leif
Member
так і з БЖ у них зараз непогано виходить багато в чому завдяки впізнаваності бренду, здобутій на відеокартах. люди насправді мало читають огляди і занурюються в тему. частіше воно "о, оцієї контори брав відяшку, все сподобалось, візьму і БЖ від них" або "зберу так, щоб карта, мамка і БЖ були одного бренду".erkins007: ↑ 17.09.2022 12:40На одних БП далеко не уедешь, там игроки и получше будут.
навіть якщо EVGA будуть продовжувати ретельно відбирати платформи БЖ для подальшого брендування, не змінять підходи до підтримки, вони з часом, ймовірніше за все, втратять чималу частку і на цьому ринку через те, що не буде минулого солідного бренд-іміджу.
-
SoVaR
Member
Враховуючи всі новини та інфу про ймовірний жор нового покоління карт від НВ та АМД (4000/7000), можливо у EVGA якраз відділ по БП зараз ще й розширитьсяerkins007: ↑ 17.09.2022 12:40Какое-то странное самоубийство. На одних БП далеко не уедешь, там игроки и получше будут.
-
espo
Member
А вы посчитайте и не будет так страшноShura_UA: ↑ 17.09.2022 12:25Я знаю о таможенном лимите в 150 евро.(или сколько там сейчас?)! Страшно даже считать сколько будет стоить вк купленная на Амазонк, невегге за $1800 ( именно столько я заплатил в Украине за асус 3080 лхр
-
Firebrand
Member
Это личные терки между ЕВГА и курткой, неужели так трудно это понять?erkins007: ↑ 17.09.2022 12:40 Какое-то странное самоубийство. На одних БП далеко не уедешь, там игроки и получше будут.
-
DuckRider
Member
Интересные графики. Т.е получается, что всё это время нведро задирала цену на чипы, а не вендоры, которые сталкивались напрямую с сверхспросом.
А сейчас во время спада теряют вендоры, ибо ведро чипы продает за сколько хочет, а видеокарты дешевеют, чтоб продаваться
А сейчас во время спада теряют вендоры, ибо ведро чипы продает за сколько хочет, а видеокарты дешевеют, чтоб продаваться