трАсянке (от трасуць)dante1980: ↑ 16.07.2022 15:50 25 лет живу в Беларуси и видел всего 3-х человека говорящих на тросянке.
Останні статті і огляди
Новини
Відеокарта Intel Arc A750 виявилася швидше за Nvidia GeForce RTX 3060 в офіційних тестах
-
white_noise
Member
-
Rhizone
Member
З огляду на те, що карту вже представили загалу і те, що на каналі GN вже був, скажімо так, "снік пік", думаю, що незалежні тести вже не за горами
-
Vigilante
Member
Конкуренція - це добре. Якщо ще й драйвера будуть писати без багів - то Інтел цілком може відкусити собі шмат ринку.
-
KYDRAM
Member
Тільки додивився на Нексус за Стівом інтерв'ю з інженером(наче) штеуду. Ну нічого прям корисного по А750, але він оголосив приблизну ціну а380 в США в діапазоні 129-139$!
Ну і тобто ця теж +- буде не сильно дорога!
Дуже розхвалював їхні технологіі, на фоні крутилась Ф1 не знаю якого року))) Так шо хто чекав більш-менш непогане шось занедорого - то велкам!
Мені воно не цікаво, бо хоч інженер і казав шо з дровами там у них все пучком, але ну не вірю!
Ну і тобто ця теж +- буде не сильно дорога!
Дуже розхвалював їхні технологіі, на фоні крутилась Ф1 не знаю якого року))) Так шо хто чекав більш-менш непогане шось занедорого - то велкам!
Мені воно не цікаво, бо хоч інженер і казав шо з дровами там у них все пучком, але ну не вірю!
-
Pride91
Member
За гарну ціну можна придбати, а те що кричать нібито дрова сирі, то все повна ахінея. Так само кричали за рейтрейсінг "нафіг він потрібен" а тепер коли виходить гра без нього виходить то оруть "що за фігня, без лучів, фу гімно" людям завжди підгорає заради підгорання, як одвічне протистояння фанатів штеуда и амуде, срач заради срачу.
-
andrew_sc
Member
К слову сказать, на графике все 5 игр, где Интел быстрее.
-
yupi
Member
остальные 95 решили просто не выкладывать, где она сливаетandrew_sc: ↑ 17.07.2022 17:46К слову сказать, на графике все 5 игр, где Интел быстрее.
-
Volosaty
Member
Там же було сказано, що орієнтація на "топ100 в стім"/дх12/вулкан. А все решта - колись потім, в тестах А380 на тому ж ГН сильно просідала в дх9/10/11/опенгл.KYDRAM: ↑ 16.07.2022 20:33Мені воно не цікаво, бо хоч інженер і казав шо з дровами там у них все пучком, але ну не вірю!
Єдине чим поки сині цікаві - апаратний енкод в AV1.
-
Nik_zhm
Junior
грав в майнкрафт на різних проектах постійно зустрічав білорусів які спілкувались білоруською, а ще Youtube канал є який показує життя в білорусі, там також постійно зустрічають носіїв мовиdante1980: ↑ 16.07.2022 15:50 25 лет живу в Беларуси и видел всего 3-х человека говорящих на тросянке. на белорусском языке что бы говорили - это только в кино.... либо на западе, в глубинке ближе к поляндии
п.с.
на счет тестов - какая разница, что у нее за производительность - единственный показатель - это ФПС на вложенный доллар.... остальное от лукавого
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Смішно те, що коли вийшла 3060 шквал людської критики сипався відусіль, типу, що це за картка, це для ігор чи що, навіщо вона так? А тепер от Intel ставлять її в тести зі своєю в іграх. Та і купують 3060 теж нормально)
-
Pride91
Member
Якщо вона не вміє в промені та ДЛСС або гарний аналог, не такий фіговий як у червоних .... то це хлам на сьогодні, а якщо не вміє то порівнювати з 3060 недоречно, правильним було б тоді 1080, бо це взагалі технологічно два різні світи, а високим фреймрейтом з усім вимкненим і АМД може, та толку без технологій це тиква повна.