Відеокарти Intel Arc A750 Limited Edition вже на руках у оглядачів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
cpuboss
Member

Повідомлення

Постепенное движение не может не радовать. Должно быть больше выбора. Тогда каждый сможет найти видеокарту под свои требования и возможности.
deepforest
Member

Повідомлення

cpuboss: 14.07.2022 16:00 Постепенное движение не может не радовать. Должно быть больше выбора. Тогда каждый сможет найти видеокарту под свои требования и возможности.
нам это не грозит, когда я увижу адекватый ценник 200-300уе за мидтоп тогда и поверю в "движение"
Nik_zhm
Junior

Повідомлення

taras_cs: 14.07.2022 12:35 А мені подобається такий двіжняк/рух у цьому сегменті.
Вибір зростає, технології покращення картинки теж квітнуть.
Хоч я і купую самі ATI/АМД останні 5-6 відеокарт, все одно розгляну добру альтернативу із розумним співвідношенням frames/watt. В мене і в дружини зараз моніки G-Sync compatible - ніщо не стримує від купівлі NVidia
всі ми так порадіємо якомусь двіжняку і продовжимо купувати зелені або червоні карти, потім на інтел лаве підрахують, зрозмуіють що в конкуренцію не змогли і підуть з цієї ніши)
чомусь великого прориву та віджимання певної частки ринку взагалі не очікую
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Щось воно в них все так гарно на слайдах: 64,96,128,192,256 - шина, 4,6,8,12,16 - пам'ять. Ще не вистачає 160 біт та 10Гіг для повної картини.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Creature4O: 14.07.2022 15:52 Цікаво, автор так і буде пхати коми аби як, чи може навчиться колись? Зараз бачу, що він думає коми для того, щоб набити побільше знаків в тексті. Бридко читати.
P.S. Може редакції варто взяти якогось школяра на пів ставки редактором, і то буде краще. Тоді й аудіторія навчиться краще писати, коли буде читати нормально зкомпоновані тексти. :super:
грамарнаци дизлайками забросали :D
deepforest: 14.07.2022 16:16
cpuboss: 14.07.2022 16:00 Постепенное движение не может не радовать. Должно быть больше выбора. Тогда каждый сможет найти видеокарту под свои требования и возможности.
нам это не грозит, когда я увижу адекватый ценник 200-300уе за мидтоп тогда и поверю в "движение"
таких цен не было со времен GTX 470, а учитывая девальвацию доллара не будет и подавно :rotate:
minesweeper
Member

Повідомлення

[/quote]

всі ми так порадіємо якомусь двіжняку і продовжимо купувати зелені або червоні карти, потім на інтел лаве підрахують, зрозмуіють що в конкуренцію не змогли і підуть з цієї ніши)
чомусь великого прориву та віджимання певної частки ринку взагалі не очікую
[/quote]
Якщо не продаватиметься, то напрацювання піде в ШІ та армію. Чіпи та літографічні технології перестали застарівати так швидко, як це було с 1970-х до 2000-х. Вони випустять нормальні дрова через рік, а через півтора - нове покоління алхемістів. А там новий горб кріпти піде. А без кріпти успіх залежитиме від ціни/якості дров та "заліза". Бренд Штеуда на висоті поки що
deepforest
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 14.07.2022 19:31 а учитывая девальвацию доллара не будет и подавно
только не доллара, а обесценивание гривны, которое началось в 2014 с падения в три раза тогда и продлжения обесценивания сейчас на фоне войны, а с долларом все ок
feniks_tm
Member

Повідомлення

deepforest: 14.07.2022 22:19 а с долларом все ок
Зате з євро щось не те, проходив сьогодні повз обмінник, євро дешевше долара на 30 копійок :gigi:
Creature4O
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 14.07.2022 19:31
Creature4O: 14.07.2022 15:52 Цікаво, автор так і буде пхати коми аби як, чи може навчиться колись? Зараз бачу, що він думає коми для того, щоб набити побільше знаків в тексті. Бридко читати.
P.S. Може редакції варто взяти якогось школяра на пів ставки редактором, і то буде краще. Тоді й аудіторія навчиться краще писати, коли буде читати нормально зкомпоновані тексти. :super:
грамарнаци дизлайками забросали :D
deepforest: 14.07.2022 16:16
таких цен не было со времен GTX 470, а учитывая девальвацию доллара не будет и подавно :rotate:
Так от такі ж граматєї як той автор і закидують . Але це тільки доводить мою правоту :laugh:
про ціни; Чому не було?! Я як зараз пам'ятаю на початку 2017 рх470-480 коштували 220-280доллярів. Я тоді собі купив 474 (вона й досі жива)за 220, а потім майнинг бум і понеслись ціни вгору.
NiTr0
Member

Повідомлення

minesweeper: 14.07.2022 20:51 Чіпи та літографічні технології перестали застарівати так швидко, як це було с 1970-х до 2000-х.
да ну? как там GTX1080 в сравнении с GTX4080? а всего 6 лет прошло... то же самое - сравнить i7 6700 с i9 12900 в производительности в многопотоке.

разрыв производительности примерно как между pentium 1 и pentium 3 (где примерно такой же промежуток времени прошел).
minesweeper
Member

Повідомлення

NiTr0: 16.07.2022 00:34
minesweeper: 14.07.2022 20:51 Чіпи та літографічні технології перестали застарівати так швидко, як це було с 1970-х до 2000-х.
да ну? как там GTX1080 в сравнении с GTX4080? а всего 6 лет прошло... то же самое - сравнить i7 6700 с i9 12900 в производительности в многопотоке.

разрыв производительности примерно как между pentium 1 и pentium 3 (где примерно такой же промежуток времени прошел).
Да, производительность выросла между 1080 и 3080/4080, но в отличии от pentium 1 с выпуском pentium 3, первый шел в утиль. Сейчас 1080 и i7 6700 в утиль списывать никто не будет, пока оно работает, разве что в жирных каких-то конторах. А с выпуском gtx3xxx и всей продукции от 5нм и тоньше, так будет работать пока не сгниёт в буквальном смысле
NiTr0
Member

Повідомлення

minesweeper: 16.07.2022 15:23 но в отличии от pentium 1 с выпуском pentium 3, первый шел в утиль.
не шел. разве что в очень жирных конторах. пни первые в офисах вполне встречались в 2005 году даже, в роли печатных машинок.
Відповісти