AMD готовит к релизу видеокарты Radeon RX 6950 XT, RX 6750 XT и RX 6650 XT

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
pelia
Member

Повідомлення

А можно 6550 с 8 линиями, хотя бы и рек. ценой на половину ниже?
Wifestealer
Member

Повідомлення

Vatrushka: 15.02.2022 12:24 Хочу всіх застерегти: емпіричним методом встановлено, що "ждуни"-"почекаюни" програють в 90% випадків. Якими б високими ціни не були, завжди можуть стати гіршими. В грудні купив РХ6600 за 21 тисячу. Дорого? Ні, бо зараз там де купував вона вже 25 штук.
не успокаивайте себя. Всё равно будете кусать локти, когда её летом будут брать по 300 баксов :laugh:

:lol:
https://coub.com/view/30b11z
ProGaMeEXT
Member

Повідомлення

korea: 15.02.2022 10:19
StingerYar: 15.02.2022 09:54 Это норма, вспоминаем тот же GCN и HD 7870 > R9 270X > R7 370X, да там добрая половина продукции так переезжала в новые линейки, просто накидывали частот и памяти, чипы оставались все теми же ;)
Ну и как всегда можно объявить о конце производства "старичков" по меньшей цене, и насильно отгружать "новые" по высшей цене, а то и просто налепить сверху наклейки, как делал в свое время GIGABYTE с RX 470/480 > RX 570/580 :gigi:
8800 - 9800 - 250
помним плавали :D
Чуть не так , 8800GT/GTS/9800GT/GTX/GTX+/GTS250 все на чипе G92
mgerchik
Member

Повідомлення

и в чем смысла в таком распылении мощностей в условиях недостачи чипов?
неликвид пристроить?
Aves
Junior

Повідомлення

Vatrushka: 15.02.2022 12:24що "ждуни"-"почекаюни" програють в 90% випадків
Да дело то в том что не каждый готов выложить на видеокарту такие бабки и автоматом переходит в общество ждунов и даже не в прайсе таком на видеокарты ,а в кормлении барыг местных когда понимаешь что это цена из за их жадности, а не по причине дефицита или трудного производства.
Vatrushka
Member

Повідомлення

Aves: 15.02.2022 15:09
Vatrushka: 15.02.2022 12:24що "ждуни"-"почекаюни" програють в 90% випадків
Да дело то в том что не каждый готов выложить на видеокарту такие бабки и автоматом переходит в общество ждунов и даже не в прайсе таком на видеокарты ,а в кормлении барыг местных когда понимаешь что это цена из за их жадности, а не по причине дефицита или трудного производства.
Так я не зрозумів чого ждуни ждуть? Коли ціна буде х2 від нинішніх х3? Картки не подешевшають, бо як раз ніколи вони не мали бути дешевими, просто виробники цього не усвідомлювали. І бариги теж. А тепер до них дійшло і вони стали просити стільки бабла скільки тільки можна. Вибору в нас все одно нема.

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
І це я ще не кажу про найсильнішу валюту планети - гривню. Вона скоро буде аж 100 за долар, от така сильна!
neonglaу
Member

Повідомлення

mgerchik: 15.02.2022 15:01 и в чем смысла в таком распылении мощностей в условиях недостачи чипов?
неликвид пристроить?
В нових, вищих, рекомендованих цінах від amd
benderOS
Member

Повідомлення

Vatrushka: 15.02.2022 17:50Вибору в вас все одно нема.
Барыго думает, что он Большой Брат. :gigi:
Salatik
Member

Повідомлення

pelia: 15.02.2022 13:17 А можно 6550 с 8 линиями, хотя бы и рек. ценой на половину ниже?
К сожалению мы живём в той реальности где улучшение характеристик в лучшем случае идёт с сохранением цены, а большинстве случаев - с повышением.
waryag
Member

Повідомлення

mgerchik: 15.02.2022 15:01и в чем смысла в таком распылении мощностей в условиях недостачи чипов?
неликвид пристроить?
Недостача чипов - не навсегда. Стоит майнинговому пузырю лопнуть - и дефицит довольно быстро может смениться избыточным предложением.
kolio
Member

Повідомлення

Vatrushka
совсем скучно? торговля стоит и нет клиентов? ну кому ты тут пытаешься влить про "настали новые времена"?
хочешь купить - купи и играйся, а если купил то какого черта ты тут забыл? не во что играть?
Vatrushka
Member

Повідомлення

kolio: 15.02.2022 22:41 Vatrushka
совсем скучно? торговля стоит и нет клиентов? ну кому ты тут пытаешься влить про "настали новые времена"?
хочешь купить - купи и играйся, а если купил то какого черта ты тут забыл? не во что играть?
Лол, що ж у вас так бомбить. Я нічого не продаю. А щодо того, "какова чьорта ти тут забил" - ну так це форум оверклокерів, правда? І в мене є що розганяти :lol: :lol: :lol:
Raven111
Junior

Повідомлення

Vatrushka: 16.02.2022 07:42
kolio: 15.02.2022 22:41 Vatrushka
Лол, що ж у вас так бомбить. Я нічого не продаю. А щодо того, "какова чьорта ти тут забил" - ну так це форум оверклокерів, правда? І в мене є що розганяти :lol: :lol: :lol:
Поки що видно, як "розганаяєш" ажіотаж на відюхи по кінським цінам, які тупо ніхто вже не хоче брати(хіба що ну зовсім край як треба). У чому "розгін" будемо міряти? В "лохогерцях" чи "панікозрадах"? ;) :shuffle:
Vatrushka
Member

Повідомлення

Raven111: 16.02.2022 10:12 В "лохогерцях" чи "панікозрадах"? ;)
Одиницю вимірювання може вибрати потерпіла сторона яка грає на інтелівській "встройці" :laugh: Пропоную таке: давайте просто задля цікавості зробимо зараз скріншоти цієї переписки і потім подивимось певного числа як там справи будуть. Тобто дедлайн потрібен. Середина літа, що скажете? Може, 1 серпня? В П24 долар зараз по 28,25грн. RX6600 на розетці від Сапфіра - 25К, від Асус - 22К. А потім побачимо, хто виграв - ждуни чи я, який купив у грудні Сапфір за 21К.
Raven111
Junior

Повідомлення

Vatrushka: 16.02.2022 10:53
Raven111: 16.02.2022 10:12 В "лохогерцях" чи "панікозрадах"? ;)
Одиницю вимірювання може вибрати потерпіла сторона яка грає на інтелівській "встройці" :laugh: Пропоную таке: давайте просто задля цікавості зробимо зараз скріншоти цієї переписки і потім подивимось певного числа як там справи будуть. Тобто дедлайн потрібен. Середина літа, що скажете? Може, 1 серпня? В П24 долар зараз по 28,25грн. RX6600 на розетці від Сапфіра - 25К, від Асус - 22К. А потім побачимо, хто виграв - ждуни чи я, який купив у грудні Сапфір за 21К.
Ну...ти сам напросився. :D
Мені то, в принципі, байдуже, бо ще з минулого "розпродажу" затарився пристойними карточками. ;) До речі - дякую камрадам, які мені люб'язно їх продали за адекватні гроші, працюють як має бути, тьху-тьху :beer:. (Ціни не буду озвучувати, щоб у декого ну зовсім "розрив шаблону" не настав. :lol: ). Але то були, як то кажуть - "інші часи".
А на "розетку" орієнтуватися - себе не поважати, там бариги до останнього ціну тримати будуть та ще й "буіттокадаражать" примовлятимуть.
Проте, поживемо-побачимо.
А поки Пітун не вгомонився, я б з прогнозами не поспішав...
Vatrushka
Member

Повідомлення

1 СЕРПНЯ! Настав час підбити підсумки!)

Дивлюся на ціни відюх там де купив свою, ну, трооооошечки стало дешевше. Отже, я програв)

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
З іншого боку, різниця мінімальна, зате я вже півроку як граю у що заманеться, третій раз проходжу "Кіберпанк". Тому особливо приниженим себе не відчуваю.
DuckRider
Member

Повідомлення

Vatrushka: 01.08.2022 16:56 1 СЕРПНЯ! Настав час підбити підсумки!)

Дивлюся на ціни відюх там де купив свою, ну, трооооошечки стало дешевше. Отже, я програв)

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
З іншого боку, різниця мінімальна, зате я вже півроку як граю у що заманеться, третій раз проходжу "Кіберпанк". Тому особливо приниженим себе не відчуваю.
Карты стали сильно дешевле. Но люди при этом обнищали сильно из-за курса
Vatrushka
Member

Повідомлення

Карты стали сильно дешевле. Но люди при этом обнищали сильно из-за курса
[/quote]

Ну і ще зараз треба донатити ЗСУ .а не на відяхи витрачатись. І, на жаль, дехто з нас вже ніколи ні в що не пограє. Тому, мабуть, я був все-таки правий.
Відповісти