Останні статті і огляди
Новини
AMD готовит к релизу видеокарты Radeon RX 6950 XT, RX 6750 XT и RX 6650 XT
-
pelia
Member
А можно 6550 с 8 линиями, хотя бы и рек. ценой на половину ниже?
-
Wifestealer
Member
не успокаивайте себя. Всё равно будете кусать локти, когда её летом будут брать по 300 баксовVatrushka: ↑ 15.02.2022 12:24 Хочу всіх застерегти: емпіричним методом встановлено, що "ждуни"-"почекаюни" програють в 90% випадків. Якими б високими ціни не були, завжди можуть стати гіршими. В грудні купив РХ6600 за 21 тисячу. Дорого? Ні, бо зараз там де купував вона вже 25 штук.
https://coub.com/view/30b11z
-
ProGaMeEXT
Member
Чуть не так , 8800GT/GTS/9800GT/GTX/GTX+/GTS250 все на чипе G92korea: ↑ 15.02.2022 10:198800 - 9800 - 250StingerYar: ↑ 15.02.2022 09:54 Это норма, вспоминаем тот же GCN и HD 7870 > R9 270X > R7 370X, да там добрая половина продукции так переезжала в новые линейки, просто накидывали частот и памяти, чипы оставались все теми же
Ну и как всегда можно объявить о конце производства "старичков" по меньшей цене, и насильно отгружать "новые" по высшей цене, а то и просто налепить сверху наклейки, как делал в свое время GIGABYTE с RX 470/480 > RX 570/580
помним плавали
-
mgerchik
Member
и в чем смысла в таком распылении мощностей в условиях недостачи чипов?
неликвид пристроить?
неликвид пристроить?
-
Aves
Junior
Да дело то в том что не каждый готов выложить на видеокарту такие бабки и автоматом переходит в общество ждунов и даже не в прайсе таком на видеокарты ,а в кормлении барыг местных когда понимаешь что это цена из за их жадности, а не по причине дефицита или трудного производства.Vatrushka: ↑ 15.02.2022 12:24що "ждуни"-"почекаюни" програють в 90% випадків
-
Vatrushka
Member
Так я не зрозумів чого ждуни ждуть? Коли ціна буде х2 від нинішніх х3? Картки не подешевшають, бо як раз ніколи вони не мали бути дешевими, просто виробники цього не усвідомлювали. І бариги теж. А тепер до них дійшло і вони стали просити стільки бабла скільки тільки можна. Вибору в нас все одно нема.Aves: ↑ 15.02.2022 15:09Да дело то в том что не каждый готов выложить на видеокарту такие бабки и автоматом переходит в общество ждунов и даже не в прайсе таком на видеокарты ,а в кормлении барыг местных когда понимаешь что это цена из за их жадности, а не по причине дефицита или трудного производства.Vatrushka: ↑ 15.02.2022 12:24що "ждуни"-"почекаюни" програють в 90% випадків
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
І це я ще не кажу про найсильнішу валюту планети - гривню. Вона скоро буде аж 100 за долар, от така сильна!
-
neonglaу
Member
В нових, вищих, рекомендованих цінах від amdmgerchik: ↑ 15.02.2022 15:01 и в чем смысла в таком распылении мощностей в условиях недостачи чипов?
неликвид пристроить?
-
benderOS
Member
Барыго думает, что он Большой Брат.Vatrushka: ↑ 15.02.2022 17:50Вибору в вас все одно нема.
-
Salatik
Member
К сожалению мы живём в той реальности где улучшение характеристик в лучшем случае идёт с сохранением цены, а большинстве случаев - с повышением.pelia: ↑ 15.02.2022 13:17 А можно 6550 с 8 линиями, хотя бы и рек. ценой на половину ниже?
-
waryag
Member
Недостача чипов - не навсегда. Стоит майнинговому пузырю лопнуть - и дефицит довольно быстро может смениться избыточным предложением.mgerchik: ↑ 15.02.2022 15:01и в чем смысла в таком распылении мощностей в условиях недостачи чипов?
неликвид пристроить?
-
kolio
Member
Vatrushka
совсем скучно? торговля стоит и нет клиентов? ну кому ты тут пытаешься влить про "настали новые времена"?
хочешь купить - купи и играйся, а если купил то какого черта ты тут забыл? не во что играть?
совсем скучно? торговля стоит и нет клиентов? ну кому ты тут пытаешься влить про "настали новые времена"?
хочешь купить - купи и играйся, а если купил то какого черта ты тут забыл? не во что играть?
-
Vatrushka
Member
Лол, що ж у вас так бомбить. Я нічого не продаю. А щодо того, "какова чьорта ти тут забил" - ну так це форум оверклокерів, правда? І в мене є що розганятиkolio: ↑ 15.02.2022 22:41 Vatrushka
-
Raven111
Junior
Поки що видно, як "розганаяєш" ажіотаж на відюхи по кінським цінам, які тупо ніхто вже не хоче брати(хіба що ну зовсім край як треба). У чому "розгін" будемо міряти? В "лохогерцях" чи "панікозрадах"?Vatrushka: ↑ 16.02.2022 07:42Лол, що ж у вас так бомбить. Я нічого не продаю. А щодо того, "какова чьорта ти тут забил" - ну так це форум оверклокерів, правда? І в мене є що розганятиkolio: ↑ 15.02.2022 22:41 Vatrushka
-
Vatrushka
Member
Одиницю вимірювання може вибрати потерпіла сторона яка грає на інтелівській "встройці" Пропоную таке: давайте просто задля цікавості зробимо зараз скріншоти цієї переписки і потім подивимось певного числа як там справи будуть. Тобто дедлайн потрібен. Середина літа, що скажете? Може, 1 серпня? В П24 долар зараз по 28,25грн. RX6600 на розетці від Сапфіра - 25К, від Асус - 22К. А потім побачимо, хто виграв - ждуни чи я, який купив у грудні Сапфір за 21К.Raven111: ↑ 16.02.2022 10:12 В "лохогерцях" чи "панікозрадах"?
-
Raven111
Junior
Ну...ти сам напросився.Vatrushka: ↑ 16.02.2022 10:53Одиницю вимірювання може вибрати потерпіла сторона яка грає на інтелівській "встройці" Пропоную таке: давайте просто задля цікавості зробимо зараз скріншоти цієї переписки і потім подивимось певного числа як там справи будуть. Тобто дедлайн потрібен. Середина літа, що скажете? Може, 1 серпня? В П24 долар зараз по 28,25грн. RX6600 на розетці від Сапфіра - 25К, від Асус - 22К. А потім побачимо, хто виграв - ждуни чи я, який купив у грудні Сапфір за 21К.Raven111: ↑ 16.02.2022 10:12 В "лохогерцях" чи "панікозрадах"?
Мені то, в принципі, байдуже, бо ще з минулого "розпродажу" затарився пристойними карточками. До речі - дякую камрадам, які мені люб'язно їх продали за адекватні гроші, працюють як має бути, тьху-тьху . (Ціни не буду озвучувати, щоб у декого ну зовсім "розрив шаблону" не настав. ). Але то були, як то кажуть - "інші часи".
А на "розетку" орієнтуватися - себе не поважати, там бариги до останнього ціну тримати будуть та ще й "буіттокадаражать" примовлятимуть.
Проте, поживемо-побачимо.
А поки Пітун не вгомонився, я б з прогнозами не поспішав...
-
Vatrushka
Member
1 СЕРПНЯ! Настав час підбити підсумки!)
Дивлюся на ціни відюх там де купив свою, ну, трооооошечки стало дешевше. Отже, я програв)
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
З іншого боку, різниця мінімальна, зате я вже півроку як граю у що заманеться, третій раз проходжу "Кіберпанк". Тому особливо приниженим себе не відчуваю.
Дивлюся на ціни відюх там де купив свою, ну, трооооошечки стало дешевше. Отже, я програв)
З іншого боку, різниця мінімальна, зате я вже півроку як граю у що заманеться, третій раз проходжу "Кіберпанк". Тому особливо приниженим себе не відчуваю.
-
DuckRider
Member
Карты стали сильно дешевле. Но люди при этом обнищали сильно из-за курсаVatrushka: ↑ 01.08.2022 16:56 1 СЕРПНЯ! Настав час підбити підсумки!)
-
Vatrushka
Member
Карты стали сильно дешевле. Но люди при этом обнищали сильно из-за курса
[/quote]
Ну і ще зараз треба донатити ЗСУ .а не на відяхи витрачатись. І, на жаль, дехто з нас вже ніколи ні в що не пограє. Тому, мабуть, я був все-таки правий.