Я вважаю що це дофіга. Я за цей рік з платних грав тільки в кіберпанк (799 грн) і RDR2 (700 грн). Інще - бескоштовні раздачі з EPIC. Так що менше 100 баксів витратив. А більше нема на що витрачати. Тому 100 баксів в рік, забагатоKimRomik: ↑ 13.09.2021 15:22 Предлагаю обсудить В базе GeForce Now обнаружены God of War, Horizon Forbidden West и другие эксклюзивы PlayStation
может и не зря придумали облачный гейминг, видимо знали что в будущем случится дефицит видеокарт?
годовая подписка на GeForce Now за 100$ сильно дешевле даже консолей, а вы как думаете?
Останні статті і огляди
Новини
В базе GeForce Now обнаружены God of War, Horizon Forbidden West и другие эксклюзивы PlayStation
-
neonglaу
Member
-
vmsolver
Member
В "скором времени выйдут" звучит ужасно, второй Horizon выйдет на ПК, а новые видеокарты ещё недоступны.
-
Hiden
Member
...сразу же после разрывов пердаков бояр из за цен на железо
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
KimRomik
Member
учитывая, что компьютер или консоль+библиотека игр, купленные только что, за год могут устареть примерно на те же 100 баксов или даже больше, то эта стоимость облачного гейминга может показаться не такой уж большой, расходы все равно будут и почти те жеneonglaу: ↑ 13.09.2021 21:12Я вважаю що це дофіга. Я за цей рік з платних грав тільки в кіберпанк (799 грн) і RDR2 (700 грн). Інще - бескоштовні раздачі з EPIC. Так що менше 100 баксів витратив. А більше нема на що витрачати. Тому 100 баксів в рік, забагатоKimRomik: ↑ 13.09.2021 15:22 Предлагаю обсудить В базе GeForce Now обнаружены God of War, Horizon Forbidden West и другие эксклюзивы PlayStation
может и не зря придумали облачный гейминг, видимо знали что в будущем случится дефицит видеокарт?
годовая подписка на GeForce Now за 100$ сильно дешевле даже консолей, а вы как думаете?
-
neonglaу
Member
Справа в тому, що комп дома все одно є. Навіть якби ігр не було взагалі, комп би був. Бо потрібен для роботи. А якщо є вже потужний комп, то сенсу купляти приставку чи підписки в хмарний геймінг нема сенсу.KimRomik: ↑ 14.09.2021 07:17учитывая, что компьютер или консоль+библиотека игр, купленные только что, за год могут устареть примерно на те же 100 баксов или даже больше, то эта стоимость облачного гейминга может показаться не такой уж большой, расходы все равно будут и почти те жеneonglaу: ↑ 13.09.2021 21:12
Я вважаю що це дофіга. Я за цей рік з платних грав тільки в кіберпанк (799 грн) і RDR2 (700 грн). Інще - бескоштовні раздачі з EPIC. Так що менше 100 баксів витратив. А більше нема на що витрачати. Тому 100 баксів в рік, забагато
-
KimRomik
Member
в ваших словах противоречие, ты пишешь так, будто до появления обл.гейминга не было комповneonglaу: ↑ 14.09.2021 12:36Справа в тому, що комп дома все одно є. Навіть якби ігр не було взагалі, комп би був. Бо потрібен для роботи. А якщо є вже потужний комп, то сенсу купляти приставку чи підписки в хмарний геймінг нема сенсу.KimRomik: ↑ 14.09.2021 07:17 учитывая, что компьютер или консоль+библиотека игр, купленные только что, за год могут устареть примерно на те же 100 баксов или даже больше, то эта стоимость облачного гейминга может показаться не такой уж большой, расходы все равно будут и почти те же
когда уже есть мощный комп, а точнее если мощная видеокарта была куплена до криптобума, то конечно смысла в обл.гейминге нет
но раз поезд уже ушел, то надо искать альтернативы, причем обл.гейминг может быть доступен даже на ноутбуке за 2-3к грн (которого ты уже заранее имеешь) + годовая подписка
-
Mr-T
Junior
Чим більше якісних ігор буде в хмарі, тим краще
. Тестував ще бету GFN, європейські сервера чудово справлялися з київськими мережами і вдома і на роботі. Але краще користуватись через пряме підключення, через вайфай підгальмовувало.
Можу сказати мені зайшло: тобто різниця в якості помітна тільки якщо роздивлятись екран з тією ж грою запущеною поруч на сусідньому компі, в динаміці майже не помітно, трохи артефактів якщо дуже швидко метушити мишою, в усіх інших ігрових випадках просто чудово. ФХД 60 стабільних тихіх кадрів, там де мій ноут з шумом дає 45+-. Засмутив запуск офіційної версії через рашу, та оплата з впн через польщу і далі все працювало як треба. Зараз користуюсь безкоштовною версією, в моєму випадку хотілося б мати щось типу денного тарифа чи тарифа вихідного дня, граюсь дуже рідко тепер. Якщо свою бібліотеку ігор я зможу запускати на телевізорі без компа, то питання як пограти для мене буде вирішено.
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Можу сказати мені зайшло: тобто різниця в якості помітна тільки якщо роздивлятись екран з тією ж грою запущеною поруч на сусідньому компі, в динаміці майже не помітно, трохи артефактів якщо дуже швидко метушити мишою, в усіх інших ігрових випадках просто чудово. ФХД 60 стабільних тихіх кадрів, там де мій ноут з шумом дає 45+-. Засмутив запуск офіційної версії через рашу, та оплата з впн через польщу і далі все працювало як треба. Зараз користуюсь безкоштовною версією, в моєму випадку хотілося б мати щось типу денного тарифа чи тарифа вихідного дня, граюсь дуже рідко тепер. Якщо свою бібліотеку ігор я зможу запускати на телевізорі без компа, то питання як пограти для мене буде вирішено.