Графические процессоры AMD RDNA 3 получат поддержку DisplayPort 2.0

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
taras_cs
Member

Повідомлення

К сожалению, под влиянием пандемии Covid-19 и факторов дефицита в электронной промышленности, внедрение DisplayPort 2.0 движется крайне медленными темпами.
Ну как дети, ей богу!
Здесь, на форуме, есть специалисты, которые с лёгкостью докажут, что никакого дефицита нет, это просто игры Лизки с Хуаном :D
ShevaVSS
Member

Повідомлення

Зачем майнерам этот ДП 2.0? Делайте уже все видюхи без портов и поделом. :D Для графов Монте-Кристо выпустите топ с портами за 10к зелени и пускай играют в колду, остальные уже на встройки с плойками пересели и в ус не дуют :rotate:
pcHelp
Member

Повідомлення

И несмотря ни на что, всюду будем встречать сраный HDMI, а DP - опционально :mad:
Hiden
Member

Повідомлення

ShevaVSS: 17.08.2021 18:31 Зачем майнерам этот ДП 2.0? Делайте уже все видюхи без портов и поделом. :D Для графов Монте-Кристо выпустите топ с портами за 10к зелени и пускай играют в колду, остальные уже на встройки с плойками пересели и в ус не дуют :rotate:
:up:
mr-enic
Member

Повідомлення

neonglaу: 17.08.2021 17:09 Це ніякого відношення до DP або відеокарти не має.
не знаю, звідки у вас ця самовпевненість. однак це саме проблема логіки роботи DP - просто треба дати можливість вимикати режим PnP.
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

minesweeper: 17.08.2021 14:49 Горизонт10к=1920*10=19200
Вертикаль10к=1080*10=10800
19200*10800=207360000*8бит=1658880000 бит.... :eek:
Толи я дурак, толи лыжи не едут… Как можно вывеЗти такое видео?)
Не, я дурак. Забыл что есть (компресия)ужатие картинки по цвету/пикселям) :gigi:
4К це 2 FHD по горизонталі. 8К - 4FHD по горизонталі.

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
mr-enic: 17.08.2021 22:43
neonglaу: 17.08.2021 17:09 Це ніякого відношення до DP або відеокарти не має.
не знаю, звідки у вас ця самовпевненість. однак це саме проблема логіки роботи DP - просто треба дати можливість вимикати режим PnP.
Це проблема Ваших кривих рук, що Ви в драйвері не налаштували який монітор основний і що робити коли підключається другий монітор.
Alligator
Member

Повідомлення

pcHelp: 17.08.2021 19:04 И несмотря ни на что, всюду будем встречать сраный HDMI, а DP - опционально :mad:
везде это где? уже много лет не видел мониторы без DP, а у видеокарт разъемы HDMI стремительно отдают место для DP, т.е. 3-4 DP и 1-2 HDMI, уже за переходниками бегать приходится когда 3-4 телика подключить нужно.
Asmodeus55555
Member

Повідомлення

8к 60 герц :( Подожду DP 3.0.
mr-enic
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 17.08.2021 23:42 Це проблема Ваших кривих рук, що Ви в драйвері не налаштували який монітор основний і що робити коли підключається другий монітор.
це проблема вашого кривого сприйняття і неуважності. ситуація виникає не при підключенні нового монітору, а при натисканні кнопки OFF на моніторі. кабель фізично лишається підключеним до відеокарти, але вона однак вважає, що монітор просто зник, був відключений абощо - і система робить телевізор основним. якщо підключати в різних варіантах по будь-яким іншим інтерфейсам крім DP, то такого не відбувається, обидва дисплеї завжди присутні як пристрої, поки кабелі на у роз'ємах, хоч які б кнопки я не тиснув на цих пристроях.
це особливість поведінки DP. є купа тем на різних англомовних і не тільки форумах про цю проблему. але ще з часів win7 рішення немає, лише якісь милиці для конкретних випадків.
Rattus
Member

Повідомлення

Asmodeus55555: 18.08.2021 02:018к 60 герц :( Подожду DP 3.0.
Ого! Нас посетил разработчик VR-гарнитур следующего поколения! Или даже сам Человек-Сокол!
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

mr-enic: 18.08.2021 09:48
ArmagedoonZergs: 17.08.2021 23:42 Це проблема Ваших кривих рук, що Ви в драйвері не налаштували який монітор основний і що робити коли підключається другий монітор.
це проблема вашого кривого сприйняття і неуважності. ситуація виникає не при підключенні нового монітору, а при натисканні кнопки OFF на моніторі. кабель фізично лишається підключеним до відеокарти, але вона однак вважає, що монітор просто зник, був відключений абощо - і система робить телевізор основним. якщо підключати в різних варіантах по будь-яким іншим інтерфейсам крім DP, то такого не відбувається, обидва дисплеї завжди присутні як пристрої, поки кабелі на у роз'ємах, хоч які б кнопки я не тиснув на цих пристроях.
це особливість поведінки DP. є купа тем на різних англомовних і не тільки форумах про цю проблему. але ще з часів win7 рішення немає, лише якісь милиці для конкретних випадків.
Я не знаю яка там шиза на вінді, але на лінкусі ти прописуєш монітори по унікальним ID самих моніторів і як там не підключай-відключай, система завжди буде знати хто є хто.
Сильно сумніваюсь що на вінді інакше. Можливо треба покопатись в настрояках або відкривати реєстр. Але це виключно проблема Ваших рук.
pcHelp
Member

Повідомлення

Alligator: 17.08.2021 23:55 у видеокарт разъемы HDMI стремительно отдают место для DP, т.е. 3-4 DP и 1-2 HDMI, уже за переходниками бегать приходится когда 3-4 телика подключить нужно.
Вот Вы и ответили на свой вопрос сами - найдите тот же телек с DP. Да и насчет встроек можно поспорить, там часто HDMI вместо DP.
mr-enic
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 18.08.2021 16:25 Я не знаю яка там шиза на вінді, але на лінкусі ти прописуєш монітори по унікальним ID самих моніторів і як там не підключай-відключай, система завжди буде знати хто є хто.
Сильно сумніваюсь що на вінді інакше. Можливо треба покопатись в настрояках або відкривати реєстр. Але це виключно проблема Ваших рук.
окей, якщо ніяк не доходить, то спробую зовсім спростити.
якщо всі інтерфейси поводяться однаково, а тільки DP працює інакше, то у чиїй голові ця проблема?
Asmodeus55555
Member

Повідомлення

Rattus: 18.08.2021 11:40Или даже сам Человек-Сокол!
Да. Я такой :lol:
Asmodeus55555
Member

Повідомлення

P. S. То была шутка про dp 3.0 :laugh:
Відповісти