Мало, ще треба щоб індусів полюбивScoffer:Scoffer буде задоволений. Цього мало???_clawfinger_:Цікаво а що дасть 256-бітна шина процу?
Останні статті і огляди
Новини
Слух: гибридные процессоры AMD Van Gogh получат 256-битную шину DDR5
-
alexvvv
Member
-
Володимир1985
Member
В консолях теж APU Zen2 і RDNA 2, як і в даній новині. Різниця в типах пам'яті. При цьому консолі це, порівняно, доступне рішення.Impulse101:В консолях совсем другие чипы по "толщине" и общая память GDDR. Не тот случай. А здесь речь о том что у AMD будет техническая возможность дать такую производительность из под крышки APU по адекватной цене.KimRomik: у AMD давно такая техническая возможность есть в виде PS5, но там это видимо сделано только для соснолей, и видимо с упором в 60 FPS
Чому GDDR 6 не може використовуватись в десктопі, як системна і графічна?
-
alexvvv
Member
На PS4 встановлюють лінукс і норм, питання до виробників, чому не дають таке робити на ps5Володимир1985: В консолях теж APU Zen2 і RDNA 2, як і в даній новині. Різниця в типах пам'яті. При цьому консолі це, порівняно, доступне рішення.
-
Володимир1985
Member
Більше цікавить питання, чому нинішні консольні АПУ не реалізуються в десктопі з GDDR. Вона ж може використовуватись як системна? Чи вона аж настільки специфічна, що тільки в графіку може?alexvvv:На PS4 встановлюють лінукс і норм, питання до виробників, чому не дають таке робити на ps5Володимир1985: В консолях теж APU Zen2 і RDNA 2, як і в даній новині. Різниця в типах пам'яті. При цьому консолі це, порівняно, доступне рішення.
Або, простіше кажучи, чому на коробокс не можна поставити повноцінну вінду?
-
alexvvv
Member
щоб піратства не булоВолодимир1985: Або, простіше кажучи, чому на коробокс не можна поставити повноцінну вінду?
-
zmax
Member
а кто это?)))Scoffer:Scoffer буде задоволений. Цього мало???
-
Impulse101
Member
Наверное потому что 16 гб GDDR6 это 400 баксов, а 16 гб DDR4 (а в перспективе и DDR5) это 100 баксов. Вопрос из разряда, а почему не положить HBM под крышку.Володимир1985:В консолях теж APU Zen2 і RDNA 2, як і в даній новині. Різниця в типах пам'яті. При цьому консолі це, порівняно, доступне рішення.Impulse101: В консолях совсем другие чипы по "толщине" и общая память GDDR. Не тот случай. А здесь речь о том что у AMD будет техническая возможность дать такую производительность из под крышки APU по адекватной цене.
-
DarkJoney
Member
Володимир1985
Так есть же в природе плата китайская, обзор на нее есть у Мурка и у Digital Foundry. Там стоит визуально такой же чип, как в Xbox One.
чому нинішні консольні АПУ не реалізуються в десктопі з GDDR
Так есть же в природе плата китайская, обзор на нее есть у Мурка и у Digital Foundry. Там стоит визуально такой же чип, как в Xbox One.
-
Denvys5
Member
10 если не проводить бининг а брать 2666 JEDEC и распаивать чипы прямо на платуImpulse101:это 100
-
_clawfinger_
Member
Мало, адже невідомо чи я буду задоволений, чи ні?Scoffer: Scoffer буде задоволений. Цього мало???
Ти ж на вінді сидиш, а я на лінуксі. Якщо топовий АПУ дозволить запускати всі сьогоденні іграшки на 1080Р 60герц хоча з середніми налаштуваннями на лінуксі через протон в стімі, тоді я теж буду задоволений.
Головне щоб не довелось купувати оперативку по ціні крила від Боїнга.
Відправлено через 24 секунди:
alexvvv:Мало, ще треба щоб індусів полюбив
-
greatspqr
Member
DarkJoney
Огляд тієї плати є й на цьому сайті...
https://www.overclockers.ua/motherboard ... -9820/all/
Огляд тієї плати є й на цьому сайті...
https://www.overclockers.ua/motherboard ... -9820/all/
-
alexvvv
Member
Ніби на ps4 linux нормально працює_clawfinger_: Мало, адже невідомо чи я буду задоволений, чи ні?
Ти ж на вінді сидиш, а я на лінуксі. Якщо топовий АПУ дозволить запускати всі сьогоденні іграшки на 1080Р 60герц хоча з середніми налаштуваннями на лінуксі через протон в стімі, тоді я теж буду задоволений.
-
WhiteNigger
Member
Grinnie Jax
ДА НИКТО НЕ БУДЕТ делать встройку мощнее, чем лоу-энд карты. НИКОГДА! Дискретки в разы выгоднее продавать. В советах директоров не меценаты сидят, деньги считать умеют.
ДА НИКТО НЕ БУДЕТ делать встройку мощнее, чем лоу-энд карты. НИКОГДА! Дискретки в разы выгоднее продавать. В советах директоров не меценаты сидят, деньги считать умеют.
-
_clawfinger_
Member
Ніби, чи працює? Адже це різні речі.alexvvv:Ніби на ps4 linux нормально працює
-
alexvvv
Member
нормально працює_clawfinger_:Ніби, чи працює? Адже це різні речі.alexvvv:Ніби на ps4 linux нормально працює
-
_clawfinger_
Member
Не хочу, максимум це якщо з коробки в Хбоксі щоб можна було працювати в веб й грати через клаву й мишу, інакше не згоден.Scoffer:_clawfinger_
Ой, ну раз лінукс зміг встановити, то і вінду, думаю, осилиш
Так бачу що працює, нормально це коли конфіг драйверів відяхи правити треба?alexvvv: нормально працює
Та й демонстрація працездатності на іграшках 10 річної давнини. Най спробує свіжіше щось запустити, наприклад Ведьмак 3.
Тут на форумі проводили вже експерименти... https://www.overclockers.ua/motherboard ... -9820/all/
Вся справа в драйверах.
-
alexvvv
Member
Консоль старенька, тому ігри сучасні не дуже тягне, Witcher 3 і так працює напряму з консолі, нащо його на лінуксі запускати через емулятор?_clawfinger_: Так бачу що працює, нормально це коли конфіг драйверів відяхи правити треба?
Та й демонстрація працездатності на іграшках 10 річної давнини. Най спробує свіжіше щось запустити, наприклад Ведьмак 3.
Тут на форумі проводили вже експерименти... https://www.overclockers.ua/motherboard ... -9820/all/
Вся справа в драйверах.
-
Impulse101
Member
Проснись, они уже мощнее. Renoir обогнал 1030, 550 и иже с ними. Другое дело если лоу энд переведут на Ампер и РДНА2, но я бы на это сильно не расчитывал.WhiteNigger:Grinnie Jax
-
_clawfinger_
Member
Отож, тому хоч й працює, а сенсу нема.alexvvv:Консоль старенька, тому ігри сучасні не дуже тягне, Witcher 3 і так працює напряму з консолі, нащо його на лінуксі запускати через емулятор?
Тому хочу:
У мене приставки нема, а акк в стімі з величезною бібліотекою іграшок є. Той же Відьмак наприклад 2 й 3 вже давно пройдені._clawfinger_:Якщо топовий АПУ дозволить запускати всі сьогоденні іграшки на 1080Р 60герц хоча з середніми налаштуваннями на лінуксі через протон в стімі, тоді я теж буду задоволений.