А точно в наступному році Рокет Лейк виходить?
Бо панівна більшість джерел схилялась що таки в 4 кварталі 2020 року.
Останні статті і огляди
Новини
Процессоры Intel Rocket Lake-S будут работать в платах на чипсете H410
-
Kashtan
Member
-
stone
Member
Ні, просто спостерігав як штеуд кліпає рефреші скайлека і ставить плюсики біля цифри 14tablestikus:вы находились в коме последние пять лет?stone: А шо там випустила ваша любимка інтел після скайлейк?
І завдяки zen ми отримали + 2 ядра від інтела кожного покоління у мейнстрім, а тепер щей HT
Я розумію, що їм немає змісту випускати щось нове, їхні продукти всеодно розлітаються як пиріжки, просто хочеться чогось революційного
-
tablestikus
Member
А зачем что то революционное если и без него они на коне?stone:Ні, просто спостерігав як штеуд кліпає рефреші скайлека і ставить плюсики біля цифри 14tablestikus: вы находились в коме последние пять лет?
І завдяки zen ми отримали + 2 ядра від інтела кожного покоління у мейнстрім, а тепер щей HT
Я розумію, що їм немає змісту випускати щось нове, їхні продукти всеодно розлітаються як пиріжки, просто хочеться чогось революційного
-
stone
Member
Мене цікавить комп'ютерне залізо, тому мені хочеться щоб воно розвивалось скоріше, я знаю шо інтелу покищо нема сенсу напрягатись
-
tablestikus
Member
stone
Это хорошо хотеть развития, но прогресс за последние 10 лет достаточно сильно начал останавливаться
Это хорошо хотеть развития, но прогресс за последние 10 лет достаточно сильно начал останавливаться