Вот и не трать ее на компSeln:А жизнь проходит)
Останні статті і огляди
Новини
Nvidia столкнулась с дефицитом младших GPU Turing
-
dead_rat
Member
-
Dikr
Member
Єдиним хто до останнього часу фактично активно застосовував OpenGL був Apple. Зараз вони майже перейшли на Metal, але це не відміняє той факт що Apple був найактивнішим користувачем цього API.Scoffer:Dikr
Ще один Зайди на вікі і подивись.
От якраз до OpenGL Apple ніяким боком, окрім того, що якись час була юзером технології.
-
Scoffer
Member
Dikr
Ну застосовували і що? Я от теж застосовую дх12 як в іграшки граюсь. Я тепер теж автор спеки діректХ?
Ну застосовували і що? Я от теж застосовую дх12 як в іграшки граюсь. Я тепер теж автор спеки діректХ?
-
neonglaу
Member
Здається мені ніхто годні чіпи каструвати не буде. Каструють браковані, які не можуть працювати за специфікацією.Devijack:Вместо кастрации чипов, могли прекратить выпуск младших карт, заменив их ртх и уровнять брежь модельного ряда снизив цену. Подмять весь рынок под себя. Нет мы задушили ртх чип и продадим его в затычке, ведь человек собирался купить затычку.
-
Dikr
Member
Я думаю, що заміна open CL вже скоро настане. Як тільки Intel повноцінно вийде на ринок GPU, то там або підтримка open CL , або Vulkan, або щось буде нове. Ну звичайно Direct від Microsoft, а проприєтарну CUDA вони точно не підтримують. Або куплять NvidiaScoffer:Dikr
-
Scoffer
Member
Dikr
Інтел програла нвідії ще з зіон фі. Випуск відях не змінить нічого.
На куді занадто багато виросло програмерів, котрим і без інтелів все нормуль.
Щоб хоч якось зрушити з місця, доведеться безбожно демпінгувати, на що інтел навряд чи піде.
Інтел програла нвідії ще з зіон фі. Випуск відях не змінить нічого.
На куді занадто багато виросло програмерів, котрим і без інтелів все нормуль.
Щоб хоч якось зрушити з місця, доведеться безбожно демпінгувати, на що інтел навряд чи піде.
-
Yur0k
Member
Традиционно вторая половина лета и осень тайфуны. Ждите)) хотя с теперешним климатом...Gilza:
Давно кстати землетрясений с цунами и тайфунами небыло. Пора тарится прямо сейчас, пока тихий сезон продаж ))
-
nv_ua
Member
Hotty
Сорян, но главное, что вы меня поняли.
Сорян, но главное, что вы меня поняли.
-
Aibolit25
Member
Поздно: в Монголии какая-то вспышка чумы началась....ждемGilza:KimRomik
Давно кстати землетрясений с цунами и тайфунами небыло. Пора тарится прямо сейчас, пока тихий сезон продаж ))
-
manbearboar
Member
Потому ж и берут младшие карты, чтобы не потерять много при отыквлении RTX 20xx.warp 37:Дефицит того, что уже осенью отправится на свалку истории..
-
EvhenS
Member
@божевільні - вони всюди! Шкода Женьсюня.