А он планировался?heidfeld:интересно, припой будет у всех цп?

А он планировался?heidfeld:интересно, припой будет у всех цп?
Щоб зрівнятися з райзеном в іграх, інтелу треба на 6% більшу частоту при ті ж кількості потоків, (для прикладу 6/12) отже самі порахуйте різницюbombeybox:Зараз ютубери серед перших "натестять" дешеві залочені камінці на Z490 чіпсеті під топовим охолодженням, з швидкою РАМою та увімкненою MCE, стадо синіх фанатів почне кричати як "Райзен злився", а потім це ж саме стадо купить собі ці залочені камінці на донному чіпсеті і виявиться, що 10400F не тримає 4ггц All-Core, пам'ять не може в розгін а наступне покоління на новому сокеті, все стандартно, по одному шаблонуChugaister:оловне питання, коли вже реальні тести?
А процессоры АМД тестят только кристально честные и откровенные блогеры из инстаграмма, которые таким не занимаются?bombeybox:Зараз ютубери серед перших "натестять" дешеві залочені камінці на Z490 чіпсеті під топовим охолодженням, з швидкою РАМою та увімкненою MCE, стадо синіх фанатів почне кричати як "Райзен злився", а потім це ж саме стадо купить собі ці залочені камінці на донному чіпсеті і виявиться, що 10400F не тримає 4ггц All-Core, пам'ять не може в розгін а наступне покоління на новому сокеті, все стандартно, по одному шаблонуChugaister:оловне питання, коли вже реальні тести?
Маячня. Я особисто порівнював в домашніх системах і7 6700к@4.5ггц зі стоковим райзеном 3600 в парі з gtx 1080. Процесори +/- одного рівня, Інтел трохи краще в середньому по лікарні. А це 6/12 Vs 4/8.alexxusss:Щоб зрівнятися з райзеном в іграх, інтелу треба на 6% більшу частоту при ті ж кількості потоків
Тщетные надежды, тут i7-2600K продают за сравнимые деньги.olezhka28:Ждем 6-7 поколение i7 на барахолке по 2к
а от і перший брехунець активізувався, "процесори одного рівня"leif: і7 6700к@4.5ггц зі стоковим райзеном 3600 в парі з gtx 1080.
В процессорах АМД меньше ограничений как таковыхHemul:А процессоры АМД тестят только кристально честные
Признайтесь, вы спите в одной постели со своим АМД?bombeybox:В процессорах АМД меньше ограничений как таковыхHemul:А процессоры АМД тестят только кристально честные
Це ціни для роздрібу в США. Ціни для ОЕМ виробників та оптових постачальників Інтел не публікує. У 2012 році я купував і5 3470 за 1600 грн. при курсі 8 грн. за долар. Рекомендована ціна на сайті Інтел тоді була 200 доларів. Цікаво, що Інтел для України, як правило, ставить такі ж ціни, як у США. Хоча у нас є ПДВ. Подивимось, як буде цього разу.dead_rat:И без ндсalexxusss:Маленька така поправочка: це ціни для партій по 1000 штук
это не в менталитете этого народа. у них рука не поднимется продать по такой цене "топовый" камень, который, они в свое время купили за 100500 денегolezhka28:Ждем 6-7 поколение i7 на барахолке по 2к
Людей просто забавляет неадекватное, по их мнению, удержание цен на старые продукты. Что в этом такого?leif:Але ж ні, в кожному обговоренні нових CPU спливає тема цін на core i7 6700k, випуску 2015 року
Не мешай людям праздновать очередную победу АМД над всей вселенной.volodya81:Це ціни для роздрібу в США. Ціни для ОЕМ виробників та оптових постачальників Інтел не публікує. У 2012 році я купував і5 3470 за 1600 грн. при курсі 8 грн. за долар. Рекомендована ціна на сайті Інтел тоді була 200 доларів. Цікаво, що Інтел для України, як правило, ставить такі ж ціни, як у США. Хоча у нас є ПДВ. Подивимось, як буде цього разу.dead_rat: И без ндс
Так уверенно пишите, будто ваш тест хоть что-то стоит. Я в жизни не поверю, что 3600 сольет 6700к в собаках2 или одиссее с ларкой новой.leif:bombeybox
Ну я кажу про те, що сам тестував. На відміну від більшості присутніх тут нефанатів, у яких поруч дві системи на інтелі і амд ніколи не стояли вдома
о, я пам'ятаю, ми з вами вже сперечались. ви мені розповідали, як мій 9900к в CPU рендер тесті ларки набирає "максимум 190фпс по середньому", а у мене вийшло чомусь 225. так само і в бенчі gears 5 у вас вийшло "220 на амд vs 240 на інтелі", а у мене результат 343 фпс по CPU рендеруHaulr:Так уверенно пишите, будто ваш тест хоть что-то стоит.
ні, в цих іграшках десь на одному рівні, навіть амд трохи веселіше. але не набагато. і якщо взяти 10-15 іграшок, то в середньому буде десь паритет, але в більшості тайтлів незначна перевага все ж за інтелом.Haulr:Я в жизни не поверю, что 3600 сольет 6700к в собаках2 или одиссее с ларкой новой.
Асрок там разгон на них обещает.Dr Alex:Ждёмс В чипсеты...
И не в наших магазахdead_rat:И без ндсalexxusss:Маленька така поправочка: це ціни для партій по 1000 штук
Брехунець (2) Я звісно очікував, що ти видумаєш діч про Фоллаут чи КС, де там 1-2 ядра Інтела на 4.5 грали б якусь роль і випереджали Райзен 3600, але говорити, що в Одісеї 4\8 мотлох "десь на одному рівні" з 6/12? Ти хворий? У мене є 7700 і я прекрасно бачив, як він насмокчує в 3600Х в тайтлах Юбісофт. Як кажуть на западенщині -leif:ні, в цих іграшках десь на одному рівні, навіть амд трохи веселіше. але не набагато.