Глянул твой корпус в подписи, там же у тебя печка внутри а у тебя нет ни одного вентиля на выдув, я понимаю что есть на вдув но с такой схемой часть горячего воздуха всё равно будет застаиваться, хоть бы один на выдув поставил, я бы поставил три на минимальных оборотах если бы влезли конечно.Бобрик:Альтернатива є - SF platinumleif:Сподіваюсь у нас будуть продавати, корсарам SF давно потрібна якась реальна альтернативаНе розумію, що вас дивує - блок як блок, на ряду з іншими, по якості, а по ціні так дешевші альтернативи найдуться, навіть менші за розмірами sfx. Ніякого чудаGriever:Тут подвох какой-нибудь небось, ну не может же быть такое чудо?
Наверное шумят заметно, я не знаю.
А вообще выглядят как находка для собирающих компактный системник.
Я в своё время собирал со стандартных ATX, но в корпусе от Фрактала как раз. Скандинавы шарят.
Да і з шумом у них, судячи з написаного в статті, все добре. Загалом нормальні блоки)
Мені взагалі здається, що серед таких компактних блоків, головними критеріями вибору буде скоріше їх ціна та шум, ніж все інше, оскільки в малих збірках це дуже важливий аспект.
Сам близько місяця тому шукав меншу заміну своєму sfx-l блоку SilverStone SX700, і головне, що я хотів - щоб новий блок був не шумніший за попередній, ну і перечитавши купу тестів, вибрав платиновий Corsair SF600. Замінив лише через розмір, бо відеокарта нормально не поміщалася. А так, в роботі ніякої різниці не відчув- працює безшумно завжди, а в моменти, коли він може і шумить, то його не чутно за відяхою.
Зараз вже думаю, що можна було сміло брати дешевшу голд версію, або навіть 450 ватну модель, для економії коштів - результат був би той же) Хоча великий плюс платинової серії в її кабелях - вони всі дуууже м’які і уже "з коробки" гарно обплетені в чорний колір
Останні статті і огляди
Новини
Fractal Design представила линейку компактных блоков питания Ion SFX
-
Melofon
Member
-
Бобрик
Junior
Пічка була до того, як поставив менший блок Старий (SX700-LPT) був впритик до відяхи, а з пристебнутими кабелями взагалі нічого не поміщалося. Довелося відеокарту підключати через райзер : Благо в корпусі 3 заглушки ззаду для відео. Там не було жодного вентилятора, просто не влазили. Так от з 1080 ще все було більш менш терпимо, можна було грати, а коли поставив 1080ті - от тоді вже стало трохи тепло, в закритому корпусі температура відео за кілька хв підміналася до 90 градусів Так і працював з відкритою боковою кришкою, поки не замінив на менший БЖ і поставив 2х120мм на вдув, з мінімумом оберів. Тепер після години гри в Метро максимум 73 градуси з закритою кришкою, але відчутно тихіше) Є думка поставити 92мм збоку на видув, бачив так багато хто в цьому корпусі робить, виграш в4-5 градусів по температурах, але тоді більше шуму. Поки так влаштовує, враховуючи, що до ігор вдаєтсья добратися максимум 3-4 рази на місяцьMelofon: Глянул твой корпус в подписи, там же у тебя печка внутри а у тебя нет ни одного вентиля на выдув, я понимаю что есть на вдув но с такой схемой часть горячего воздуха всё равно будет застаиваться, хоть бы один на выдув поставил, я бы поставил три на минимальных оборотах если бы влезли конечно.
-
Melofon
Member
Конечно нужно ставить хоть сбоку, хороший вентиль 92 на 1000 об/мин я думаю слышно не будет особо и застоявшийся воздух будет циркулировать, то есть выходить.Бобрик:Пічка була до того, як поставив менший блок Старий (SX700-LPT) був впритик до відяхи, а з пристебнутими кабелями взагалі нічого не поміщалося. Довелося відеокарту підключати через райзер : Благо в корпусі 3 заглушки ззаду для відео. Там не було жодного вентилятора, просто не влазили. Так от з 1080 ще все було більш менш терпимо, можна було грати, а коли поставив 1080ті - от тоді вже стало трохи тепло, в закритому корпусі температура відео за кілька хв підміналася до 90 градусів Так і працював з відкритою боковою кришкою, поки не замінив на менший БЖ і поставив 2х120мм на вдув, з намінімумом оберів. Тепер після години гри в Метро максимум 73 градуси з закритою кришкою, але відчутно тихіше) Є думка поставити 92мм збоку на видув, бачив так багато хто в цьому корпусі робить, виграш в4-5 градусів по температурах, але тоді більше шуму. Поки так влаштовує, враховуючи, що до ігор вдаєтсья добратися максимум 3-4 рази на місяцьMelofon: Глянул твой корпус в подписи, там же у тебя печка внутри а у тебя нет ни одного вентиля на выдув, я понимаю что есть на вдув но с такой схемой часть горячего воздуха всё равно будет застаиваться, хоть бы один на выдув поставил, я бы поставил три на минимальных оборотах если бы влезли конечно.