MSI показала видеокарту Radeon RX 5700 XT Gaming

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

archetype247:
ZeaBeast:Я смотрю, все производители забили на DVI. Жаль, на моем мониторе - самый беспроблемный порт.
Да и вообще странно. Это очередная экономия на спичках?
CEA-861 signals carried by HDMI are electrically compatible with the CEA-861 signals used by the Digital Visual Interface (DVI). No signal conversion is necessary, nor is there a loss of video quality when a DVI-to-HDMI adapter is used.
Так что лично твоя проблема решается за 4 доллара.
Зображення
У мене так екран і підключений. Не розумію богурта якщо можна просто купити кабель. І на маю думку краще купити хороший монік)
AlarmZone13
Member

Повідомлення

Я думал, что MSI проигнорирует линейку Gaming.
Scoffer
Member

Повідомлення

archetype247
Електрично сумісні, а от логічно - не завжди. Не знаю як з відяхами, давно не намагався, а от деякі андроїд-тв приставки не виводять картинку через HDMI-to-DVI на DVI-шний монітор/телек. Хоча здавалось би.
Востаннє редагувалось 21.08.2019 15:48 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Steelmax
Member

Повідомлення

Немного язвительных шуток:
спойлер
Зображення
archetype247
Member

Повідомлення

Scoffer:archetype247
Електрично сумісні, а от логічно - не завжди. Не знаю як з відяхами, давно не намагався, а от деякі андроїд-тв приставки не виводять картинку через HDMI-to-DVI на DVI-шний монітор/телек. Хоча здавалось би.
Я честно не знаю как ты перевел тот текст, но совместимость 146%.
Это один и тот же сигнал как бэ.
Нет, ну я понимаю что есть мониторы, которым уже по 5-10 лет, но что тогда мешает взять новый монитор с hdmi?
Сегодня очень хорошие модели есть даже за 100 долларов.
Scoffer
Member

Повідомлення

archetype247
Як-як, було:
- андроїд-тв приставка
- монітор з DVI
- шнурок HDMI->DVI
- комп
- ще один монітор, але з hdmi
З компом працює все. Перетикаєш шнурок в приставку - не працює. Втикаєш приставку в інший монітор з HDMI - працює.
Хотів колись на кухню старий монік поставити замість телеку, приставка вже була в наявності. Не запрацювало.
Syava
Member

Повідомлення

Scoffer:archetype247
Як-як, було:
- андроїд-тв приставка
- монітор з DVI
- шнурок HDMI->DVI
- комп
- ще один монітор, але з hdmi
З компом працює все. Перетикаєш шнурок в приставку - не працює. Втикаєш приставку в інший монітор з HDMI - працює.
Хотів колись на кухню старий монік поставити замість телеку, приставка вже була в наявності. Не запрацювало.
Була схожа проблема вирішилась заміною шнурка, там шдмі ревізіями відрізняються.
Як на мене то зовнішній вигляд відеокарти гарний, всамого мсіай проблем з дроселями небуло, так як зробив гарну вентиляцію в чіфтеківському корпусі то проблем із запобіжниками, прокладками - також не зустрічав :beer:
Відповісти