Гибридный процессор AMD Fenghuang Raven с памятью HBM2 протестирован в 3DMark

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
liwi
Member

Повідомлення

Я правильно розумію, тут вбудоване відео потужніше ніж у APU 5 2500G ? Якщо так, то наскільки? Через розміри цей апу не вставити в материнку, як й проци інтел G
3axap
Member

Повідомлення

Да , 128 гб. памяти ( ОЗУ и видео ) + Вега 128 + 16/32 ядер Зен @5Ггц + 10 тб. памяти
- на одной подложке , за 1000 долларов (мечты) .
- И ведь могут , но не хотят .
Бедный студент
Member

Повідомлення

liwi:Я правильно розумію, тут вбудоване відео потужніше ніж у APU 5 2500G ? Якщо так, то наскільки? Через розміри цей апу не вставити в материнку, як й проци інтел G
На багато потужніше, ±1060, тільки пам'яті 2 гіга. А от сумісність з АМ4 це цікаве питання.
catdoom
Member

Повідомлення

Enombre de soberano:Kib
Ну вот, даже помечтать не дадут. :weep:
Если это отдельный GPU,то почему только 4-ядра CPU ? Вот не надо верить всяким омрачителям,Kibот чела на Целероне другого и не стоит ждать. :laugh: Всё будет пучком! ;)
tcpdump
Member

Повідомлення

liwi
2500G не существует. есть 2400G, там 11 вегаядер. Есть ноутбучный 2500U c 8 ядрами графики. дальше считайте
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

liwi
2400G? 2700U? 2800H? Такого, как вы написали, нету.
meisner
Member

Повідомлення

запихнули 7950 во встройку - впечатляет. как то имбово даже выглядит
UA_JUK
Junior

Повідомлення

Грядёт гибрид ПС4 и ПК ;) Суть по сути та же гибридный роцессор с мощной интегрированной графикой. Для компактных систем то что нужно
liwi
Member

Повідомлення

Бедный студент:
liwi:Я правильно розумію, тут вбудоване відео потужніше ніж у APU 5 2500G ? Якщо так, то наскільки? Через розміри цей апу не вставити в материнку, як й проци інтел G
На багато потужніше, ±1060, тільки пам'яті 2 гіга. А от сумісність з АМ4 це цікаве питання.
Якщо потужніше, то це добре. А стосовно пам'яти, то додатково ще оперативну буде використовувати. А сумісності з АМ4 не буде, певен. Бо якщо подивитися на зразок інтела, то очевидно що в жоден сокет не влізе.

Дякую всім за підказку, так мав на увазі 2400, переплутав. :beer:
Korn87
Member

Повідомлення

Что касается самих результатов, то на роль соперника AMD Fenghuang 15FF был выбран процессор Intel Core i7-8809G с графическим ядром Radeon RX Vega M GH. По итогам 3DMark упомянутый гибридный процессор показал весьма впечатляющие результаты, существенно обогнав совместную разработку Intel и AMD в графических тестах

+33%
и немного отстав в подтесте Physics
+43%

Кот с коробки текст набирал? :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

Grinnie Jax: они же как бы деньги получают и за Веги в Intel G?
Там не вега в Intel G :( Від веги лише одна назва, підтримка технологій як в полярісі.
Alexey1977
Member

Повідомлення

Scoffer
ну Паскали тоже разные, есть 1030 и 1080Ти, почему Вега не может быть с урезанными характеристиками относительно верхних моделей.
Maxhope
Member

Повідомлення

Alexey1977
потому что была новость что там полярис , просто назвали это вегой. На сколько я знаю еще не один Максвелл не обозвали Паскалем.
Scoffer
Member

Повідомлення

Alexey1977
За підтримкою технологій 1030 і 1080ті - ідентичні.
FelisInfernis
Member

Повідомлення

как говорят в Одессе - 1 гб HBM2 и 1 гб GDDR5 это две большие разницы, кроме того HBM может быть просто кешом
Востаннє редагувалось 02.06.2018 14:47 користувачем FelisInfernis, всього редагувалось 1 раз.
Maxhope
Member

Повідомлення

Scoffer
где твой 8700к ?
Scoffer
Member

Повідомлення

Maxhope
Мій?) Навіщо він мені?) 1070 і без того розкривається.
Як вийде якась іграшка, заради якої варто нову карту взяти, тоді вже і оновлюсь.
Maxhope
Member

Повідомлення

Scoffer
та вроде как ты писал что вот оно , наконец то смысл обновиться с 2600к
Scoffer
Member

Повідомлення

Maxhope
За потужністю проца - є. А грати в що?
Бедный студент
Member

Повідомлення

liwi:А сумісності з АМ4 не буде, певен. Бо якщо подивитися на зразок інтела, то очевидно що в жоден сокет не влізе.
Але що заважає HBM "зкласти" поруч з процесором, поруч з відеоядром? Або здвинути трохи в сторону, і в вільне місце - пам'ять.
Заодно VRam, як кеш 4 рівня зробити.
спойлер
url=http://picua.org/]Зображення[/url]
Відповісти