Гибридный процессор AMD Raven Ridge обнаружен в базе SiSoftware

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
sl5vik
Member

Повідомлення

alexvvv:
sl5vik: А можна детальніше, який проц в тому ноуті? Чи часом це не ягуар/кабіні?
я десь з пів року тому купував офісний ноут на AMD Quad-Core A6-7310 також з ssd
Це Кабіні - конкурент інтелівського атома на малих ядрах, доречі А8-7410 - теж на таких ядрах. Потрібно дивитись на другу цифру.
alexvvv
Member

Повідомлення

sl5vik: Це Кабіні - конкурент інтелівського атома на малих ядрах, доречі А8-7410 - теж на таких ядрах. Потрібно дивитись на другу цифру.
так це щось типу кабіні/ягуара
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Если будет гонибелен 3.9 и встройка до 1500 можно м в 2015/14 год погамать?
Scoffer
Member

Повідомлення

Феном Феномыч
Вбудовану графіку можна хоч до 100500 розігнати, але без ПСП, а її судячи з усього таки немає, ще й просто з оперативою самою по собі проблеми - приріст буде примарним. Прослідкуй наскільки покращилась графіка в попередніх поколіннях. А ні на скільки, хоча частота росла і на нові архітектури переходили.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Scoffer: А ні на скільки, хоча частота росла і на нові архітектури переходили
Та да. Хотя где то видел а12 неплохо тащил что то из последнего, и мабуть не в разгоне.
yupi
Member

Повідомлення

Sanьka:уровня 950
Ага 1060 :-/
Скорости уровня 950 во встройках ещё не скоро увидим :lamer:
Hort
Member

Повідомлення

Last_Exile
А в чем проявляется тормознутость? У меня ноут на А10 проце - все летает. Были один раз подвисания, когда решил поставить более дешевый ССД, но когда вернул старый Плекстор - все сразу залетало опять.
Tranceliker
Member

Повідомлення

Hort
Ти не рівняй А10 з кабіні. Різні архітектури, різна продуктивність. В мене взагалі на ноуті APU Llano A8-3510MX. Розігнав його до 2.7, знизив напругу так і гамаю. Для онлайн ігор мені вистачає. Але якщо б вийшов Raven я б не думаючи замінив. Щодо ПСП, то тут все і так ясно. Треба брати дворангові модулі з рекомендованою частотою. Навряд на ноутах можна буде щось погнати. Там срані енергозберігаючі технології просто обмежують будь-який розгін. Але на моєму АПУ їх ще не ввели, тому я свого чотириядерника і до 3Ггц розганяв, але чисто щоб рекорд поставити.
Last_Exile
Member

Повідомлення

sl5vik:А можна детальніше, який проц в тому ноуті? Чи часом це не ягуар/кабіні?
Ось цей:
AMD Quad-Core A6-7310
Відповісти