Kib
Не буде. Буде так само завантажений на 95-97, місцями 98-99, і дико тупитиме, прямо як на відео.
Останні статті і огляди
Новини
Анонсирована материнская плата Gigabyte GA-970-Gaming SLI
-
Scoffer
Member
-
Kib
Member
Ну наскільки я знаю, у гта були на старті проблеми навіть з запуском на двохядерних цп. Думаєте на одному ядрі вона без проблем запустилась?Scoffer:Не буде. Буде так само завантажений на 95-97, місцями 98-99, і дико тупитиме, прямо як на відео.
-
Scoffer
Member
Kib
Не знаю як щодо "запуститись", а от змінити кількість ядер на льоту для будь-якої програми можна прямо в диспетчері завдань вінди, без перезапуску самої проги.
Не знаю як щодо "запуститись", а от змінити кількість ядер на льоту для будь-якої програми можна прямо в диспетчері завдань вінди, без перезапуску самої проги.
-
Kib
Member
Ну хіба що такою хитрістю)Scoffer:Не знаю як щодо "запуститись", а от змінити кількість ядер на льоту для будь-якої програми можна прямо в диспетчері завдань вінди, без перезапуску самої проги.
-
AlarmZone13
Member
Назревает вопрос. Зачем нужен GA-970-Gaming SLI, если есть GA-990X-Gaming SLI и наоборот?
Подсистема питания процессора явно похожа на ту, что используется на материнке GA-990XA-UD3. Если это так, то сомневаюсь, что материнка потянет 220 Вт процессоры.
В общем, GigaByte в своих материнках серии G1 под AM3+ сокет использовала три классические схемы питания процессора.
5 фаз. GA-970-Gaming
5 фаз, усиленные. GA-970-Gaming SLI, GA-990X-Gaming SLI
10 фаз, удвоителями. GA-990FX-Gaming
Подсистема питания процессора явно похожа на ту, что используется на материнке GA-990XA-UD3. Если это так, то сомневаюсь, что материнка потянет 220 Вт процессоры.
В общем, GigaByte в своих материнках серии G1 под AM3+ сокет использовала три классические схемы питания процессора.
5 фаз. GA-970-Gaming
5 фаз, усиленные. GA-970-Gaming SLI, GA-990X-Gaming SLI
10 фаз, удвоителями. GA-990FX-Gaming
-
shevalier
Member
не смішіть мої капці.Scoffer:Kib
На одному ядрі - 70 фпс в ГТА5. Вам все правильно пише Kib.
Відрізняються налаштування афтербернера, от і все.
-
AlarmZone13
Member
990X от 970 отличается ценой и полноценной поддержкой CrossFire x8+x8, тогда как у 970, это х16. Материнки на 970 как правило оснащаются двумя PEG слотами, один из них x16, а другой x4 (южный мост). Тогда как, материнки на 990X могут оснащаться тремя PEG слотами, х8+x8+x4. Превратить 970 в 990X для производителей не составляет труда, что и делают. Выпущено не мало материнок на чипах 770, 870 и 970 с полноценной поддержкой CrossFire. Вот и спрашивается. Зачем выпускать GA-970-Gaming SLI, если уже выпустили GA-990X-Gaming SLI или же, зачем выпустили GA-990X-Gaming SLI, если тоже самое реализовали на GA-970-Gaming SLI, при меньшей цене чипа?
-
Scoffer
Member
shevalier
Правильно, на одному ядрі i5 70 фпс з фризами, на 8 ядрах FX 70 фпс без фризів. І що доводить це відео? Що 8 розігнаних ядер FX трошки краще за 1 розігнане ядро i5? Ну, в принципі, згоден
FX-8370 це рівня і3 навіть в сучасних багатопоточних іграх, і лише в деяких унікальних випадках дотягує до i5. В здоровому глузді з нуля в 2016 році брати платформу ам3+ для ігор не варто. Існує лише одне адекватне застосування FX - рендери на дуже аматорському рівні, тоді є сенс взяти замість i3. Але вже навіть рендер-ферма здувається перед сучасними рішеннями від інтел, нещодавно з одним формумчанином обговорювали цей момент. І, тим більше, не адекватно виглядає SLI/CrossFire на цій платформі.
Були в мене довго феноми, прекрасні процесори на свій час і ціну, був і FX-8320 тижні зо два - хлам хламом, що навіть розігнаному феному інколи поступався.
Правильно, на одному ядрі i5 70 фпс з фризами, на 8 ядрах FX 70 фпс без фризів. І що доводить це відео? Що 8 розігнаних ядер FX трошки краще за 1 розігнане ядро i5? Ну, в принципі, згоден
FX-8370 це рівня і3 навіть в сучасних багатопоточних іграх, і лише в деяких унікальних випадках дотягує до i5. В здоровому глузді з нуля в 2016 році брати платформу ам3+ для ігор не варто. Існує лише одне адекватне застосування FX - рендери на дуже аматорському рівні, тоді є сенс взяти замість i3. Але вже навіть рендер-ферма здувається перед сучасними рішеннями від інтел, нещодавно з одним формумчанином обговорювали цей момент. І, тим більше, не адекватно виглядає SLI/CrossFire на цій платформі.
Були в мене довго феноми, прекрасні процесори на свій час і ціну, був і FX-8320 тижні зо два - хлам хламом, що навіть розігнаному феному інколи поступався.
-
Bane4
Junior
У них видимо знатные шутники работают. Абсолютно не понятно для чего выпускать плату на отвкровенно устаревшей платформе О_о.
У самого fx-6300 и его хватает если честно для всего, но брал я его в далеком 2013 году, зачем сейчас такое брать - непонятно.
У самого fx-6300 и его хватает если честно для всего, но брал я его в далеком 2013 году, зачем сейчас такое брать - непонятно.
-
thunder_blade
Member
Мож амд таки надумала обратную совместимость с АМ3+ у новых процов? врядли кто просто так вбухивал денежку в разработку плат для старой платформы
-
Scoffer
Member
thunder_blade
Не надумала.
AM3+ має декілька суттєвих недоліків:
1. Відсутність підтримки вбудованого в процесор відео
2. Не актуальна схема з наявністю північного мосту
Тут, мабуть, треба пояснити. В AM2/3/3+ така схема:
3. PGA дорожче ніж LGA, і по суті є незручним і ненадійним застарілим роз'ємом. (за слухами в AM4 буде LGA, давно пора, втрата ноги на процесорі дорожче ніж на материнці хоча б тому, що зазвичай процесор дорожче за материнку)
4. DDR4
Це що сходу згадав.
Не надумала.
AM3+ має декілька суттєвих недоліків:
1. Відсутність підтримки вбудованого в процесор відео
2. Не актуальна схема з наявністю північного мосту
Тут, мабуть, треба пояснити. В AM2/3/3+ така схема:
- спойлер
3. PGA дорожче ніж LGA, і по суті є незручним і ненадійним застарілим роз'ємом. (за слухами в AM4 буде LGA, давно пора, втрата ноги на процесорі дорожче ніж на материнці хоча б тому, що зазвичай процесор дорожче за материнку)
4. DDR4
Це що сходу згадав.
-
thunder_blade
Member
Scoffer
Ваш Кеп я знаю как работает свзяка проца с переферией у АМ2-3+
Смотря на количество искалеченных матерей на барахолке то ЛГА надежным назвать можно с натяжкой
Зы
Поживем увидим.
Ваш Кеп я знаю как работает свзяка проца с переферией у АМ2-3+
Смотря на количество искалеченных матерей на барахолке то ЛГА надежным назвать можно с натяжкой
Зы
Поживем увидим.