Обзор и тестирование видеокарты ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Caesar
Member

Повідомлення

Особисто я схиляюсь до думки, що з охолодженням процесору у пасивному режимі потужністю:
35 Вт - впорається будь-який пристойний кулер, що має 4 теплові трубки, суцільну підошву, пайку (в жодному разі - прямий контакт, хоча мені відомий один виняток), вагу 400-500 г, проміжок між пластинами не менше 2 мм; але це надто мало для 3D...
45-65 Вт - те ж саме, що і вище, з вагою 700-800 г, краще двосекційний;
> 70 Вт - крім Megahalems, є також:
Пассивное охлаждение экстремального процессора? Zalman FX100 говорит «Да!»
спойлер
Зображення
Thermalright анонсировала пассивный CPU-суперкулер HR22
спойлер
Зображення
Nofan готовит новый процессорный радиатор – CR-80EH
спойлер
Зображення
Raijintek выпускает особую версию кулера Ereboss
спойлер
Зображення
Можливо, існують і інші варіанти, але виникають такі питання: наявність у продажу та охолодження системи живлення VRM.
Jumper007
Member

Повідомлення

Caesar
А еще можно к верхней крышке корпуса приделать трубу (гофрорукав) и вывести в окно повыше, и в корпусе оставить только в днище отверстия для вентиляции, и будет естественная тепловая тяга как в дымоходе :gigi:
Caesar
Member

Повідомлення

Jumper007:А еще можно к верхней крышке корпуса приделать трубу (гофрорукав) и вывести в окно повыше, и в корпусе оставить только в днище отверстия для вентиляции, и будет естественная тепловая тяга как в дымоходе :gigi:
Дуже непогана ідея! Трохи вище я згадував про деяких вигадників - хтось на форуме рік чи два писав, що систему тримає на балконі. Можна, якщо є як прокласти всі кабелі... Ваш варіант краще - "лёгким движением руки" взимку гофру можна від'єднати. Для додаткового обігріву.
Якщо труба (на сгині) гладка, то, мабуть, і вентилятор на її початку не заважатиме - труба має б приглушити.
Щось мені це нагадує... :idea: Буржуйок на конкурс модінгу ще ніхто робив? Дарую :gigi:
Panasi
Member

Повідомлення

Scoffer:exhh
Так, це дуже важливо.
В мене відеокарта протоює в 2d режимі відсотків 90% загального часу, що ввімкнений комп, і наявність такого охолодження як в стіксі дозволить мені зробити абсолютно безшумну систему на ці 90% часу.
Навідмуіну від того, що собі дехто вигадав, ПК не тільки для ігор використовують.
У меня, например, абсолютно бесшумный кулер на проце и видеокарта в простое. И даже в большинстве игр. Настолько бесшумно, что когда останавливаешь пальцем вентиляторы - разницы нет (проверял ночью с выключенным винтом) . Не понимаю, в чем проблема сделать абсолютно бесшумную систему в простое.
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

Kib:
Понятие "тишина" у каждого человека свое. И оно очень отличается в зависимости от времени суток.
Ночью, слышу как в соседней комнате работает относительно тихий холодильник,а днем его работа вовсе не заметна, или как тикают часы и тд. Слух и восприимчивость у каждого человека разная.
Если ты с 1 метра услышишь работу SW2 на 500 оборотах (даже без корпуса), то тебе можно работать на подлодке, в качестве сонара.
IC9517
ATI&Vmod_fan

Повідомлення

Очень нравится эта серия видеокарт.
Интересно было бы взглянуть на тест 280X STRIX, как с ним СО справится.
Scoffer
Member

Повідомлення

Panasi: У меня, например, абсолютно бесшумный кулер на проце и видеокарта в простое. И даже в большинстве игр. Настолько бесшумно, что когда останавливаешь пальцем вентиляторы - разницы нет (проверял ночью с выключенным винтом) . Не понимаю, в чем проблема сделать абсолютно бесшумную систему в простое.
Ну в мене язик не повертається назвати SСYTHE Katana 3 безшумним кулером, це звичайно не як бокс, але до безшумності йому ще йти і йти. Ймовірно в тебе дуже великий фоновий шум навколо. Я так колись вважав, що в мене тихий ноут, допоки не переїхав в інший район, тепер він мене страшено дратує своїм гулом :laugh:
Panasi
Member

Повідомлення

Scoffer: Ну в мене язик не повертається назвати SСYTHE Katana 3 безшумним кулером, це звичайно не як бокс, але до безшумності йому ще йти і йти. Ймовірно в тебе дуже великий фоновий шум навколо. Я так колись вважав, що в мене тихий ноут, допоки не переїхав в інший район, тепер він мене страшено дратує своїм гулом :laugh:
У меня выставлен в биосе режим минимальных оборотов. В простое вентилятор практически не крутится (380 оборотов). Шума нет абсолютно. Даже если вентилятор остановить пальцем, температура процессора не меняется. Он вытягивает чисто за счет радиатора. Но это без разгона в открытом корпусе :D .
Gallardovich
Member

Повідомлення

IC9517:как с ним СО справится
никак :gigi:
Відповісти