Apple представила нове покоління iPhone

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.09.2024 11:47 Андроід робить з ночі день, що ніяк не схоже на правду, але є альтернатива приладу нічного бачення :laugh:
Ну так в цьому і прикол що на пікселі можна отримати знімок справа при бажанні, а на іфоні не можна отримати знімок зліва :gigi:

Цей режим потрібен не для освітлених будівель на чорному фоні, а коли ви фоткаєте людей "вночі" (що не обов'язково буде ніччю, а просто якщо темно), і іфон вам фіг що сфоткає нормально, а отой приклад освітленої будівлі на чорному фоні на андроїдних телефонах можна легко отримати також, просто змінивши режим :dontknow:

Хоча як на мене, в минулому фотолюбителя, то це все дичина шо там, шо там :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 11.09.2024 12:09
DuckRider: 11.09.2024 11:40
Ну не він же цю фігню сюди притащив, а ти :gigi:

А, це взагалі Влад приніс, лол :lol:
Я таке на форум не тягаю. не треба :)
А якщо більш менш нормальне порівняння по фото нижче
спойлер
Нормальне порівняння і цей блогер ніяк не корелюють, що ти мелеш :facepalm:
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.09.2024 12:18
AlexKuzovkov: 11.09.2024 12:09

Я таке на форум не тягаю. не треба :)
А якщо більш менш нормальне порівняння по фото нижче
спойлер
Нормальне порівняння і цей блогер ніяк не корелюють, що ти мелеш :facepalm:
Ну воно так. :) Але це відео цікаве.
SoVaR
Member

Повідомлення

Vlaad13: 11.09.2024 10:36
AlexKuzovkov: 11.09.2024 09:14

Сміх без причини - признак ...... Що не дивно :)
Якби ти щось про камеру від Самсунга писав, то ще можна було б посперечатися, але казати що у Пікселя гарна камера :facepalm:
Тим більш для ведення Інстаграму чи Фейсбуку підходять тільки Айфони
О так, давай посилатись на сруснявик клоунів недоблрхєрів, в ютубі ж нема купи нормальних людей які шарять в фото. Дитина, тобі скільки років?
GreenMile
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.09.2024 10:34
Kashtan: 11.09.2024 10:28 RAM - 8 проти 16 Гб. Це суттєво.
Це суттєво тільки для Андроїдів.
Ага, ага, цю баланду для хом'яків ми вже чули на прикладі МВР, що по факту виявилось булщітом, бо 8Гб версія просто ганебно зливає 16-гіговій. Головне вірити, ага, що епол в черговий раз переміг здоровий глузд закони фізики :lol:
Alligator
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.09.2024 12:39
Ага, ага, цю баланду для хом'яків ми вже чули на прикладі МВР, що по факту виявилось булщітом, бо 8Гб версія просто ганебно зливає 16-гіговій. Головне вірити, ага, що епол в черговий раз переміг здоровий глузд закони фізики :lol:
У ПЗ для роботи з квадриками DJI старі iPad прекрасно справляються з планом завдань де Android з х2 ОЗУ видає помилки "немає оперативное пам`яті" :rotate:
unique-neon
Member

Повідомлення

А де андроїдам треба зараз 16 ГБ? Просто років 5 тому на релізі взяв телефон на 8 Гб і ніби норм по цей день, ну але саме важке в мене там гуглосервіси та хром. Також маю планшет на 4 ГБ, теж хром наче притомно там працює. Ще є древній тел з 1 Гб, тут вже всюди де браузер юзається(явно чи не явно), чи якщо встановлені гуглосервіси, то тел на колінах.
dead_rat
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.09.2024 12:39 Головне вірити, ага, що епол в черговий раз переміг здоровий глузд закони фізики :lol:
Частково так і є, бо Андроїд аппкі це різноманітність джави, котра дуууже любить ram.
tablestikus
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.09.2024 12:39
А до чого макбуки якщо ми говоримо про айфони?
WorthyWizard
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.09.2024 16:54 WorthyWizard
Вибачай, але у мене є більш цікаві заняття ніж з'ясовувати хто з тих носіїв павербанків і ста зарядок в кожній розетці є власником 15 про :laugh:
А ну то есть аргумент подкреплен ничем? Или на основе андроид ведер с 120 Гц? Где пруфы ганс
Vlaad13
Member

Повідомлення

SoVaR: 11.09.2024 12:38
Vlaad13: 11.09.2024 10:36
Якби ти щось про камеру від Самсунга писав, то ще можна було б посперечатися, але казати що у Пікселя гарна камера :facepalm:
Тим більш для ведення Інстаграму чи Фейсбуку підходять тільки Айфони
О так, давай посилатись на сруснявик клоунів недоблрхєрів, в ютубі ж нема купи нормальних людей які шарять в фото. Дитина, тобі скільки років?
Чи правильно я вас зрозумів що аргументів до якості фото і поганої оптимізаціі під Інстаграм та Фейсбук у немає? :lol:
Alligator
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 11.09.2024 13:56
Scoffer: 10.09.2024 16:54 WorthyWizard
Вибачай, але у мене є більш цікаві заняття ніж з'ясовувати хто з тих носіїв павербанків і ста зарядок в кожній розетці є власником 15 про :laugh:
А ну то есть аргумент подкреплен ничем? Или на основе андроид ведер с 120 Гц? Где пруфы ганс
Нема й не буде. Власникам ксяомі видніше як живуть користувачі айфонів, :lol:
SoVaR
Member

Повідомлення

Vlaad13: 11.09.2024 13:58Чи правильно я вас зрозумів що аргументів до якості фото і поганої оптимізаціі під Інстаграм та Фейсбук у немає?
По перше, ніякі аргументи не мають значення в "дискусіях" з маленькими дитинками фанатиками, такими як ти.
Особливо якщо враховувати, що в тебе вистачило клепки посилатись на висновки\відоси руснявих даунів недоблогерів.
По друге, хоч в твоєму випадку і немає сенсу, але скину один з купи прикладів порівнянь від фотографів

А краще б ти йшов уроки робити, а не огляди срусні дивитись :lol:
GreenMile
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.09.2024 13:55
GreenMile: 11.09.2024 12:39 Ага, ага, цю баланду для хом'яків ми вже чули на прикладі МВР, що по факту виявилось булщітом, бо 8Гб версія просто ганебно зливає 16-гіговій. Головне вірити, ага, що епол в черговий раз переміг здоровий глузд закони фізики :lol:
А до чого макбуки якщо ми говоримо про айфони?
А до того, що рівно цей самий аргумент проштовхували, при чому офіційно, що 8Гб на МВР то як 16 на вінді, але трохи обісрались по факту з цими заявами. І зараз ви робите рівно те саме, тож я провів для вас паралелі.
Vlaad13
Member

Повідомлення

SoVaR: 11.09.2024 14:17
Vlaad13: 11.09.2024 13:58Чи правильно я вас зрозумів що аргументів до якості фото і поганої оптимізаціі під Інстаграм та Фейсбук у немає?
По перше, ніякі аргументи не мають значення в "дискусіях" з маленькими дитинками фанатиками, такими як ти.
Особливо якщо враховувати, що в тебе вистачило клепки посилатись на висновки\відоси руснявих даунів недоблогерів.
По друге, хоч в твоєму випадку і немає сенсу, але скину один з купи прикладів порівнянь від фотографів

А краще б ти йшов уроки робити, а не огляди срусні дивитись :lol:
в цьому відео як на мене у Айфона фото кращі
я можу ще накидати відосів з ютуба де хвалять Айфон - у цю гру можна грати дуже довго
а що будемо робити з Інстаграммом та Фейсбуком
для когось - це основній заробіток чи сенс життя :dontknow:
Востаннє редагувалось 11.09.2024 14:47 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
GreenMile
Member

Повідомлення

Alligator: 11.09.2024 13:21
GreenMile: 11.09.2024 12:39 Ага, ага, цю баланду для хом'яків ми вже чули на прикладі МВР, що по факту виявилось булщітом, бо 8Гб версія просто ганебно зливає 16-гіговій. Головне вірити, ага, що епол в черговий раз переміг здоровий глузд закони фізики :lol:
У ПЗ для роботи з квадриками DJI старі iPad прекрасно справляються з планом завдань де Android з х2 ОЗУ видає помилки "немає оперативное пам`яті" :rotate:
П.. діти не мішки ворочати, правда? Ми поставляемо в ЗСУ і дрони, і планшети (переважно на відрі бо дешевші), то ж про х2 не вистачає пам'яті - розкажіть кому іншому.
Alligator
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.09.2024 14:41
Alligator: 11.09.2024 13:21 У ПЗ для роботи з квадриками DJI старі iPad прекрасно справляються з планом завдань де Android з х2 ОЗУ видає помилки "немає оперативное пам`яті" :rotate:
П.. діти не мішки ворочати, правда? Ми поставляемо в ЗСУ і дрони, і планшети (переважно на відрі бо дешевші), то ж про х2 не вистачає пам'яті - розкажіть кому іншому.
В ЗСУ використовують софт для будування маршрутів для створення 3Д мапи місцевості з прольотом усієї визначеної території змійкою у 3 метри? Ага, ага. IPad з 2Гб ОЗУ справляється на ура, Huawey з 3 на 70% мапи зависає бо не вистачає RAM. ;)
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Vlaad13: 11.09.2024 14:40 в цьому відео як на мене у Айфона фото кращі
я можу ще накидати відосів з ютуба де хвалять Айфон - у цю гру можна грати дуже довго
Взагалі не розумію, як по відео можна визначати якість фото. Що там видно? Для мене важливі лише деталізація та динамічний діапазон. Все інше, то особливості внутрішньої оброки RAW->jpeg(heic).
Ось приходжу в магазин, роблю дві фотки з одного ракурсу. Свій XR і, наприклад, Xiami 14 Pro. Збільшую якусь далеку ділянку і порівнюю поруч. На моєму телефоні текст реклами на певній відстані читабельний, на Xiaomi 14 Pro - ні. Так, є телекамера, але мова про якість основної камери.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 11.09.2024 15:13
Vlaad13: 11.09.2024 14:40 в цьому відео як на мене у Айфона фото кращі
Взагалі не розумію, як по відео можна визначати якість фото. Що там видно? Для мене важливі лише деталізація та динамічний діапазон. Все інше, то особливості внутрішньої оброки RAW->jpeg(heic).
Ось приходжу в магазин, роблю дві фотки з одного ракурсу. Свій XR і, наприклад, Xiami 14 Pro. Збільшую якусь далеку ділянку і порівнюю поруч. На моєму телефоні текст реклами на певній відстані читабельний, на Xiaomi 14 Pro - ні. Так, є телекамера, але мова про якість основної камери.
він просто намагається щось довести - хоча напевно конкурентів по ціні від Ксяомі, Яблука чи Самсунга в руці ніколи не тримав що видно по йго коментарям
і основна проблема(причина) купівлі Афона - це Інстаграм і ії навряд чи хтось колись вирішить :dontknow:
ну і захист данних офкос
PushKing
Member

Повідомлення

Vlaad13: 11.09.2024 15:20 основна причина купівлі Афона - це Інстаграм
Господи, как скучно я живу.
Відповісти