я зловив таке саме. допомогла перезагрузка 2 рази потім все працювалоCirax: ↑ 25.12.2024 22:03Умерла окончательно.
Переустановка игры не помогает.
Переустановка драйвера видео не помогает.
Отключение шейдеров - играть нереально.
Если удаётся запустить - виснет через пару минут, или не реагирует на клавиатуру.
Кеши чистил, с бубном танцевал.
Короче, в топку.
Буду ждать патчей.
4 часа убил на попытку запустить.
Позавчера всё нормально работало.
Сегодня включил, и глухо.
Останні статті і огляди
Новини
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року
-
Hotspur
Member
-
Cirax
Member
Inqizitor2022
Вот здесь настоящее украинское качество, смотрите, и радуйтесь:
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... GScNNGk4iu
-
Барбарис
Member
Inqizitor2022,
Про совкову якість дуже смішно, бо там все залежало від того наскільки багато вкрали.
Не погоджуюсь з прив'язкою українське=погане.
А підв'язка совкоіої цитати про мову до виробництва - взагалі треш. А слова ніби щось руске було якісним - немає як коментувати.
З приводу якості українського(а не перекупів чи брендованих товарів), то велика частина термобілизни крафт шиється в Україні, але маркується вироблено в Литві, в мене класичні пальто та куртка від українського виробника (правда, їх шиють для євробренду) - прекрасна якість і ціна порівняно невисока, кабеля в нас гарні робили, полімери якісні, цегла чи керамічна цегла теж, безліч всього.
А з приводу якості, то це капіталізм винен - все вирішує ринок та купівельна спроможність.
А наявність рускої локалізації кому потрібна? Подібним зросійщеним, щоб далі обирали кравчуків, кучмів та яників, які все державне роздадуть по кумах і будуть в рот рускім заглядати?
Про совкову якість дуже смішно, бо там все залежало від того наскільки багато вкрали.
Не погоджуюсь з прив'язкою українське=погане.
А підв'язка совкоіої цитати про мову до виробництва - взагалі треш. А слова ніби щось руске було якісним - немає як коментувати.
З приводу якості українського(а не перекупів чи брендованих товарів), то велика частина термобілизни крафт шиється в Україні, але маркується вироблено в Литві, в мене класичні пальто та куртка від українського виробника (правда, їх шиють для євробренду) - прекрасна якість і ціна порівняно невисока, кабеля в нас гарні робили, полімери якісні, цегла чи керамічна цегла теж, безліч всього.
А з приводу якості, то це капіталізм винен - все вирішує ринок та купівельна спроможність.
А наявність рускої локалізації кому потрібна? Подібним зросійщеним, щоб далі обирали кравчуків, кучмів та яників, які все державне роздадуть по кумах і будуть в рот рускім заглядати?
-
Hotspur
Member
бред. якщо ти не взмозі найти гарних виробників це твоя убогість. гарні виробники меблів і одягу. краще ніж іноземні такої ж ціни. стафф і м так для прикладу. так що голову дістань де вона там в тебе є і верни на шию собіInqizitor2022: ↑ 26.12.2024 15:08 Если делается что-то украинское - оно либо откровенный треш, либо дорогой треш, либо нормальное и пользоваться можно, но дорогое.
-
Барбарис
Member
Hotspur
До речі про меблі: купив був дорогий важкий диван дніпровського виробника, то через пару років пружини повилазили. Виявилось, що основа та перила з дерева, а пружини просто на тонкій двп і зверху трохи поролону, довелося переробити. Брали батькам схожий по габаритах, але без перил і легкий, досі нічого не продавилось хоч і скакали по ньому діти. В магазині казали львівський. Де їх там роблять не знаю, а от дніпровські рекламують постійно. Виглядають і досі гарно, матеріал не затерся, просто в одному якісно зроблене спальне/сидільне місце, а в іншому перила, база. І тоді ж, як і зараз, можна купити все з фанери, що під час сну ліжко перекидається.
Он юск в Україну зайшов, меблі з картону та пари дощечок продає і не дешево, а купують.
До речі про меблі: купив був дорогий важкий диван дніпровського виробника, то через пару років пружини повилазили. Виявилось, що основа та перила з дерева, а пружини просто на тонкій двп і зверху трохи поролону, довелося переробити. Брали батькам схожий по габаритах, але без перил і легкий, досі нічого не продавилось хоч і скакали по ньому діти. В магазині казали львівський. Де їх там роблять не знаю, а от дніпровські рекламують постійно. Виглядають і досі гарно, матеріал не затерся, просто в одному якісно зроблене спальне/сидільне місце, а в іншому перила, база. І тоді ж, як і зараз, можна купити все з фанери, що під час сну ліжко перекидається.
Он юск в Україну зайшов, меблі з картону та пари дощечок продає і не дешево, а купують.
-
Inqizitor2022
Member
А что не так? В военке у нас всё разворовано и это в 2024 кого-то удивляет? Добро пожаловать с Марса на Землю.Cirax: ↑ 26.12.2024 15:24 Inqizitor2022
То, что хотя-бы такие мины можем делать - это невероятное чудо. Ющенко делал всё для уничтожения обороноспособности страны и добился отличных результатов и воры на местах тоже качественно поработали. Никого не посадили, кто бы сомневался.
Сейчас причастный народ выкладывается, за свой счёт покупает инструмент и прочее, лишь бы что-то выпускалось, есть чудаки на букву м, делающие показанное в видео, но куча нормальных честных мужиков, пытающихся страну и в тылу и на фронте отстаивать .
Отправлено спустя 51 минуту 56 секунд:
Вообще не факт, если брать советские товары УССР - там всё по госту было и качество нормальное.Барбарис: ↑ 26.12.2024 15:35 Inqizitor2022,
Было, до конца 2000-х, у нас до середины Ющенка было, потом начали усиленно уничтожать наявную промышленность.Барбарис: ↑ 26.12.2024 15:35щось руске було якісним - немає як коментувати.
Я не пользуюсь, поэтому не в курсе, носки есть отечественные хорошие без всякого. Но я повторюсь, по сравнению с 90-ми и раньше - вообще ничего не осталось почти.Барбарис: ↑ 26.12.2024 15:35велика частина термобілизни крафт шиється в Україні, але маркується вироблено в Литві
Плитка керамическая хорошая, кабели. Но это всё капля в море, хотя кое-что осталось. Если я вижу наш хороший товар - так и говорю, я всегда объективен.Барбарис: ↑ 26.12.2024 15:35в мене класичні пальто та куртка від українського виробника (правда, їх шиють для євробренду) - прекрасна якість і ціна порівняно невисока, кабеля в нас гарні робили, полімери якісні, цегла чи керамічна цегла теж, безліч всього.
С этим согласен, наш барыга в желании сэкономить ничем не отличается от любого другого барыги.Барбарис: ↑ 26.12.2024 15:35А з приводу якості, то це капіталізм винен - все вирішує ринок та купівельна спроможність.
Нужна всем тем, кому она нужна. На 3 год войны ты не понял, что русскоязычные украинцы - тоже украинцы и их бомбят сейчас за украиноязычных украинцев и они заслуживают права жить как хотят в своей стране под названием Украина. И это их дело, кого выбирать, на самом деле, если речь идёт о демократической стране. Вон в США такие же как ты презрительно смотрели на реднеков и прочих конфедератов, считали их унтермершами, после чего получили Трампа и полный треш, который будет в США после 20 января. Кто в этом виноват? Вопрос риторический и победившие мягко скажем ультраправые - тому доказательство. Не дай бог у нас такое будет.Барбарис: ↑ 26.12.2024 15:35А наявність рускої локалізації кому потрібна? Подібним зросійщеним, щоб далі обирали кравчуків, кучмів та яників, які все державне роздадуть по кумах і будуть в рот рускім заглядати?
-
Барбарис
Member
Inqizitor2022, не росязикі, а зросійщені згідно рішення Конституційного Суду України від 21 року.
В мене є туфлі та кросівки від дніпровського виробника, не зносились. Є балаклава та софтшел - костюм з Харкова, все гарної якості. Фільтри аквафор теж звідти, здається, але власники та носії язика розбомбили завод і тепер по якості та кількості у них не виходить вийти на минулі показники. Теж в Харкові класні цукерки роблять. Куди не торкнись бачу багато якісного українського, але не завжди в нього гарна реклама.
Проблема зросійщених, що хейтять українське в тому, що українське не зобов'язане бути виключно якісним. Чого іншим країнам можна, а нам ні?
До чого приплітати Ющенка до виробницитва рускіх товарів? Що за нісенітниця?
Я бачу совкові товари, совкові станки, совкових "спеціалістів", совкові креслення(розраховані на подальшу доробку та покращення, щоб мати бонуси). Там до якості як до неба рачки.
Про оборонку казки. Там є проблема з "менеджерами", які шукають маржу, а не якість, тому замовляють на аутсорсі, а ще із совковими кадрами, які вчать наступні. До того ж міни - то від українсько-іноземного підприємства, наскільки легалізоване те виробництво не зрозуміло. Але, що дійсно дивно як ті міни пройшли воєнпредів, то злоїбуча організація, а цей розмір - найпростіше, що можна в ній перевірити.
І, головне, вже скоро 11 років війни.
В мене є туфлі та кросівки від дніпровського виробника, не зносились. Є балаклава та софтшел - костюм з Харкова, все гарної якості. Фільтри аквафор теж звідти, здається, але власники та носії язика розбомбили завод і тепер по якості та кількості у них не виходить вийти на минулі показники. Теж в Харкові класні цукерки роблять. Куди не торкнись бачу багато якісного українського, але не завжди в нього гарна реклама.
Проблема зросійщених, що хейтять українське в тому, що українське не зобов'язане бути виключно якісним. Чого іншим країнам можна, а нам ні?
До чого приплітати Ющенка до виробницитва рускіх товарів? Що за нісенітниця?
Я бачу совкові товари, совкові станки, совкових "спеціалістів", совкові креслення(розраховані на подальшу доробку та покращення, щоб мати бонуси). Там до якості як до неба рачки.
Про оборонку казки. Там є проблема з "менеджерами", які шукають маржу, а не якість, тому замовляють на аутсорсі, а ще із совковими кадрами, які вчать наступні. До того ж міни - то від українсько-іноземного підприємства, наскільки легалізоване те виробництво не зрозуміло. Але, що дійсно дивно як ті міни пройшли воєнпредів, то злоїбуча організація, а цей розмір - найпростіше, що можна в ній перевірити.
І, головне, вже скоро 11 років війни.
-
Cirax
Member
- спойлер
- Барбарис
Беда не только в размерах, там реальная диверсия.
За такое нужно растреливать всех, от изготовителя до больших лампасов принявших это отстоище.
Сотни тысяч штук брака, за который заплатили жизнями десятки тысяч украинцев.
-
Барбарис
Member
Cirax, і це дивує зросійщеного? У нас національно несвідома влада з колишніх комуняк та їх нащадків, з бандитів 90-х із совкових тюрем та вихованих комуняками олігархів. Вона розкрадали державу, приймали закони в яких нічого не розуміють та такі, що заводять економіку в тінь, продавали все рускім, слідували за їх законами, бо їм какая разніца. Коли стало зашкварно язиком публічно говорити, то вивчили трохи української, щоб зросійщені могли казати, шо крадуть українською.
А призначення нового міністра та колишнього директора оборонпрому - за межами розумного(людина за 2 роки після внз стала головним конструктором, тут або геній, або неймовірно волохата лапа).
А призначення нового міністра та колишнього директора оборонпрому - за межами розумного(людина за 2 роки після внз стала головним конструктором, тут або геній, або неймовірно волохата лапа).