Що ви там також робите що батареї у вас здуваються і вам потрібен айфон? Скільки є в користуванні салямі, ось з залізної сторони до них претензій нуль... З точки зору ПЗ і маркетингу потрібно робити підкаст хвилин на 30 напевно що там не так. Але ось залізо там практично завжди без нюансів, окрім офк відомих випадків.Alligator: ↑ 11.09.2024 01:42Пішов загуглив, в 14 Pro Max також 120 ГЦ, в чергах за розеткою не стою, більше того телефону спокійно вистачає на мессенджери, навігатор та ігрульку, а при поїздках на 500+ км якраз власники самсунгів з ксяомі всі павербанки та юсб в машині позаймали і це при тому, що фізична sim + esim часто мережу шукали в дорозіScoffer: ↑ 10.09.2024 16:54 WorthyWizard
Вибачай, але у мене є більш цікаві заняття ніж з'ясовувати хто з тих носіїв павербанків і ста зарядок в кожній розетці є власником 15 про
Так сказати "щасливий" володар Xiaomi Mi Mix2, Mi9, Mi 10T Pro... китайці дійсно прикольні, за свої гроші топ... на перших два тижні всім розповідаєш про 108 МП камеру, 100500 ядер...через рік стабільно проблеми з батареєю, заміна на іншу приводить до здуття ще через пів року. Короче один 14 Pro Max 1 Tb мені вийде дешевше парку ксяомі з розрахунку якщо він буде без проблем оновлюватись та не перейме проблеми батареї від китайців.iPad Pro 9.7" 2016 оновлюється і по цей день, працює не гірше виданого в офісі 10" iPad 2022 року.7mindfields: ↑ 11.09.2024 01:26На ios17 вже iPhone 11 не дуже себе почував, тому майже повірив у ідеальну роботу xr з останніми оновленнями
Останні статті і огляди
Новини
Apple представила нове покоління iPhone
-
Donate
Member
-
unique-neon
Member
Якщо за формат годинника казати, то гарміни instinct/fenix, але ці без дайвінгу. Є в гарміна і окремі апарати для дайвінгу. Також в якості саме смарт годинника не такі сексі.dead_rat: ↑ 11.09.2024 00:47Де еппл вотч, а де гори?viperest1: ↑ 11.09.2024 00:06 Панове вибачте , що заважаю вашому срачу тут .
Но тут така справа : я так зрозумів , що ультра вотч крім ремінця і чорного кольору - не змінили нічого ? , і що малому можу купляти будь-який , що є в наявності в магазинах . А і мало не забув . Хочу з синім ремінцем йому взяти ( кажуть , що він спецом для дайвінгу ) - мій син і дайвінг , а от по горах лазити любить но от ремінець там - дитяча срачка . Суть питання: на нього ставиш проги для гір і відпочиваєш ?
Будь ласка -- без іронії і т.д. , я не завжди маю інтернет і хотів би почути адекватні відповіді .
Всім перемоги і миру нам.
Для навігації в таких місцях треба відповідні девайси, а не іграшку для читання смс
-
Alligator
Member
Ліхтарик, перегляд документація, роздача Wi-Fi біля моря на вишках та підвалах при обслуговуванні телекомунікаційної мережі.Donate: ↑ 11.09.2024 03:20Що ви там також робите що батареї у вас здуваються і вам потрібен айфон? Скільки є в користуванні салямі, ось з залізної сторони до них претензій нуль... З точки зору ПЗ і маркетингу потрібно робити підкаст хвилин на 30 напевно що там не так. Але ось залізо там практично завжди без нюансів, окрім офк відомих випадків.
Xiaomi не дуже то й дешевий коли бавитись з флагманами, десь третина ціни від того ж Pro Max, останньою краплею на Xiaomi стало автоматичне відкриття плей маркету зі сторінкою Binance по реф посиланню.
-
AlexKuzovkov
Member
Сміх без причини - признак ...... Що не дивноVlaad13: ↑ 11.09.2024 00:58Піксель і камера - камера і піксельSoVaR: ↑ 11.09.2024 00:33
Це жарт, чи якийсь аутотренінг?
Ти хоч бачив як фотають останні топи на андроїді? Та що там останні, піксель 5 краще фотає.
-
S
Member
Это тоже бюджетник но дороже за ~$250. Переплачивать за 5G и Snapdragon 7s Gen 2 для меня например нет смысла. Под мои задачи Xiaomi Redmi Note 13 4G сейчас оптимален.shnok: ↑ 10.09.2024 21:02 Redmi note 13 немного не то, а вот 13 pro 5g нормальный аппарат который дешевизной не отдает
-
Eduard1980
Member
Із задоволенням перечитав
Оце новина так новина, такі жваві дискусії , зрівняється тільки з червоно-сінім або червоно-зеленим срачами
Одразу видно гарну роботу маркетингу на відсутністі психологічних комплексів у аудиторії))
Пишу, як один з тих ніщебродів, які ніколи не переступали планку в +/-200$ за телефон, тим паче не розумію навіщо купувати айфон16 замість 15-го , бо попередні мої телефони жили 8, 4 і 6 років, останній(redmi note2) іноді ще працює як точка доступу, поточний маю 2 роки і чим довше він протягне, тим краще
Але коли шукав не "лопатофон", жінці на заміну redmi 3a, то виявилось, що на ринку є тільки пропозиції від аппле, але за 500+$
Оце новина так новина, такі жваві дискусії , зрівняється тільки з червоно-сінім або червоно-зеленим срачами
Одразу видно гарну роботу маркетингу на відсутністі психологічних комплексів у аудиторії))
Пишу, як один з тих ніщебродів, які ніколи не переступали планку в +/-200$ за телефон, тим паче не розумію навіщо купувати айфон16 замість 15-го , бо попередні мої телефони жили 8, 4 і 6 років, останній(redmi note2) іноді ще працює як точка доступу, поточний маю 2 роки і чим довше він протягне, тим краще
Але коли шукав не "лопатофон", жінці на заміну redmi 3a, то виявилось, що на ринку є тільки пропозиції від аппле, але за 500+$
-
GreenMile
Member
Почитав камменти, жабогадюкінг на марші
Давайте краще обговоримо таку свіжу і нову емейзінг фічу як ставити запис відео на паузу на новому іфоні, хто вже користувався, які підводні камені?
P.S. Забрав вчора нову моторолу едж 50 ультра (так співпало), до того попередній телефон купляв в 2017 (CAT S60), з цікавістю почитав коментарі про андроїди на 1-2 роки
Давайте краще обговоримо таку свіжу і нову емейзінг фічу як ставити запис відео на паузу на новому іфоні, хто вже користувався, які підводні камені?
P.S. Забрав вчора нову моторолу едж 50 ультра (так співпало), до того попередній телефон купляв в 2017 (CAT S60), з цікавістю почитав коментарі про андроїди на 1-2 роки
-
Kashtan
Member
Видатним з погляду фото та відео був 13 айфон, він і дорожчим. 14 та 15 нічим не проявились, приріст був мізерним. Порівнювали в офісі. 16 очевидно теж профіт мінімальний .
По антуту - 1.957 млн у 16 про макс, у кращих андроїдів понад 2.38млн. Є різниця.
RAM - 8 проти 16 Гб. Це суттєво.
Якість фото та відео - на дхомарк айфон 15 давно не очолює рейтинг, втім це резолюючий бал, якщо поглянути то конкретно за відео айфони непереможні , мова про 15, що там 16 покаже хтозна, цілком можливо що очолять рейтинг.
Сам на 7 плюс, подарували на роботі, бо на андроїді мене погано було чути по зв’язку по їх словам, з часом придбав йому нову броню, бо стара силіконова розлізлась. Міняти буду лише коли вийде з ладу, і виключно на андроїд.
По антуту - 1.957 млн у 16 про макс, у кращих андроїдів понад 2.38млн. Є різниця.
RAM - 8 проти 16 Гб. Це суттєво.
Якість фото та відео - на дхомарк айфон 15 давно не очолює рейтинг, втім це резолюючий бал, якщо поглянути то конкретно за відео айфони непереможні , мова про 15, що там 16 покаже хтозна, цілком можливо що очолять рейтинг.
Сам на 7 плюс, подарували на роботі, бо на андроїді мене погано було чути по зв’язку по їх словам, з часом придбав йому нову броню, бо стара силіконова розлізлась. Міняти буду лише коли вийде з ладу, і виключно на андроїд.
-
tablestikus
Member
Це суттєво тільки для Андроїдів.Kashtan: ↑ 11.09.2024 10:28 RAM - 8 проти 16 Гб. Це суттєво.
-
Vlaad13
Member
Якби ти щось про камеру від Самсунга писав, то ще можна було б посперечатися, але казати що у Пікселя гарна камера
Тим більш для ведення Інстаграму чи Фейсбуку підходять тільки Айфони
-
AlexKuzovkov
Member
Дааа.. Айфон рулит )))Vlaad13: ↑ 11.09.2024 10:36Якби ти щось про камеру від Самсунга писав, то ще можна було б посперечатися, але казати що у Пікселя гарна камера
- спойлер
-
dead_rat
Member
А тебе не смущає, що у піксєля ніч виглядає як день?AlexKuzovkov: ↑ 11.09.2024 10:59Дааа.. Айфон рулит )))Vlaad13: ↑ 11.09.2024 10:36
Якби ти щось про камеру від Самсунга писав, то ще можна було б посперечатися, але казати що у Пікселя гарна камера
- спойлер
- Screenshot 2024-09-11 105759.png
-
DuckRider
Member
Скорее всего, сфоткано в режиме астро фото, где нужно поставить телефон на штатив (ага, да, всегда ношу с собой) и пару минут не дышать возле него
-
AlexKuzovkov
Member
Ніт. І там і там ночний режим включений. Але айфон налажав.
-
DuckRider
Member
Это не ночной Пиксель сам переключает в астро, если замечает, что телефон не двигается.
-
AlexKuzovkov
Member
А той хто знімав - каже нічний. Можеш там з ним подискутувати. Зі мною не требаDuckRider: ↑ 11.09.2024 11:33Это не ночной Пиксель сам переключает в астро, если замечает, что телефон не двигается.
-
DuckRider
Member
Ну не він же цю фігню сюди притащив, а тиAlexKuzovkov: ↑ 11.09.2024 11:36А той хто знімав - каже нічний. Можеш там з ним подискутувати. Зі мною не требаDuckRider: ↑ 11.09.2024 11:33
Это не ночной Пиксель сам переключает в астро, если замечает, что телефон не двигается.
А, це взагалі Влад приніс, лол
-
Vlaad13
Member
А день як Аніме - хоча може для когось це і плюс
Відправлено через 21 секунду:
КаюсяDuckRider: ↑ 11.09.2024 11:40Ну не він же цю фігню сюди притащив, а тиAlexKuzovkov: ↑ 11.09.2024 11:36
А той хто знімав - каже нічний. Можеш там з ним подискутувати. Зі мною не треба
-
dead_rat
Member
Хороше питання.
Якщо я вночі леве щось бачу, то фото айфона дуже схоже на це.
Андроід робить з ночі день, що ніяк не схоже на правду, але є альтернатива приладу нічного бачення
-
AlexKuzovkov
Member
Я таке на форум не тягаю. не требаDuckRider: ↑ 11.09.2024 11:40Ну не він же цю фігню сюди притащив, а тиAlexKuzovkov: ↑ 11.09.2024 11:36
А той хто знімав - каже нічний. Можеш там з ним подискутувати. Зі мною не треба
А якщо більш менш нормальне порівняння по фото нижче
- спойлер