Якщо вони там будуть трогати всяке легасі ради модульності щось ще поломають. Тут 11 вінда драйвери для SoundMax без питань інсталює
На лінуксі там як щось накрутять хоть бери там і нічого не оновлюй
Ось там chromium повипилявали старе легасі тепер на стареньких conexant немає звуку з мікрофону. Добре що є firefox
АРМ для того що якщо щось поміняеться в цьому житті і x86 через пару років стане не актуальним у МС буде план Б
Блустакс це malware (якість странні служби встановлює) з дуже жахливою оптимізацією, хотя поки що єдиний хто має нативний Vulcan. Єдине адекватне рішення на данний момент Mumu Player X, єдиний мінус що це netease та більш важкая ємуляція
Android від МС буде явно кращим за тої причини що це все в коробці і не від китайских друзів. Плюс якість зоображення хоть убий але від МС краще, але МС обрали спосіб ємуляції на основі якогось там програмного рішення від Інтел і поки що на АМД воно працює дуже жахливо. Хотя властники останніх інтел пишуть що в них все непогано.
Про фанатів і інших. Це все ж залежить від фінансового достатку якщо нема грошей вони нічого купувати не будуть. Я ось фанат серії nier/drakengard але бігти купувати щось не потискавши нічого не буду, вийшла на торренті пройшов повністю або частично, потім вже подумаю над тим купувати це чи ні. І мені без різниці я перші частини проходив на ємуляторі з дуже низьким фпс + дуже таким собі візуалом, отримав кучу задоволення. А ось то що вони зробили з реплікантом я не буду грати навідь при бездоганних 60 fps, офіційною локалізацією і низьким прайсом, піду дістану с шафи пс3 або підключу ємулятор. Фанат це перш за все той що візьме гру в будь якому вигляді тільки для того щоб в неї пограти. Але таких зараз дуже мало
Ща фанатіння закінчується на тому що читаешь відгуки по типу "НЕТ РУССКОГО", "ИГРА ФРИЗИТ" і т.п.
Added in 13 minutes 37 seconds:
Zzzz: ↑
30.03.2023 02:32
Конечно не стоит, всего-то загрузка левелов посреди кат-сцены длительностью в минуту,
Вообще без понятия о чём вы. Я НЕ ШУЧУ. Я загрузку вижу только вначале которая идёт около минуты (по нынешним меркам много и дико непревычно). Где они там ещё я реально не знаю. За 5 часов я не видел ни одну вообще. При смерти там секунд 5-7 ждать надо прежде чем нажать спейс.
У игры просто коллосальные проблемы с утечками памяти, 16гб врам на фхд, это просто жесть, игра выжирает всю память и грузит постоянно что-то в свап,
Понаблюдаю завтра но по ощущениям система как жрала 12 Гигов видеобуфера так и жрёт. По ОЗУ вроде так же. Она прямо со старта жрёт много. Утечка это у ФФ15 когда своп на моём 270 гиговом ссд разростался до того момента когда на ССД останется 0 байт и игра упадёт
Система 40 а игра 180
пришлось даже свап поставить 50гб, чтоб не вылетало
Это вообще странно что вы туда лазите у винды свап идёт динамический расширяться он будет ровно до тех обьёмов пока будет позволять накопитель.