The Last of Us Part 1 стартувала у Steam із проблемами, але Naughty Dog обіцяє нові релізи на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Paradox1306
Member

Повідомлення

Kravan: 30.03.2023 00:14 Я привел видео. Я не говорю что только зеленые не вывозят. Игра отвратительно идет у всех в том числе и у меня на спековом железе.
Ну а про 5 ФПС видимо в выборочных сценах. В целом +- ок. Думаю на 3060 и ti полный крах
ось тут можна це побачити, це початок гри. і використовуй спойлер для відео
спойлер
Zzzz
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 00:05
Zzzz: 29.03.2023 16:44

у меня на м2 нвме компилит уже какой час, только 40% :lol:
Райзен 3600 передаёт привет, вместе с оптимизацией сони :lol:
Выжрало все 16гб озу, выжрало все 16гб врам, это в 4к, при этом ловлю статтеры из-за нехватки видеопамяти :lol: :lol: :lol:
Суммарно игра в 4к жрёт под 40гб памяти :eek:
На 3600 рязане 35 минут компилилось. Я специально втыкал в видос на ютубе когда процесс был.
как мне нравятся эксперды, которые в ютюбе видели :rotate:
Пока игра загружалась, успел посмотреть 10 минутный видос :laugh:
Востаннє редагувалось 30.03.2023 00:44 користувачем Zzzz, всього редагувалось 1 раз.
erkins007
Member

Повідомлення

MqM: 29.03.2023 23:30Авторське право не маячня, зробіть самі щось на одному ентузіазмі і безкоштовно
Угу и именно поэтому ведьмак, киберпанк или те же игры сони без защиты на ПК прекрасно окупились, Хогвартс Легаси продается несмотря на взлом десятками миллионов копий, а "защищённые" форспокен, готем найтс, ремейк сейнтс роу и парочка других проектов с треском провалились.
Делайте качественный продукт(и геймплейно и технически), ставьте адекватные цены и никакое пиратство вашу компанию никогда не разорит, выпускайте шагающий кусок невнятного кода и никакая защита вам не поможет.
Donate
Member

Повідомлення

Zzzz: 30.03.2023 00:39
Donate: 30.03.2023 00:05
На 3600 рязане 35 минут компилилось. Я специально втыкал в видос на ютубе когда процесс был.
А можно сразу таких как ты я пошлю сразу? Ну вот нечего вставить надо начинать докапываться до языка до того что ютубный герой и т.п.
Разве что не 36 а 40 где-то если верить дате
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Added in 3 minutes 29 seconds:
erkins007: 30.03.2023 00:41
MqM: 29.03.2023 23:30Авторське право не маячня, зробіть самі щось на одному ентузіазмі і безкоштовно
Угу и именно поэтому ведьмак, киберпанк или те же игры сони без защиты на ПК прекрасно окупились, Хогвартс Легаси продается несмотря на взлом десятками миллионов копий, а "защищённые" форспокен, готем найтс, ремейк сейнтс роу и парочка других проектов с треском провалились.
Делайте качественный продукт(и геймплейно и технически), ставьте адекватные цены и никакое пиратство вашу компанию никогда не разорит, выпускайте шагающий кусок невнятного кода и никакая защита вам не поможет.
Не спасёт. Я уже игры принципиально не покупаю до того момента когда не пройду до конца или большую часть. 90% проектов у нас сейчас сложнопроходимый мусор :rotate: Игры из варианта зашёл и кайфанул нынче искать очень сложно.
man1242
Member

Повідомлення

Переглянув мільйонників ютуберів з картами рівня 8гб vram маю висновок це не можливо грати, або на низькому пресеті або мінімальній карті rx6700xt все що нижче безглуздя. Продам rtx 3070ti :rotate:
Zzzz
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 00:48
Zzzz: 30.03.2023 00:39

А можно сразу таких как ты я пошлю сразу? Ну вот нечего вставить надо начинать докапываться до языка до того что ютубный герой и т.п.
Разве что не 36 а 40 где-то если верить дате
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Added in 3 minutes 29 seconds:
Не спасёт. Я уже игры принципиально не покупаю до того момента когда не пройду до конца или большую часть. 90% проектов у нас сейчас сложнопроходимый мусор :rotate: Игры из варианта зашёл и кайфанул нынче искать очень сложно.

иди маме тыкай, дружочек пиражочек, посылать он будет :lol:
Donate
Member

Повідомлення

Zzzz: 30.03.2023 00:53 иди маме тыкай, дружочек пиражочек, посылать он будет :lol: [/off]
:facepalm:
Ещё раз когда ВЫ тут что то обвиняете другого пожалуйста с пруфами либо лесом. Ибо я начинаю ловить кринж когда уже захожу на любой форум. И как только ты тратишь время на пруфы наш любитель кидать высеры резко испаряется :down:
Адресую вам вашими же словами

"Как мне нравятся эксперды, которые в ютюбе видели и комменты читали что где то что то лагает и как тупые бараны пошли строчить негативные отзывы не имея продукт :rotate:"

Ещё раз я не ВЕРЮ в 2-х часовые компляции шейдеров. Всё на что было потрачено пару часов вечера свелось к тому что чем лучше железо тем быстрее оно компилит. В противном случае у ТСа не было бы 10 минутной компиляции если оно у всех так ужасно работает. Поверю что на каком-то 1600/2600 рязане оно час длилось. Но эти прохладные истории о 2,5 часовой компиляции абсолютно не имеют никакой подопёки. В стиме вообще там кринж у огромной части там 60 минут наиграно. Из за чего сказано что игра плохая, проблема в том что компиляция занимает время, а за 20 минут допустим пролога вообще странно говорить вообще об игре :laugh:
Востаннє редагувалось 30.03.2023 01:04 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
MqM
Member

Повідомлення

Наскільки пригадую на старті захист в них все ж був. Прямої закономірності від захисту немає на глобальному ринку, особливо на Заході, де навіть при бажанні ризик отртимати штраф за піратських контент того не виправдовує. А от у нас думаю піратство таки на продаж впливає.
Звісно жахливу якість, добиваючі рецензії захистом саму гру не врятувати.
Геймдев індустрія настільки складна, що зарікатися про не можливість банкрутства не варто. Пригадую ось наприклад Black Isle Studios, що розробила Fallout - класику 90тих. Looking Glass Studios, що розробила System shock. Telltale Games, що розробила серії ігор The Walking Dead

Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
man1242: 30.03.2023 00:50 Переглянув мільйонників ютуберів з картами рівня 8гб vram маю висновок це не можливо грати, або на низькому пресеті або мінімальній карті rx6700xt все що нижче безглуздя. Продам rtx 3070ti :rotate:
Орієнтуватися на криворуких розробників купляючи все дорожчі відяхи, це лише спонукати їх далі халтурити. Часто розробникам банально лінь оптимізувати, вони звикли, що завжди є багато запасу в продуктивності, а в кінцевому результаті інколи вони перевершують всі можливі сподівання в якихось адекватних межах
Donate
Member

Повідомлення

MqM: 30.03.2023 01:05 Орієнтуватися на криворуких розробників купляючи все дорожчі відяхи, це лише спонукати їх далі халтурити. Часто розробникам банально лінь оптимізувати, вони звикли, що завжди є багато запасу в продуктивності, а в кінцевому результаті інколи вони перевершують всі сподівання
І як багато ви зможете зробити для цього? Що ОС стали легшими? ПЗ стало легше? Чи ігри стали краще оптимізувати... Вийде щось свіже і ви побіжите його купувати.
Той самий покупець взагалі "дуб дубом" йому щось накшталт айфона подавай, накшталт іграшки але щоб працював :lol: Що люди не біжать купувати в кредит такий новенький? Хуанг би не піднімав ціни якщо б не купували :laugh: Але властників 4090 для іграшок повно :laugh:
Востаннє редагувалось 30.03.2023 01:13 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Paradox1306
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 01:08 І як багато ви зможете зробити для цього? Що ОС стали легшими? ПЗ стало легше? Чи ігри стали краще оптимізувати... Вийде щось свіже і ви побіжите його купувати.
Той самий покупець взагалі "дуб дубом" йому щось накшталт айфона подавай, накшталт іграшки але щоб працював :lol:
і як? ваші теорії що всі це лише потрєбітєлі якось корелюються з тим що ми можемо побачити в реальності, а саме тут?
MqM
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 01:08
MqM: 30.03.2023 01:05 Орієнтуватися на криворуких розробників купляючи все дорожчі відяхи, це лише спонукати їх далі халтурити. Часто розробникам банально лінь оптимізувати, вони звикли, що завжди є багато запасу в продуктивності, а в кінцевому результаті інколи вони перевершують всі сподівання
І як багато ви зможете зробити для цього? Що ОС стали легшими? ПЗ стало легше? Чи ігри стали краще оптимізувати... Вийде щось свіже і ви побіжите його купувати.
Той самий покупець взагалі "дуб дубом" йому щось накшталт айфона подавай, накшталт іграшки але щоб працював :lol: Що люди не біжать купувати в кредит такий новенький? Хуанг би не піднімав ціни якщо б не купували :laugh: Але властників 4090 для іграшок повно :laugh:
Покупець стає все менш вимогливим, і замість піддаватися треба ігнорувати неякісний продукт. Якби не передзамовлення, то якість Кіберпанку 2077 похоронила би компанію, вони мали б переважно збитки. А так більшість повелася на піар та гра себе окупила, ще до релізу - повний нонсенс. Споживачі стали падкі на спокусу. Вийшла умовна Віндовс 11, яка гірша на старті 10ки, але ж є фанатики, які біжать обновлятися, бо там дуже потрібні фічі. Та, що говорити, коли на ютубі у всіх оглядах обновлення Айос оглядають 10ток нових смайликів в обовязковому порядку, і як там змінюються шрифт на початковому екрані :weep:
пс В тому і річ люди раніше простіше відносилися до техніки, головне була максимальна продуктивність при нижчій ціні, але не жертвуючи якістю. А от зараз люди краще пожертвують якістю, але все матиме підсвітку. Забавно читати, як в людей врільний у виборі охолодження на процесор грає роль колір та наявність підсвітки. Ноктуа лідер, але вони візьмуть щось на їх думку стильніше та з підсвіткою
Kravan
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 00:28
Kravan: 30.03.2023 00:14
35 минут на компиляцию шейдеров и статтеры - именно да, так я представляю продуктивность ХДДДД На 3-й плойке игра лучше работала ХДД

Сорри, у всех кроме Donate. Но с учетом того, что игра саддит на шишку 13600К и 5800Х3Д думаю на этом 3600-м какие нить странные настройки, и пофиг на фрейм тайм, ну и также 0,1 и 1%.
1. Там же было написано тип не рекомендуем играть во время компиляции. Я ушёл смотреть ютуб в то время...

2. Вообще ничего не знаю. Работает идеально...
спойлер
Зображення
Попробуй отключить виртуализацию ядра, с ней вообще что либо использующее VT начинает достаточно дико тупить, условные эмуляторы андроидов около 5 фпс рисуют если это включено :rotate: Если игра допустим тут занимается нагло эмуляцией общие показатели должны адово подпрыгнуть вверх.
спойлер
Зображення
Ну и обновить Win11 у меня стоит патч за 28 марта :rotate:
Donate, извини, но 51 ФПС с явными просадками со скрина которые ты показал в пустой локе это не идеально.

Это плохо, с учётом того с чего эта игра портирована. То что в среднем у тебя 50-60 кадров, это не значит что игра идёт хорошо. Куда важнее время кадра и просадки 1% и 0,01%.

У меня например игра идёт тоже хорошо за 70 кадров с ФСР в 4К (апскейл, считай 2К) но дропы, статтеры, вылеты, время дозагрузок, время компиляции....это боль. Этого просто не должно быть в хорошем продукте. Можно ли так играть - безусловно. Можно ли получить удовольствие и не раздражаться - нет.
Donate
Member

Повідомлення

Paradox1306: 30.03.2023 01:12 і як? ваші теорії що всі це лише потрєбітєлі якось корелюються з тим що ми можемо побачити в реальності, а саме тут?
А це тому що це стім, там частина "геймерів" щось важче чим КСГО чи ДОТА2 взагалі не бачили :gigi:
спойлер
Зображення
Друга реальність в тому що батько забігає в магазин і хочу купити компьютер для дитини баче самий дешевий на i3-10100/r5 (2)3600 та 1650 та й його купляє. Ігри тяне да і ладно :gigi:

Інша категорія вже бігає с залізом по важче. А перші дві це взагалі не категорії. Одні купили для кс го/доти/танки/тощо, другі купили щоб відвязалися. Дуже складно хоть якось рахувати ці категорії якщо в ваша гра не F2P і в неї немає мікротранзакцій.
man1242
Member

Повідомлення

Kravan: 30.03.2023 01:25
Donate: 30.03.2023 00:28

1. Там же было написано тип не рекомендуем играть во время компиляции. Я ушёл смотреть ютуб в то время...

2. Вообще ничего не знаю. Работает идеально...
спойлер
Зображення
Попробуй отключить виртуализацию ядра, с ней вообще что либо использующее VT начинает достаточно дико тупить, условные эмуляторы андроидов около 5 фпс рисуют если это включено :rotate: Если игра допустим тут занимается нагло эмуляцией общие показатели должны адово подпрыгнуть вверх.
спойлер
Зображення
Ну и обновить Win11 у меня стоит патч за 28 марта :rotate:
Donate, извини, но 51 ФПС с явными просадками со скрина которые ты показал в пустой локе это не идеально.

Это плохо, с учётом того с чего эта игра портирована. То что в среднем у тебя 50-60 кадров, это не значит что игра идёт хорошо. Куда важнее время кадра и просадки 1% и 0,01%.

У меня например игра идёт тоже хорошо за 70 кадров с ФСР в 4К (апскейл, считай 2К) но дропы, статтеры, вылеты, время дозагрузок, время компиляции....это боль. Этого просто не должно быть в хорошем продукте. Можно ли так играть - безусловно. Можно ли получить удовольствие и не раздражаться - нет.
Це більш за все схоже на емулятор за 1700грн ніж на порт
MqM
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 01:28
Paradox1306: 30.03.2023 01:12 і як? ваші теорії що всі це лише потрєбітєлі якось корелюються з тим що ми можемо побачити в реальності, а саме тут?
А це тому що це стім, там частина "геймерів" щось важче чим КСГО чи ДОТА2 взагалі не бачили :gigi:
спойлер
Зображення
Друга реальність в тому що батько забігає в магазин і хочу купити компьютер для дитини баче самий дешевий на i3-10100/r5 (2)3600 та 1650 та й його купляє. Ігри тяне да і ладно :gigi:

Інша категорія вже бігає с залізом по важче. А перші дві це взагалі не категорії. Одні купили для кс го/доти/танки/тощо, другі купили щоб відвязалися. Дуже складно хоть якось рахувати ці категорії якщо в ваша гра не F2P і в неї немає мікротранзакцій.
Більшість платоспроможних геймерів там і сидить, і аудиторія Стім значно більша ніж аудиторія одного лише КСГО і тд. Чомусь не згадали всякі КОД, які доречі зараз вимогливі
Donate
Member

Повідомлення

MqM: 30.03.2023 01:18Віндовс 11, яка гірша на старті 10ки, але ж є фанатики, які біжать обновлятися, бо там дуже потрібні фічі.
11 вінда це спосіб встигнути на хайп трейн. Якщо би майки не піклувались про свою ОС було би як на лінуксах. В деякому сенсі там не міняється нічого.
Але з 11 в нас зявилася ARM підримка, єпл з М1 дуже занепоїла їх. В нас вийшом Android subsystem для того щоб ви могли пограти в ваші ігри на ПК.
А зміна деяка дизайну думаю дуже нагадує android и chromeOS. Говорять що в штатах хромбуки дуже популярні у студентів :D А майків це бісить по тому маєте 11 яка зроблена для "дуб дубом" а не ентузіаста :gigi:

Added in 5 minutes 36 seconds:
MqM: 30.03.2023 01:38 Більшість платоспроможних геймерів там і сидить, і аудиторія Стім значно більша ніж аудиторія одного лише КСГО і тд. Чомусь не згадали всякі КОД, які доречі зараз вимогливі
Всі платоспроможні які я знаю сидять с картами не гірше 3060 :gigi: Якщо є 1700 гривень на гру найдеться 40 тисяч та й на відеомапу :gigi:
А ті кто нашкрябали на 1650 підуть купувати гру за 25% її ціни? :laugh: Ой вей :laugh: Є ще ті хто купував її ціленаправленно для танки/кс/дота. Ті взагалі не вдупляють в інші ігри окрім цих.
MqM
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 01:45
MqM: 30.03.2023 01:18Віндовс 11, яка гірша на старті 10ки, але ж є фанатики, які біжать обновлятися, бо там дуже потрібні фічі.
11 вінда це спосіб встигнути на хайп трейн. Якщо би майки не піклувались про свою ОС було би як на лінуксах. В деякому сенсі там не міняється нічого.
Але з 11 в нас зявилася ARM підримка, єпл з М1 дуже занепоїла їх. В нас вийшом Android subsystem для того щоб ви могли пограти в ваші ігри на ПК.
А зміна деяка дизайну думаю дуже нагадує android и chromeOS. Говорять що в штатах хромбуки дуже популярні у студентів :D А майків це бісить по тому маєте 11 яка зроблена для "дуб дубом" а не ентузіаста :gigi:

Added in 5 minutes 36 seconds:
MqM: 30.03.2023 01:38 Більшість платоспроможних геймерів там і сидить, і аудиторія Стім значно більша ніж аудиторія одного лише КСГО і тд. Чомусь не згадали всякі КОД, які доречі зараз вимогливі
Всі платоспроможні які я знаю сидять с картами не гірше 3060 :gigi: Якщо є 1700 гривень на гру найдеться 40 тисяч та й на відеомапу :gigi:
А ті кто нашкрябали на 1650 підуть купувати гру за 25% її ціни? :laugh: Ой вей :laugh: Є ще ті хто купував її ціленаправленно для танки/кс/дота.
Проблема Віндовс у відсутності модульності компонентів, яка їсть ресурси на всі можливі випадки, навіть, якщо тою функцією ніколи не будеш користуватися. На слабкому залізі приходилося постійно вручну вирубати процеси в диспетчері завдань. Арм підтримка для тих в кого він є, а іншим сенс? Android subsystem, а чим всілякі емулятори не підходять? До речі Блустакс ідеально справлявся за рідкісними виключеннями. Хромбуки це якась ілюзія власності ноутбука :weep:
Ну так і кажу в Стімі якраз і сидять всі платоспроможні, кращої соціально ігрової платформи просто немає на пк
Ой, 40 000 то напевно загнули, дай Бог, щоб в усіх були ті 3080+. По факту люди радіють 3050. Та й не забувайте є люди фанати серій, багато хто складає на ігри, не купуючи прям сотнями. Не бачив, щоб під час розпродаж хтось купував декілька дорогих ігор, зазвичай одна дорога чи декілька середньобюджетних
Donate
Member

Повідомлення

Kravan: 30.03.2023 01:25 Donate, извини, но 51 ФПС с явными просадками со скрина которые ты показал в пустой локе это не идеально.

Это плохо, с учётом того с чего эта игра портирована.
Но это определённо не пахнет рефандом. Геймплей медленный, быстрых решений делать не надо. Мышка не вялая.
Могли быть лучше? Несомненно. Стоит ли та ситуация поднявшейся вони. Определённо нет.

Просто тут куча дезинфы по типу одна бабка сказала по поводу того что всё плохо не играй. Начинаешь играть не понимаешь из за чего. Я в своё время так Watch Dogs 2 прошёл, вони было полно на конфиге с i3-6100 и gtx 960 на 2 гига без пары настроек 1/4 игры без проблем хотя каждый блогер орал с каждого утюга что лагает, разве что не соврали что игра не стоит времени :laugh:
Zzzz
Member

Повідомлення

Donate: 30.03.2023 02:04
Kravan: 30.03.2023 01:25 Donate, извини, но 51 ФПС с явными просадками со скрина которые ты показал в пустой локе это не идеально.

Это плохо, с учётом того с чего эта игра портирована.
Но это определённо не пахнет рефандом. Геймплей медленный, быстрых решений делать не надо. Мышка не вялая.
Могли быть лучше? Несомненно. Стоит ли та ситуация поднявшейся вони. Определённо нет.

Просто тут куча дезинфы по типу одна бабка сказала по поводу того что всё плохо не играй. Начинаешь играть не понимаешь из за чего. Я в своё время так Watch Dogs 2 прошёл, вони было полно на конфиге с i3-6100 и gtx 960 на 2 гига без пары настроек 1/4 игры без проблем хотя каждый блогер орал с каждого утюга что лагает, разве что не соврали что игра не стоит времени :laugh:
Конечно не стоит, всего-то загрузка левелов посреди кат-сцены длительностью в минуту, загрузка игры длительностью в 5 мину, фризы и просадки фпс, при том игра выжирает абсолютно всю память как врам, так и озу, несомненно это не стоит вони, игра просито идеал :rolleyes:
У игры просто коллосальные проблемы с утечками памяти, 16гб врам на фхд, это просто жесть, игра выжирает всю память и грузит постоянно что-то в свап, пришлось даже свап поставить 50гб, чтоб не вылетало :eek:
Играть можно, вопросов нет, на фхд в среднем 60-75фпс, с фризами и просадками. Если потерпеть загрузки левелов посредине игры и представить, что сейчас 2005 год, то всё очень даже неплохо :popcorn:
Как говориться, если сжать зубы...
Donate
Member

Повідомлення

Якщо вони там будуть трогати всяке легасі ради модульності щось ще поломають. Тут 11 вінда драйвери для SoundMax без питань інсталює :laugh: На лінуксі там як щось накрутять хоть бери там і нічого не оновлюй :laugh: Ось там chromium повипилявали старе легасі тепер на стареньких conexant немає звуку з мікрофону. Добре що є firefox :laugh:

АРМ для того що якщо щось поміняеться в цьому житті і x86 через пару років стане не актуальним у МС буде план Б

Блустакс це malware (якість странні служби встановлює) з дуже жахливою оптимізацією, хотя поки що єдиний хто має нативний Vulcan. Єдине адекватне рішення на данний момент Mumu Player X, єдиний мінус що це netease та більш важкая ємуляція :laugh: Android від МС буде явно кращим за тої причини що це все в коробці і не від китайских друзів. Плюс якість зоображення хоть убий але від МС краще, але МС обрали спосіб ємуляції на основі якогось там програмного рішення від Інтел і поки що на АМД воно працює дуже жахливо. Хотя властники останніх інтел пишуть що в них все непогано.

Про фанатів і інших. Це все ж залежить від фінансового достатку якщо нема грошей вони нічого купувати не будуть. Я ось фанат серії nier/drakengard але бігти купувати щось не потискавши нічого не буду, вийшла на торренті пройшов повністю або частично, потім вже подумаю над тим купувати це чи ні. І мені без різниці я перші частини проходив на ємуляторі з дуже низьким фпс + дуже таким собі візуалом, отримав кучу задоволення. А ось то що вони зробили з реплікантом я не буду грати навідь при бездоганних 60 fps, офіційною локалізацією і низьким прайсом, піду дістану с шафи пс3 або підключу ємулятор. Фанат це перш за все той що візьме гру в будь якому вигляді тільки для того щоб в неї пограти. Але таких зараз дуже мало :gigi: Ща фанатіння закінчується на тому що читаешь відгуки по типу "НЕТ РУССКОГО", "ИГРА ФРИЗИТ" і т.п.

Added in 13 minutes 37 seconds:
Zzzz: 30.03.2023 02:32 Конечно не стоит, всего-то загрузка левелов посреди кат-сцены длительностью в минуту,
Вообще без понятия о чём вы. Я НЕ ШУЧУ. Я загрузку вижу только вначале которая идёт около минуты (по нынешним меркам много и дико непревычно). Где они там ещё я реально не знаю. За 5 часов я не видел ни одну вообще. При смерти там секунд 5-7 ждать надо прежде чем нажать спейс.
У игры просто коллосальные проблемы с утечками памяти, 16гб врам на фхд, это просто жесть, игра выжирает всю память и грузит постоянно что-то в свап,
Понаблюдаю завтра но по ощущениям система как жрала 12 Гигов видеобуфера так и жрёт. По ОЗУ вроде так же. Она прямо со старта жрёт много. Утечка это у ФФ15 когда своп на моём 270 гиговом ссд разростался до того момента когда на ССД останется 0 байт и игра упадёт :gigi: Система 40 а игра 180 :gigi:
пришлось даже свап поставить 50гб, чтоб не вылетало :eek:
Это вообще странно что вы туда лазите у винды свап идёт динамический расширяться он будет ровно до тех обьёмов пока будет позволять накопитель.
Востаннє редагувалось 30.03.2023 03:08 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти