Nvidia скорочує виробництво GeForce RTX 4060 перед виходом GeForce RTX 5060

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.02.2025 17:01
dead_rat: 08.02.2025 16:55 Volodya811
Які еліти?

Обрали тупо блазня що обісцяв зарплати 4000$ і знайти мир в ачкє путіна. Я добре памʼятаю 2019 і як я сказав, що це кінець.

Нарід видкрито вирішив самовбитися. Ато шо, путін нападьот, хаха? Посміялися.
Я Вам скинув посилання на одного з найавторитетніших наших науковців-соціологів Головаху. Важко почитати? Ви взагалі в Україні не жили в той час. Звідкіля Вам знати настрої людей? Ви в Інтернеті щось там на форумі чи в соцмережах побачили і на базі цього зробили висновки? Цього недостатньо. Адже, у нас в політиків є "бото-ферми" з десятками тисяч ботів. На тому ж ФУПі і Ющенко "вигравав" вибори у 2009 році, і Порошенко "вигравав" вибори у 2019 році. І наче усі були за Ющенка, а потім за Порошенко, але в реаліях це не так. Дуже показовим є те, що Порошенко виграв на закордонних дільницях, а в Україні програв. Тому, що ті українці, які виїхали з України - відірвалися від народу і живуть в реальностях, яку їх створили політтехнологи політиків або і пропагандисти з рф. Як той же Ганапольський, якого Порошенко запросив з москви у 2017 році на канал "Прямий".
Я ж кажу, мудрий нарід хоче самовбитися. :lol:
І чо, харашо? Паржалі? Квартал 95 забронювали і по всьому світу з гастролями відправили :up:

Як я радий що звалив, єдине що росіяни ще гірші і тому донатю хлопцям в ЗСУ. А так би відхрестився і пішов.

Відправлено через 1 хвилину :
VolandInferno
Проблема, що вони навіть не зрозуміли що вони зробили не так.
Mister_AL
Member

Повідомлення

Геральт: 08.02.2025 16:58 Але навіщо полегшувати задачі ворогу зараз?
Создание внутреннего конфликта на языковом поле - вот ЭТО подарок врагу.
VolandInferno
Member

Повідомлення

dead_rat: 08.02.2025 17:06Як я радий що звалив
Щаслівий ви чєлавєк...щиро заздрю. Казала мама мені в 18-19 році, коли пропонували роботу закордоном - вали, вали звідси...нє, я побоявся перемін + роботу тоді по місцю в Україні знайшов. Придурка шматок.
dead_rat
Member

Повідомлення

VolandInferno: 08.02.2025 17:08
dead_rat: 08.02.2025 17:06Як я радий що звалив
Щастлівий ви чєлавєк...щиро заздрю. Казала мама мені в 18-19 році, коли пропонували роботу закордоном - вали, вали звідси...нє, я побоявся перемін + роботу тоді по місцю в Україні знайшов. Придурка шматок.
Співчуваю.
:beer:
При переїзді десь роки три доводиться хлібнути лайна, але далі все покращується.

Айтішнік в умовній Німеччині на руки отримує менше ніж в Україні. Але плювать.
VolandInferno
Member

Повідомлення

dead_rat: 08.02.2025 17:10При переїзді десь роки три доводиться хлібнути лайна
Так в мені тоді пропонували оплачену релокацію + квартиру на 3 місяці з сильною знижкою. Але в мене там мало бути ще одне, типу фінальне інтерв'ю..а я чогось сциканув, вирішив що горобець краще лелеки.
dead_rat
Member

Повідомлення

VolandInferno: 08.02.2025 17:13
dead_rat: 08.02.2025 17:10При переїзді десь роки три доводиться хлібнути лайна
Так в мені тоді пропонували оплачену релокацію + квартиру на 3 місяці з сильною знижкою. Але в мене там мало бути ще одне, типу фінальне інтерв'ю..а я чогось сциканув, вирішив що горобець краще лелеки.
Розумію, проходив через таке. Профукав офер в Голандію у 2013. Потім у 2014 переїхав до німців і це перщі роки був треш. Але зараз топ погромізд у Берліні.
Востаннє редагувалось 08.02.2025 17:16 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.02.2025 17:01Я Вам скинув посилання на одного з найавторитетніших наших науковців-соціологів Головаху.
Для тебе, напевно, ще й Фурса великий бізнес-аналітик. :lol: :lol: :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

dead_rat
Влаштувався пожежник на роботу. Зустрічає знайомого через якийсь час.
Той питає: -ну, як?
-Та ти знаєш, шикарно. Спиш, з/п платять, колектив нормальний. Але як пожежа, то хоч звільняйся
dead_rat
Member

Повідомлення

Геральт: 08.02.2025 17:21 dead_rat
Влаштувався пожежник на роботу. Зустрічає знайомого через якийсь час.
Той питає: -ну, як?
-Та ти знаєш, шикарно. Спиш, з/п платять, колектив нормальний. Але як пожежа, то хоч звільняйся
Анекдот хороший, але я не зрозумів натяк
Геральт
Member

Повідомлення

dead_rat
Якщо анекдот треба пояснювати, то вже не так цікаво. Може якось згодом :)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

ох ви і видали тіпи...
160 коментарів в темі про нвідію? це те що треба! 4 конструктивних повідомлення по темі, все інше срачі) вже й мовні пішли, мої найулюбленіші :beer:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.02.2025 17:55160 коментарів в темі про нвідію?
Так а що тут обговорювати, nVidia - топ, AMD - дно, всьо прєдєльно ясно :D
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.02.2025 17:55 мої найулюбленіші :beer:
Для тебе стараємося :beer:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

VolandInferno: 08.02.2025 17:56
Enjthesilence: 08.02.2025 17:55160 коментарів в темі про нвідію?
Так а що тут обговорювати, nVidia - топ, AMD - дно, всьо прєдєльно ясно :D
факт :super:

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
dead_rat: 08.02.2025 17:56
Enjthesilence: 08.02.2025 17:55 мої найулюбленіші :beer:
Для тебе стараємося :beer:
моя пошана :beer:
Buldozer.
Member

Повідомлення

Геральт: 08.02.2025 15:49
Mister_AL: 08.02.2025 15:45 Речь о том, что если гражданин А донатит и гражданин Б донатит - то какая кому должна быть разница, кто из них на каком языке разговаривает?
А, я зрозумів. Донат - це така собі вн. "індульгенція". - Ну, я ж типу доначу, що ви ще від мене хочете?
Але питання-то в іншому: чому виникла необхідність донатити. ;)
Государству надо помогать. Донаты и нвлоги прежде всего.

Это-дело. А на каком языке говорит тот кто помогает, это уже дело десятое, поверь.

Партиотизм и помощь к языку не имеют никакого отношения, уж совсем.

Как доп опция, конечно да. Но не более.

По-поводу почему надо донатить...))

Судя по быстрой операции в 14м году план зрел давно, выбрали момент и быстро отжвли что хотели.

Но я так и представляю заседание в конце 13го года, говорят путину такиес ну все пора наш план выполнять, у них там революция все дела, а путин такой))

-не, я передумал они там все заговорили на мови, откладываем план и бужем с ними дружить, мы их не победим, сворачиваем лавочку :lol:
Volodya811
Member

Повідомлення

dead_rat: 08.02.2025 17:10 Айтішнік в умовній Німеччині на руки отримує менше ніж в Україні. Але плювать.
Прохання сфотографувати екран монітора та клавіатуру (на якій має бути видне гравіювання або надписи). На екрані монітора цей форум з авторизованим Вашим ніком. Фотографію залити або на форум або дати посилання на Вашому Гугл-диску. Цікаво подивитися. А то виникають певні підозри щодо Німеччини і 10 років.
Геральт
Member

Повідомлення

Buldozer.
Та менше з тим. Кожен при своєму і так залишиться. В питанні донатів зійшлись, і то добре.

зі. імхо, план був ще з 90х. Але не до нас їм було.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.02.2025 18:20Прохання сфотографувати екран монітора та клавіатуру (на якій має бути видне гравіювання або надписи). На екрані монітора цей форум з авторизованим Вашим ніком. Фотографію залити або на форум або дати посилання на Вашому Гугл-диску. Цікаво подивитися. А то виникають певні підозри щодо Німеччини і 10 років.
Який охлос борзий пішов. А може тобі краще золотий дощ зробити? Все як ти любиш. Хто ти такий що б щось в когось вимагати тут. Давай може ти покажеш скріни/фото своїх методичок? Ти типовий канцелярський прикоритний функціонер зеленої системи на самому нижчому щаблі. Служив він. Знаю я таких вояк. По квоті для галочки може десь потусувався пару днів в глибокому тилу на 10-ій лінії і тепер тут віщаєш. Тобі що б хоть трошки замолити свою вину перед державою, в яку ти привів війну, треба з пару місяців десь на курщині потусуватись.
Volodya811
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.02.2025 18:20
dead_rat: 08.02.2025 17:10 Айтішнік в умовній Німеччині на руки отримує менше ніж в Україні. Але плювать.
Прохання сфотографувати екран монітора та клавіатуру (на якій має бути видне гравіювання або надписи). На екрані монітора цей форум з авторизованим Вашим ніком. Фотографію залити або на форум або дати посилання на Вашому Гугл-диску. Цікаво подивитися. А то виникають певні підозри щодо Німеччини і 10 років.
Бачу, що dead_rat злився наш "німець". А я тут розпинався :beer:
От в такій інформаційній реальності ми живемо, коли олігархи через підгодованих журналістів, "експертів", блогерів, своїх ЗМІ, а також "ботів на зарплаті" формують нам паралельний світ. Де без олігархів Україна "не може існувати", як писала депутатка Безугла. Але, це все тимчасово. Кожен наш Майдан був за демонтаж "системи".
bes
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.02.2025 19:03 а також "ботів на зарплаті" формують нам паралельний світ.
ты бы хоть не смешил это кому то закидывать :laugh: :lol:
Відповісти