NST1983: ↑
29.01.2025 20:50
Єх були часи, коли вийшла 3080 і казали що типа 34.000 це дуже дорого. Я тоді зробив замовлення на розетці слабкої версії від гігабайту (бо потужніші вже розібрали), і продав свою 2070 супер за копійкі.. Навіть соромно казати за скільки.
Через два дня звонить представник магазину і каже не має в наявності. Кажу - я взяв кредит, зняв бабло, ограбив банк, а в кажете не має... Вона така чекайте.. Потім звонить, можемо привезти через 4 дні Gigabyte PCI-Ex GeForce RTX 3080 Aorus Master 10 GB GDDR6X (320 bit) і ще по знижці, я кажу ану ще раз... Опана, кажу беру, тільки точно?? Вона да... Кароче, статус змінився і вилізла знижка, В ітозі ціна в замовленні стала за більш потужнішу модель 32.000. Бачив Бог, скільки мук і страждань я пережив коли чекав це чудо сучасної технології... В ітозі, в день прибуття я був на телефоні, верніше на двох. З одного звонив, на іншому записував диктофон як докази.. Але чуло моє серденько, що щось буде не те... Карта як виїхала зі складу так і їде і їде.. 10 звонків в підтримку, вони все обіцяють і обіцяють передзвонити і мороз.. Через години три, все таки доїхала моя карта (точно якесь падло на магазині хотіло поцупити і перепродати, бо вже був дефіцит і ціни полізли вгору. В ітозі приїхав, забрав, виклав розпаковку і вже в коментарях ютюба почали писати "ти де, заберу за 40.000"
Багато писали що типа "Розетка не чесна і тп, так як карти по суті в наявності і не було, а тут вже відгук"
Кароче давай кореш - дуже потужний фахівець і аналітик падати на ухо, продавай за 36.000, через тиждень купиш кращу за 30.000, бо ціни впадуть..
Я думаю та ні, но штуку чуваку уступив... Продав за 39.000, обрадувався но не довго, через місяць вони вже були по 80.000 із-за майнінгу, але нічого. Історія була цікава