Останні статті і огляди
Новини
Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Diablique
Member
Много агрессии, ребзи, не поднимайте пыль, уверен пофиксят критические моменты в первые недели. Сейчас к сожалению это норма, когда выходят такие игры, вспомните тот же TLOU, которая жрала на старте все, история со сталкеров удивляет ещё кого-то? Матёрый сталкерюга говорил ещё до выхода игры, "Буду играть спустя год, после выхода игры". Я на калькуляторе 8700k, 3080, 16 рам, в начале прозрел, ибо не оч удобно было, поигрался с настройками, что-то стало играбильно, генерация кадров показалась шляпой, ибо ФПС в 100, а ощущается как 40(привет синоптикам), такое себе. Странно, что спустя некоторое время игры(30-40 мин), игра начинает работать стабильнее, играть становится ощутимо приятно. Ещё заметил, что проц в этой игре греется как не в себя, давно ноктуа так не нагревалась. Подождем правки, думаю станет более стабильнее. Вылетов за 10 ч не было, в основном баги с окружением в игре, думаешь это полтергейст, а оказывается просто колесо полетело, зона же как никак))) Игра топ, затягивает.
-
Ijachok
Member
Влітає фанатик в тему, на рівному місці починає називати інших людей фанатиками і клоунами. А потім такий " І завжди з тебе роблять ворога. За що?"Kirakishou: ↑ 24.11.2024 10:58У мене немає досвіду продажу на олх, я ніколи нічого не продавав, лише купував. Там зараз повно шахраїв. Маю 1660 Ті яка просто лежить в шафі запакована. Також декілька старих процесорів типу Intel Core i5 2400, материнська плата B450 Tomahawk Max. Воно або так і лежатиме, або колись поставлю в комп’ютер комусь із родичів, коли у них вийде з ладу. На цьому форумі я не хочу продавати, бо впевнений, що якийсь фанатік амд зробить замовлення, а потім шокером на пошті зіпсує мені карту і відправить її назад. Фанатіки це неадекватні люди, з ними краще не зв’язуватися. Я їм приводжу приклади проблем, про які пише багато людей, а потім і сама амд підтверджує ці проблеми. У них цих проблем або немає, або для них ці ігри – не ігри. І завжди з тебе роблять ворога. За що? За те, що просто пишу про проблеми, з якими зіткнувся на відеокарті від амд. Причому я не придумав ці проблеми, я їх демонструю на скріншотах чи на відео.byaka: ↑ 24.11.2024 10:44Вiд речей якi не приносять вам задоволеня потрiбно позбуватися,так ви втратите якусь частину грошей але збережете свої нервовi клiтини.
Була аналогiчная ситуацiя з материнкою асус яку терпiв 2 роки,а зараз дуже жалкую що не продав одразу.
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
-
byaka
Member
В мене теж gtx1070 працювала божественно,а поiм я купив 4000 серiю i почалось: чорнi полоски в браузерi та iнших программах якi виправляли бiльше року, посмикування в браузерi через якi я вже подумав що у мене з системою щос трапилось, а найбiльше я офiгiв вiд того що плавнiсть в форза 5 стала гiрша.Тестував що на iнтелi, що на амд рiзницi немає, схиляюсь до того що в драйверiв нвiдiя все ще є стара проблема з latency.Kirakishou: ↑ 24.11.2024 10:34Да это понятно. Просто нвидия хоть что-то делает, в отличие от амд.Prescott: ↑ 24.11.2024 10:09Никакие драйвера не лечат кривость сталкера, поймите, нет волшебного драйвера который приведёт состояние сталкера как минимум до приемлемого.
Я ніколи нічого не продавав, тому не маю досвіду, як не попасти на шахраїв, які зіпсують тобі карту на пошті просто заради помсти за критику амд. Та і за скільки я зможу її продати? Продавати відеокарту з двома роками гарантії за половину вартості якось не цікаво. Лохонувся з покупкою амд – тепер буду терпіти, поки вона перестане бути актуальною. Добре, що хоч частина ігор працює відносно нормально.Геральт: ↑ 24.11.2024 10:11Продавати 7000, брати 5000 після виходу. Не знаю, що тут ще порадити.
Відправлено через 6 хвилин 56 секунд:У мене до 7800 ХТ була 1660 Ті і вона працювала божественно. Ніяких проблем з драйверами не було. Я поміняв її лише тому, що вона не тягнула в 4К ігри, в які я граю. Вона їх тягнула лише в 1440р і на 2160р моніторі це виглядало не дуже гарно, тому придбав потужнішу відеокарту. Тут на форумі порадили амд. Маючи процесор від амд я повірив, що з відеокартами у них все також чудово, як і з процесорами. Як виявилося, я лохонувся. З відеокартами у амд все не так гарно, як з процесорами.byaka: ↑ 24.11.2024 10:19Я власник вiдеомапи нвiдия скажу що за рiк випустили тiльки один хороший драйвер котрий має хорошу плавность в iграх але виявлось що вiн з якоюсь там вразливiстю i вiндовс форсує установку нового. Уже задовбався тестувати i пiдбирати драйвери.
Востаннє редагувалось 24.11.2024 11:16 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
-
Kirakishou
Member
Справді? А я чомусь думав, що фанатіки це якраз такі, як ти, хто не бачить купу відео і скріншотів з проблемами нових відеокарт від амд. А ще не бачить, що нвідія вже випустила драйвери для сталкера, а амд ні. Ще раз питаю, коли амд пофіксять артефакти в деяких іграх для нових відеокарт? Коли будуть драйвери для сталкера? Відповідай.Ijachok: ↑ 24.11.2024 11:07Влітає фанатик в тему, на рівному місці починає називати інших людей фанатиками і клоунами. А потім такий " І завжди з тебе роблять ворога. За що?"Хммм... гадки не маю, чому на таких "не фанатиків" агряться?
-
Diablique
Member
Kirakishou
Друже, ти щось сам почав тут переходити на особистості перший, потім підозри про електрошокери, це така маячня... Таке відчуття що ти боїшся того, що сам би хотів зробити, або робив. Не треба рівняти по собі інших людей.
Друже, ти щось сам почав тут переходити на особистості перший, потім підозри про електрошокери, це така маячня... Таке відчуття що ти боїшся того, що сам би хотів зробити, або робив. Не треба рівняти по собі інших людей.
-
Kirakishou
Member
Якби я зараз мав 4070 я б точно так же писав би про проблеми нвідія, якби вони були. Бо на відміну від фанатіків я чесний насамперед із самим собою – якщо я лохонувся, то я це визнаю, а не починаю переконувати всіх, що я зробив правильний вибір і що покупка 7800 ХТ це правильне рішення, що амд топ і що ніяких проблем немає. Ця карта має набагато більше проблем, ніж попередня 1660 Ті. І це дуже злить, адже вона не дешева і вона нового покоління.byaka: ↑ 24.11.2024 11:13В мене теж gtx1070 працювала божественно,а поiм я купив 4000 серiю i почалось: чорi полоски в браузерi та iнших программах якi виправляли бiльше року, посмикування в браузерi через якi я вже подумав що у мене з системою щос трапилось, а найбiльше я офiгiв вiд того що плавнiсть в форза 5 стала гiрша.Тестував що на iнтелi, що на амд рiзницi немає, схиляюсь до того що в драйверiв нвiдя все ще є стара проблема з latency.
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Я не раз купував на цьому форумі і платив одразу всю суму наперед. Тому по собі не суди.Diablique: ↑ 24.11.2024 11:16Таке відчуття що ти боїшся того, що сам би хотів зробити, або робив.
-
Геральт
Member
-
Kirakishou
Member
А щодо клоунів, то як ще назвати людей, для яких 45 фпс з милом і просадками в шутері це норма? Причому ці ж люди дуже критично відносяться до інших ігор, але щодо сталкера для них 30 фпс це нормально. Можеш підібрати кращий епітет?
-
Захар Беркут
Member
Kirakishou
Бачив я такі кубики у багатьох іграх при діагностиці відеокарт АМД 6ххх-7ххх(у 6ххх вони не так часто трапляються), в мене таке питання - вони ще з'являються у 4к, а на 1080р їх немає, або дуже рідко трапляються що і не помітно?
Бачив я такі кубики у багатьох іграх при діагностиці відеокарт АМД 6ххх-7ххх(у 6ххх вони не так часто трапляються), в мене таке питання - вони ще з'являються у 4к, а на 1080р їх немає, або дуже рідко трапляються що і не помітно?
- спойлер
- Бо якщо так, це велика вірогідність виходу з ладу однієї з ланки праці ГОЗП, недопай або перегрів, цей трабл може проявлятись не в усіх іграх, і не у всіх сценаріях, але він буде прогресувати - це біда ледь не усіх АМД 7ххх карт, він ще може з'являтись не одразу, а з часом через пошкодження шини пам'яті виводу з ГП, стається це через криві кристали АМД, які перегріваються в окремих місцях, не хотів би вас засмучувати - але АМД 7ххх сміття та браковане лайно, міняйте карту по гарантії.
P.S.Зараз червоні фанатики мене з лайном зжеруть, вони ненавидять тих хто каже правду за їх любимку.
-
0kie
Member
Kirakishou
Та годi вже скиглити! Достал. Нет проблем у игры на картах АМД, начиная от 6000-й серии. Плевать на писанину как твою, так и с других площадок. Как правило: начинаешь подробно разбираться в "проблемах" пользователей - оказывается, то Винда криво стоит, то память сбоит, то драйверы с левых паков ставили, то просто руки из задницы. Застрелисьнах....
Та годi вже скиглити! Достал. Нет проблем у игры на картах АМД, начиная от 6000-й серии. Плевать на писанину как твою, так и с других площадок. Как правило: начинаешь подробно разбираться в "проблемах" пользователей - оказывается, то Винда криво стоит, то память сбоит, то драйверы с левых паков ставили, то просто руки из задницы. Застрелисьнах....
-
Earanak
Member
Я как то утратил суть обсуждения. Кубики, Артефакты.
Может я не в курсе про что речь идет или не так понял
Может я не в курсе про что речь идет или не так понял
![puzzle :puzzle:](./images/smilies/puzzle.gif)
- Но если вы про такой эффект (Скриншот с Сталкера 2)...
Востаннє редагувалось 24.11.2024 11:37 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
0kie
Member
Если счётчик кадров не включать, то по ощущениям приемлемый геймплей. Не идеальный. Но так он и на 4090 не идеальный. Игру надо патчить. И играть в неё, а не пялиться на показатели мониторинга.Kirakishou: ↑ 24.11.2024 11:27А щодо клоунів, то як ще назвати людей, для яких 45 фпс з милом і просадками в шутері це норма?
-
Diablique
Member
Kirakishou Так як я можу засуджувати, як що я нікого не ображаю і клоунами не називаю, не кажу що хтось мені щось зламає, купував з повною передплатою, продавав з повною передоплатою теж і ніколи не було ніяких моментів, стрілками не кидайся. Як що людина грає в 30 фпс і каже що йому норм, то хай грає, як йому норм, я не в праві називати його клоуном, чого тебе це так тригерить?
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
0kie
С последним прям оч согласен, многие ставят сборки, говорят, что это лучше и оптимизировано, а потом хаят игру или софт, когда на других машинах оно работает без проблем.
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
0kie
С последним прям оч согласен, многие ставят сборки, говорят, что это лучше и оптимизировано, а потом хаят игру или софт, когда на других машинах оно работает без проблем.
-
Kirakishou
Member
Я можу підтвердити, що ці кубики є на RX 7800 XT та RX 7900 GRE. Щодо інших відеокарт не знаю, 6000 серії у мене не було. Ці кубики є до сих пір, амд їх не пофіксила. Особисто я створив тему на їх форумі, там відписалося з десяток людей з такими ж кубиками. На 1080р їх немає, тільки на 1440р і на 2160р. Ще одна людина з цього форуму також перевіряла цю гру в себе – у нього теж є ці проблеми.Захар Беркут: ↑ 24.11.2024 11:27Бачив я такі кубики у багатьох іграх при діагностиці відеокарт АМД 6ххх-7ххх(у 6ххх вони не так часто трапляються), в мене таке питання - вони ще з'являються у 4к, а на 1080р їх немає, або дуже рідко трапляються що і не помітно?
Це нові відеокарти з магазину, в тому числі від різних вендорів. Всі тести відеокарта проходить.
-
byaka
Member
Зараз взагалi дуже багато проблемних продукiв,а те що ви будете писати про проблеми так це нiкого не хвилює. Знаєте скiльки людей на реддiтi в гiлцi нвiдiя пише про проблеми i всерiвно проблеми не вирiшують.Рекомендую вам знайти досвiдченого продавця з кола друзiв i всеж продати 7800xt i купити ту вiдеомапу що вас буде радувати. Колись потрiбно начинати, а то так можно все життя прожити в розборах польотiв лайнового "залiза".Kirakishou: ↑ 24.11.2024 11:22Якби я зараз мав 4070 я б точно так же писав би про проблеми нвідія, якби вони були. Бо на відміну від фанатіків я чесний насамперед із самим собою – якщо я лохонувся, то я це визнаю, а не починаю переконувати всіх, що я зробив правильний вибір і що покупка 7800 ХТ це правильне рішення, що амд топ і що ніяких проблем немає. Ця карта має набагато більше проблем, ніж попередня 1660 Ті. І це дуже злить, адже вона не дешева і вона нового покоління.byaka: ↑ 24.11.2024 11:13В мене теж gtx1070 працювала божественно,а поiм я купив 4000 серiю i почалось: чорi полоски в браузерi та iнших программах якi виправляли бiльше року, посмикування в браузерi через якi я вже подумав що у мене з системою щос трапилось, а найбiльше я офiгiв вiд того що плавнiсть в форза 5 стала гiрша.Тестував що на iнтелi, що на амд рiзницi немає, схиляюсь до того що в драйверiв нвiдя все ще є стара проблема з latency.
Востаннє редагувалось 24.11.2024 11:53 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
-
YumaX
Member
Як цей мод встановити?
-
Захар Беркут
Member
Earanak
Ні він не за мило на задньому плані, він за недомальовані сектори виводу зображення, це з іншої причини відбувається, через браковані ГП зазвичай, чи ланки ГОЗП.
Ні він не за мило на задньому плані, він за недомальовані сектори виводу зображення, це з іншої причини відбувається, через браковані ГП зазвичай, чи ланки ГОЗП.
-
item2
Member
Earanak
Квадратики на скріншотах Kirakishou дійсно схожі на проблему відеопам'яті, виробництва або перерозгону одного з компонентів ПК. Тому що дивно чому відеокарта не може відтворити найпростішу текстуру без фільтрів без різних технік. Тобто це не проблема драйвера.
Квадратики на скріншотах Kirakishou дійсно схожі на проблему відеопам'яті, виробництва або перерозгону одного з компонентів ПК. Тому що дивно чому відеокарта не може відтворити найпростішу текстуру без фільтрів без різних технік. Тобто це не проблема драйвера.
-
Earanak
Member
А, понял принял. Я прост не понял про что речь. Теперь понял ![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
-
Galactick
Member
YumaX
1) Завантажити
2) розпакувати в Stalker2\Content\Paks\~mods (створити теку ~mods якщо такої немає)
1) Завантажити
2) розпакувати в Stalker2\Content\Paks\~mods (створити теку ~mods якщо такої немає)