Європейський союз планує створити п’ять гігафабрик ШІ по 100 тисяч прискорювачів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VolandInferno
Member

Повідомлення

Tiufin
Я бачу ти мало того, що в сарказм не можеш, ще і логіка твоя слаба сторона, ну нічого.

Пояснюю на пальцях, ось тут був сарказм -
VolandInferno: 12.04.2025 14:43 В мене також є своя крипта. Її капіталізація приблизно 1 вігінтіліон.
Цим я хотів вказати, що ніякої капіталізації крипти не існує. Кожен може вигадати свою гівнокрипту.

Надіюсь я допоміг тобі розібратись.

Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
Якби криптовалюти малі хоч 1 нановідсоток ринкової цінності, то їх б не трясло в конвульсіях в спреді +/-1000% кожен раз після заяв маска чи якогось іншого медіапридурка.

Долар же навіть після всього ідіотизму що там творить донні - сильно не знецінився, бо це реальна фіатна валюта, як і будь яка інша фіатна валюта. А капіталізація вашого кріптоскаму помножиться на нуль, як тільки до неї перестануть підігрівати ажіотаж. З ШІ те саме, пройде хайп і це все залишиться десь на задвірках історії. А там де ШІ моделювання використовувалось, там воно і далі буде використовуватись.

Надіюсь ясно пояснив.
Tiufin
Member

Повідомлення

VolandInferno: 12.04.2025 15:04
Якби криптовалюти малі хоч 1 нановідсоток ринкової цінності, то їх б не трясло в конвульсіях в спреді +/-1000% кожен раз після заяв маска чи якогось іншого медіапридурка.
До речі, крипта на останніх тарифних війнах трампа впала менше, ніж американські (і не тільки) фондові ринки. То ж, ти знову пробалаболився ;)

Ну і знову повторю - порівнювати крипту із ШІ - це не від великого розуму, бо це зовсім різні речі, із зовсім різними потенціалами реального використання
VolandInferno
Member

Повідомлення

Tiufin: 12.04.2025 15:23порівнювати крипту із ШІ
Я їх не порівнюю з погляду прикладного використання, тут все ясно, що те, що те - скам. Якщо ти не можеш побачити, що я їх розглядаю з погляду чергового трендовойго хайпового явища, то ще твої проблеми.
VovaII
Member

Повідомлення

порівнювати крипту із ШІ
Та ні. Єдине що їх об'єднує — використання майже однакового обладнання.
Бум ШІ більше нагадує вигадування лампочки розжарювання, десь років зі 100+ тому. — Було багато "вигадувачів", було понавигадувано, як виявилось, дуже багато всіляких пристроїв що претендували на роль лампочки. А в результаті залишилась одна(На справді не одна, але спрощення аналогії — нехай одна).
— Думаю із ШІ буде щось подібне. Зараз вигадують всілякі моделі, всіляке обладнання, а в результаті лишиться одна модель і один вид(тип) обладнання.
— Скільки на це часу піде — не уявляю, бо людство таке вперше так масово почало розвивати.
— Скільки потрібно буде ітерацій: нова модель — нове залізо — нова модель — нове залізо — ... — Також не уявляю. Бо, якби це робилось виключно людьми, то якось можливо було б прогнозувати, спираючись на попередній досвід в інших дослідженнях чи навіть в інших галузях. Але для цього буде застосовуватись сам ШІ. — І як він прискорить, чи ускладнить розвиток в напрямку пошуку оптимального ШІ, — я теж не уявляю.
Відповісти