Оо, ну хоч не в одного мене. 25 фпс, 55% завантаженняbyaka: ↑ 27.01.2025 22:05 На Ростку фпс все ще сильно просідає.
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.1.4 з виправленням проблем
-
TheDmytrius
Member
-
Геральт
Member
Лол, щойно додивився. 6700XT обходить 3080 в AW2 з Path. Вже друга променяста гра і такий, кхе-кхе, конфуз. А тих Path tracing всього на пальцях 1 руки. Цирк.
-
MyEAs
Member
Почекаємо ДЛС та патчі до нього, і можна грати буде. Думаю десь через роки два. Як кіберпанк 2077.
-
VolandInferno
Member
Сумніваюсь, що через два роки про цей брак хтось взагалі згадаєMyEAs: ↑ 28.01.2025 21:25 Думаю десь через роки два
-
Enjthesilence
Member
ага, повірив. так обходить що аж 6800хт в 2 рази майже зливає, при тому що нв з длаа, який менш продуктивний за натив. знову табличок надививсь? який же ти нєфанатГеральт: ↑ 28.01.2025 21:05 Лол, щойно додивився. 6700XT обходить 3080 в AW2 з Path. Вже друга променяста гра і такий, кхе-кхе, конфуз. А тих Path tracing всього на пальцях 1 руки. Цирк.
-
byaka
Member
Це як тi чудiки з Hardware Unboxed якi зайшли виток пам'яті в деяких мiсцях в Сталкер 2 i показували як не хватає 8gb.Enjthesilence: ↑ 28.01.2025 23:18ага, повірив. так обходить що аж 6800хт в 2 рази майже зливає, при тому що нв з длаа, який менш продуктивний за натив. знову табличок надививсь? який же ти нєфанатГеральт: ↑ 28.01.2025 21:05 Лол, щойно додивився. 6700XT обходить 3080 в AW2 з Path. Вже друга променяста гра і такий, кхе-кхе, конфуз. А тих Path tracing всього на пальцях 1 руки. Цирк.
-
Enjthesilence
Member
модери затащать, все що треба від гск - нормальний інструментарій, сдк і гра буде жити, як перші частиниVolandInferno: ↑ 28.01.2025 21:59Сумніваюсь, що через два роки про цей брак хтось взагалі згадаєMyEAs: ↑ 28.01.2025 21:25 Думаю десь через роки два
-
Геральт
Member
Enjthesilence
Всі питання до "авторитетних"
9,9 проти 9,3. А це, не мало не багато а цілих 6%.
Загинай пальці: AW2 - раз, Індіана - два. Там з ААА PT є ще мавпа і 2077. Ітого, в половині ААА з PT 3080та зливає дешевшій 6700XT
Ну хоч не даремно стільки постів, хоч посміюсь на ніч
Загинай пальці: AW2 - раз, Індіана - два. Там з ААА PT є ще мавпа і 2077. Ітого, в половині ААА з PT 3080та зливає дешевшій 6700XT
-
Enjthesilence
Member
це дурня, вибач. я більше довіряю відео з ютубу з живим геймплеєм, ніж твоїм табличкам))) я планую перепроходити АВ2 з длс, спеціально перевірю ці 9 фпс, але ну дуже жиденько, хехе)) воно зливає тільки у твоїх вологих фантазіях, ми це вже проходили) досить тицяти цим лайном, зайди на ютуб і подивись що там кому зливаєГеральт: ↑ 28.01.2025 23:40 Enjthesilence
-
Alligator
Member
бо там викручені налаштування на нереальні, т.е. упор в VRAM через, що слайдошоу яке видають за "тест продуктивності". RTX 2080 ti на 50% продуктивніше 3080, ага, прям тест порше 911 проти део сент на треку в категорії хто більше мішків цементу завантажить в багажник.Enjthesilence: ↑ 28.01.2025 23:42це дурня, вибач. я більше довіряю відео з ютубу з живим геймплеєм, ніж твоїм табличкам))) я планую перепроходити АВ2 з длс, спеціально перевірі ці 9 фпс, але ну дуже жиденько, хехе))
-
Геральт
Member
А оце правильно, ютуб не бреше. Ще й скрінів наробити можна...ігор, в які не граєшEnjthesilence: ↑ 28.01.2025 23:42 це дурня, вибач. я більше довіряю відео з ютубу
Alligator
Так ви тут через одного той цемент форсите
-
Alligator
Member
Це наскільки ти розчарований в своїх картах 6000 серії, що лізеш вихваляти їх в порівняні з зеленими (не маючи других на руках) у кожну тему?Геральт: ↑ 28.01.2025 23:49А оце правильно, ютуб не бреше. Ще й скрінів наробити можна...ігор, в які не граєшEnjthesilence: ↑ 28.01.2025 23:42 це дурня, вибач. я більше довіряю відео з ютубу
-
Enjthesilence
Member
ахах, дійсно)Alligator: ↑ 28.01.2025 23:47бо там викручені налаштування на нереальні, т.е. упор в VRAM через, що слайдошоу яке видають за "тест продуктивності". RTX 2080 ti на 50% продуктивніше 3080, ага, прям тест порше 911 проти део сент на треку в категорії хто більше мішків цементу завантажить в багажник.Enjthesilence: ↑ 28.01.2025 23:42це дурня, вибач. я більше довіряю відео з ютубу з живим геймплеєм, ніж твоїм табличкам))) я планую перепроходити АВ2 з длс, спеціально перевірі ці 9 фпс, але ну дуже жиденько, хехе))
-
Геральт
Member
Alligator
Та ні, прекрасні карти. Он, як 3080 возять, ще й на її полі
А картинка яка класна, бачив вище? Там 1 зелений аж не повірив. Майже так і написав: "маніпуляція, махінація і взагалі, такого бути не може і я таку якість відмовляюсь визнавати".
А картинка яка класна, бачив вище? Там 1 зелений аж не повірив. Майже так і написав: "маніпуляція, махінація і взагалі, такого бути не може і я таку якість відмовляюсь визнавати".
То ти справді не допер в чому там фокус? У-у-у....Enjthesilence: ↑ 28.01.2025 23:54 ахах, дійсно)
-
VolandInferno
Member
Геральт
Нравицця як ти шкваришся) продовжуй)
Нравицця як ти шкваришся) продовжуй)
-
Геральт
Member
VolandInferno
А я знав, що трігерну тебе
Ок, мені вже не цікаво. Спатоньки пора.
Треба буде рішейд чи engine.ini для с2, звертайся. Може й на твоїй таратайці вдасться щось витиснути.
За рішейд треба, правда, подякувати одному пану, нік якого, я, на жаль, забув. Перепрошую, якщо прочитає
А я знав, що трігерну тебе
Ок, мені вже не цікаво. Спатоньки пора.
Треба буде рішейд чи engine.ini для с2, звертайся. Може й на твоїй таратайці вдасться щось витиснути.
За рішейд треба, правда, подякувати одному пану, нік якого, я, на жаль, забув. Перепрошую, якщо прочитає
-
VolandInferno
Member
Там же ж явно видно упор в пам'ять. Ну не можна вже так примітивно маніпулювати, ну.Геральт: ↑ 28.01.2025 23:58Та ні, прекрасні карти. Он, як 3080 возять, ще й на її полі
-
Enjthesilence
Member
брати лоу фпс показник в нереалістичному сценарії через нестачу враму, молодець)) але це десь на рівні казочок хуанга, про 5070=4090. а тепер подивимось 99% інших ігор, де нема проблем з врамом, де там тоді твоя продуктивність? це смішно читати) хто буде грати у 20 фпс? ти? в реальних сценаріях ну ніяк друже))Геральт: ↑ 28.01.2025 23:58 Alligator
А картинка яка класна, бачив вище? Там 1 зелений аж не повірив. Майже так і написав: "маніпуляція, махінація і взагалі, такого бути не може і я таку якість відмовляюсь визнавати".То ти справді не допер в чому там фокус? У-у-у....Enjthesilence: ↑ 28.01.2025 23:54 ахах, дійсно)
-
VolandInferno
Member
Нє, спасіба, я це гівно видалив допоки з нього щось схоже на кулю зроблять. Але надії небагато.Геральт: ↑ 29.01.2025 00:08Треба буде рішейд чи engine.ini для с2, звертайся.
-
Alligator
Member
А суть питання то у чому? Я збирав компи знайомим як на червоних картах так і на зелених, у АДМ дійсно раціональних підхід до продуктивності коли 3080 на 10 Гб явно зарізана по vRAM бо чип продуктивний і без всіляких RTX прекрасно грається на ній у більшість ігор навіть в 4к і навіть після 4 років з релізу (а осінню буде 5 років).Геральт: ↑ 28.01.2025 23:58Alligator
Можу як підтвердити проблему 3080 в якій той самий сталкер на 4к чи ультравайд 2к дико фризить через брак vRAM так і спростувати оті всі синтетичні тести бо зменшенням декількох повзунків графіки які навіть не замітні для користувача FPS знову приходять в норм. Інше питання чи це норма для відеокарти яку кожанка презентував, як "для 4к геймінгу"..