Блогер показав, на що здатна GeForce RTX 5090 у Cyberpunk 2077 з DLSS 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
s1nedus
Junior

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 01:04
s1nedus: 19.01.2025 01:00 Больше похоже на: "денег нет на 5090, ищу повод оставаться на своих картах 5ти летней давности"
Мімо. Грошей є щоб цих 5090 купити скільки захочеться. В мене вєлік як принаймні дві 5090 коштує, чи як три.

Проблема що 600 ватна кочерга не дасть нічого особливого в порівнянні зі старою 3060 ті.
Да, повзунки поїдуть вправо, але 4к геймінга не буде, а 2к і так працює.

А 200 ватна 5060 буде взагалі те саме пальто.
Это не для вас писалось, ну да ладно...
Лучше парируйте про трассировку пути :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

s1nedus
Ну окей, трохи переінакшили path tracing. А можна б порівняти ray i path? Бо я спочатку подумав що покращені скріни то ті що знизу, а виявилося вони без лучів.
Востаннє редагувалось 19.01.2025 01:09 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
s1nedus
Junior

Повідомлення

И двух лет нет технологии, но никак не со старта продаж))

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
Скринов сравнения вагон, да картинка прям заметно лучше, правда железо не вывозит но им очень хотелось внедрить в игру))

Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
DMZ
Junior

Повідомлення

MetalistForever: 18.01.2025 18:40 Хуангу , мы, уже не интересны ! Он уже вступил в высшую лигу ,где крутятся совсем другие деньги: машиностроение, роботостроение(кибернетика + ИИ ), автоматические фабрики и все с использованием Nvidia Cosmos и прочим,
Причому половина тих компаній - китайські. Вже бачу як Нвідія обмежує свої продукти (і продуктивність) для них :lol:
vmsolver
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 01:08 Ну окей, трохи переінакшили path tracing. А можна б порівняти ray i path? Бо я спочатку подумав що покращені скріни то ті що знизу, а виявилося вони без лучів.
Между лучами и путями разница огромна, трассировка путей заметно более тяжела, но и результат сильно лучше.
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 00:24 І реально що ми бачимо? Продажі кп2077 йдуть лінійно аж досі, ніякого «основні продажі в перші два місяці»
https://www.statista.com/statistics/130 ... worldwide/
КП2077 це унікальний випадок, не рівняйте усю індустрію під одну гру. Продажі тривали роками з ряду факторів: 8 мільйонів копій оформили передзамовленнями, 4 мільйони продали в 2021-му, далі реліз на консолях нового покоління в 2022-му, далі Фантом Ліберті в 2023-му.

І на рахунок п'ятирічної гри. Оновлення, яке принесло в КП трасування шляху, вийшло в 2023-му році.
Проблема що 600 ватна кочерга не дасть нічого особливого в порівнянні зі старою 3060 ті.
Поржав. Типу навіщо мені Мерседес S-класу, якщо він мені нічого не дасть в порівнянні із старою Шкодою.
Востаннє редагувалось 19.01.2025 02:22 користувачем kairo, всього редагувалось 3 разів.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 18.01.2025 16:27 Та ладно тобі, це кожен раз коли виходить нова генерація карт. 5хх - зрада 6хх, потмі заспокоїлось, 6хх норм - 7хх зрада, заспокоїлось, 7хх норм -9хх зрада, заспокоїлись, 9хх норм -10хх кому вони потрібні? 10хх норм -20хх кому здався цей ртх який вбиває фпс? Це круговерть нвідіївської зради. Вона була, є і буде.
"5хх - зрада 6хх, потмі заспокоїлось" - 580 отличная карта была, грубо говоря допиленная 480.
"6хх норм - 7хх зрада"- да, но 680 хорошая, а 690 ну сильно так себе ибо бутерброд и памяти мало
"7хх норм -9хх зрада" - 980ti шикарная карточка, 6 гиг памяти и отличная производительность.
"9хх норм -10хх кому вони потрібні" - если у тебя была 970 - то апгрейд на 1080ти был отличным. Если была 980ти - апгрейд на 1080ти был отличным. 1080ти шедевр и до сих пор тянет кучу игр. 1070 отличная была, подарок от Куртки всем фанатам, цена уже не очень, но аналог или быстрее 980ти и памяти 8 гиг. :up:

"10хх норм -20хх кому здався цей ртх який вбиває фпс" - 2080ти хлам, особенно учесть, что на лучах она не работает.
3080ти - ну так себе, хотя бы памяти нормально поставили.
4090 хорошая карта, особенно после презентации 5090, до этого я 4090 ругал, но сейчас жалею, что не купил 3 года назад, можно было ещё 3 года сидеть. :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
maxim099: 18.01.2025 16:54 Мне кажется, что львиная доля критики новых видеокарт - это неприятие чего-то нового, новой технологии, новых реалий, и ничего тут не сделаешь - так уж устроен человеческий мозг :)
Нет, неприятие того, что Куртка считает всех лохами и вместо ответственного бизнеса решил доить лохов. Торговля воздухом была бы простительно, если бы цикл обновления игровых карт был не 3 года, а год.
s1nedus
Junior

Повідомлення

Ответственный бизнес - а вы юморист, гляньте выручку компании. Как бизнесмен он все делает правильно и гребёт деньги лопатой
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 19.01.2025 02:09
"5хх - зрада 6хх, потмі заспокоїлось" - 580 отличная карта была, грубо говоря допиленная 480.
"6хх норм - 7хх зрада"- да, но 680 хорошая, а 690 ну сильно так себе ибо бутерброд и памяти мало
"7хх норм -9хх зрада" - 980ti шикарная карточка, 6 гиг памяти и отличная производительность.
"9хх норм -10хх кому вони потрібні" - если у тебя была 970 - то апгрейд на 1080ти был отличным. Если была 980ти - апгрейд на 1080ти был отличным. 1080ти шедевр и до сих пор тянет кучу игр. 1070 отличная была, подарок от Куртки всем фанатам, цена уже не очень, но аналог или быстрее 980ти и памяти 8 гиг. :up:
Я більше не про картки казав, а про людську психологію. В кожному поколінні була своя "золота" картка, так і був якщо не лютий провал але явно не чим не цікава видяха. Це нормально. Тут більше про людські настрої і тенденції, що кожне покоління будуть на старті поплюжити, поносити. Через пару років вийде 60хх коліно, і ті хто зараз каже що 50хх це тотальний провал, так само будуть казати що 60хх це якись звіздець, а от 50хх було якщо не класним, то принайні непоганим)) Я чомусь на 100 відсотків впевнений. І потім буде так само з 70хх чи що вони там випустяь, а то можуть і якись реберндінг зробити і будуть щось по типу Nvidia A.I.7
zaqik
Member

Повідомлення

ця технологія дійсно забезпечує неймовірну продуктивність [...] понад 280 кадрів на секунду
Сколько кадров обеспечивает ковёр в режиме "mushrooms quality"? Не, не так. Сколько кадров у выключенного монитора? Ах да, 24 или 23, больше глаз не видит.
Смысл мною написанного в том, что я не понимаю, почему разучились делать или игры, или видеокарты, что на актуальном железе нужны какие-то генераторы-понижаторо-повышаторы. Давайте лучи изобрели, переизобретите шейдерную воду тогда уже, чтоб на отдельных ядрах работала, и тоже фпс рубала в два раза, даже когда воды в кадре нету. И будем ждать 20 лет пока оно нормальна заработает. Раньше как-то прогресс успевал за графонием, щас и графоний хуже стал, и прогресс маркетологи тормозят. Хорошо хоть пожить успел в нормальные времена...
Відповісти