Останні статті і огляди
Новини
Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно
-
Nortrom
Member
Сложно сравнивать ПК комплектующие. Мы незнаем сколько стоит Сониевский SSD, а также XDNA2 NPU 300 tops.
Ну и другие комплектующие
Another major feature being announced today is PSSR or PlayStation Spectral Super Resolution which is an AI-driven upscaling method. XDNA 2, the same IP that is powering the NPU for AMD's Strix Point APUs will be used to handle the AI processes on the PS5 Pro
Ryzen AI 50tops NPU
Another major feature being announced today is PSSR or PlayStation Spectral Super Resolution which is an AI-driven upscaling method. XDNA 2, the same IP that is powering the NPU for AMD's Strix Point APUs will be used to handle the AI processes on the PS5 Pro
Ryzen AI 50tops NPU
Востаннє редагувалось 11.09.2024 16:02 користувачем Nortrom, всього редагувалось 1 раз.
-
Zzzz
Member
в мене телевізор в сусідній кімнаті, я тобі скажу, це той ще квест запустити гру, коли в тебе клава і миша в сусідній кімнатіNutbar: ↑ 11.09.2024 15:57Ви чи приколюєтесь, чи справді не розумієте, що у відеокарти зазвичай є 4-5 виходів, до одного з яких можна пікдлючити ТВ (оптичним HDMI хоч на 100м від сусідського будинку), а до інших монітори на робочому місці? Нікуди нічого не треба рухати.oversteve: ↑ 11.09.2024 15:40 а комп'ютер за собою тягнути на робоче місце?
Причому у вас будуть реальні 4к 120Гц RGB, а не як від плойки YCbCr 420.
Вцілому, доволі через сраку воно працює, хіба через юсб ще клавомиш якусь кинути поруч, бо всі ці стім бігпікча з геймпадом, та ще шялпа
-
oversteve
Member
це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єрNutbar: ↑ 11.09.2024 15:57Ви чи приколюєтесь, чи справді не розумієте, що у відеокарти зазвичай є 4-5 виходів, до одного з яких можна пікдлючити ТВ (оптичним HDMI хоч на 100м від сусідського будинку), а до інших монітори на робочому місці? Нікуди нічого не треба рухати.oversteve: ↑ 11.09.2024 15:40 а комп'ютер за собою тягнути на робоче місце?
-
Nutbar
Member
З сусідньої кімнати мабуть справді не дуже зручно) PS5 теж не до всіх ТВ в будинку під'єднаєш, правильно? І то вже таке - запустив і граєш. Якщо в тій самій, хоч як далеко, то взагалі все супер. ПК це не хрест на мультизадачності і дивані з геймпадом. Питання вирішується.Zzzz: ↑ 11.09.2024 16:01 в мене телевізор в сусідній кімнаті, я тобі скажу, це той ще квест запустити гру, коли в тебе клава і миша в сусідній кімнаті
Вцілому, доволі через сраку воно працює, хіба через юсб ще клавомиш якусь кинути поруч, бо всі ці стім бігпікча з геймпадом, та ще шялпа
Один. Тоненький HDMI шнур, який можна було б закласти під час ремонту. І про сусідню кімнату написав не я.oversteve: ↑ 11.09.2024 16:02 це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єр
-
oversteve
Member
якщо дивитись на базовий пс плюс, по якому дають 2-3 гри в місяць, то так, а якщо взяти розширений, то там багато чого є, те саме з гейпасом , ну і знову ж все залежить від того як швидко хочеться погратиNutbar: ↑ 11.09.2024 15:10 = якщо грати не в те що хочеш, а те що підсовують) За роки користування підпискою, жодного разу не потрапилось чогось такого, в щоб я ще не грав, але хотілося.
Відправлено через 5 хвилин 41 секунду:
ну так, я вже якось заклав ДВІ шнур в стіну під час ремонту в новобудові, а поки ремонт доробився, то він якісно устарівNutbar: ↑ 11.09.2024 16:04 Один. Тоненький HDMI шнур, який можна було б закласти під час ремонту. І про сусідню кімнату написав не я.
я думаю то таке собі задоволення працювати за компом, коли поруч хтось з сімейства дивиться шось по ящику, так що якщо є можливість, то люди намагаються зробити робоче місце якось окремо, тому і мова про окрему кімнату
-
Zzzz
Member
так якщо не в хрущі, то тобі навпаки це легко зробити) Я от все планую зробити невелику дюрочку шоб кинути хдмі + юсб до спальні в тв, все це сховати за шафами\плінтусами нема шо робитиoversteve: ↑ 11.09.2024 16:02це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єрNutbar: ↑ 11.09.2024 15:57 Ви чи приколюєтесь, чи справді не розумієте, що у відеокарти зазвичай є 4-5 виходів, до одного з яких можна пікдлючити ТВ (оптичним HDMI хоч на 100м від сусідського будинку), а до інших монітори на робочому місці? Нікуди нічого не треба рухати.
-
Bukakanga
Member
у меня когда-то были выведены через отверстие в стене на кухню шнуры ХДМИ, мыши и клавиатуры. Вполне рабочий вариант, если сделать аккуратно и продумать расположение.Zzzz: ↑ 11.09.2024 16:14так якщо не в хрущі, то тобі навпаки це легко зробити) Я от все планую зробити невелику дюрочку шоб кинути хдмі + юсб до спальні в тв, все це сховати за шафами\плінтусами нема шо робитиoversteve: ↑ 11.09.2024 16:02
це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єр
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
а нам и не надо это знать. Мы платим за быстродействие, надежность, ремонтопригодность и доступный набор игр для платформы, а не за конкретные железки сами по себе.Nortrom: ↑ 11.09.2024 15:59 Сложно сравнивать ПК комплектующие. Мы незнаем сколько стоит Сониевский SSD, а также XDNA2 NPU 300 tops.
Ryzen AI 50tops NPU
-
oversteve
Member
знову ж таки це якщо 2 суміжні кімнати, в ідеалі пк і тв на суміжній стіні, але таке бінго далеко не завжди, в мене наприклад 2 кімнати на протилежних сторонах коридоруZzzz: ↑ 11.09.2024 16:14так якщо не в хрущі, то тобі навпаки це легко зробити) Я от все планую зробити невелику дюрочку шоб кинути хдмі + юсб до спальні в тв, все це сховати за шафами\плінтусами нема шо робитиoversteve: ↑ 11.09.2024 16:02
це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єр
-
Vlaad13
Member
а если все в одной комнате?oversteve: ↑ 11.09.2024 16:22знову ж таки це якщо 2 суміжні кімнати, в ідеалі пк і тв на суміжній стіні, але таке бінго далеко не завжди, в мене наприклад 2 кімнати на протилежних сторонах коридоруZzzz: ↑ 11.09.2024 16:14
так якщо не в хрущі, то тобі навпаки це легко зробити) Я от все планую зробити невелику дюрочку шоб кинути хдмі + юсб до спальні в тв, все це сховати за шафами\плінтусами нема шо робити
-
oversteve
Member
Vlaad13: ↑ 11.09.2024 16:41а если все в одной комнате?oversteve: ↑ 11.09.2024 16:22
знову ж таки це якщо 2 суміжні кімнати, в ідеалі пк і тв на суміжній стіні, але таке бінго далеко не завжди, в мене наприклад 2 кімнати на протилежних сторонах коридору
я думаю то таке собі задоволення працювати за компом, коли поруч хтось з сімейства дивиться шось по ящику, так що якщо є можливість, то люди намагаються зробити робоче місце якось окремо, тому і мова про окрему кімнату
-
dead_rat
Member
Так, сонібой буде грати лежачи на дивані вочевидь в більшому комфорті
-
1234waltz
Member
Граю на ПК на тєліку, лежачи на дивані з геймпадом, не знав що для цього обов'язково треба консоль.dead_rat: ↑ 12.09.2024 10:33 Так, сонібой буде грати лежачи на дивані вочевидь в більшому комфорті
-
NST1983
Member
НіNemo4k: ↑ 10.09.2024 19:18 за 800 Євро я собі пк супер зберу для 1080р
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Збери 2 пк та й всеoversteve: ↑ 11.09.2024 16:22знову ж таки це якщо 2 суміжні кімнати, в ідеалі пк і тв на суміжній стіні, але таке бінго далеко не завжди, в мене наприклад 2 кімнати на протилежних сторонах коридоруZzzz: ↑ 11.09.2024 16:14
так якщо не в хрущі, то тобі навпаки це легко зробити) Я от все планую зробити невелику дюрочку шоб кинути хдмі + юсб до спальні в тв, все це сховати за шафами\плінтусами нема шо робити
-
dead_rat
Member
Ти просто мімікруєш під сонібоя1234waltz: ↑ 12.09.2024 15:25Граю на ПК на тєліку, лежачи на дивані з геймпадом, не знав що для цього обов'язково треба консоль.dead_rat: ↑ 12.09.2024 10:33 Так, сонібой буде грати лежачи на дивані вочевидь в більшому комфорті
-
waryag
Member
Фантастикою це було лише для совку.big_bang: ↑ 11.09.2024 10:44 Згадую фантастику з 80-90х років де треба було платити, щоб видалити рекламу
-
big_bang
Member
?waryag: ↑ 13.09.2024 08:45Фантастикою це було лише для совку.big_bang: ↑ 11.09.2024 10:44 Згадую фантастику з 80-90х років де треба було платити, щоб видалити рекламу
більше пояснень
-
waryag
Member
У совку був недорозвинутий рекламний ринок.
На Заході вже нормально продавались як реклама, так і її відсутність, фантастам залишалось трішки допрацювати тему.
-
Nuclear World
Member
-
Nutbar
Member
Не зрозуміло навіщо Соні стріляє собі в ногу з SSD на 2ТБ. Це додатково 70 баксів, які можна було скинути і які все одно їм в кишеню не підуть, і народ би не так скиглив. Ігор все одно не випускають, нема шо встановлювати.
-
pushpop
Junior
Там навіть 4k це апскейл, які 8ktaras_cs: ↑ 10.09.2024 19:39Хіба що 1080рNemo4k: ↑ 10.09.2024 19:18 за 800 Євро я собі пк супер зберу для 1080р
А PlayStation 5 Pro - це 8K в деяких тайтлах, 30 к/с та лоу.
По сабжу:
Консоль в нас буде коштувати від 1k$, ще додайте вартість ігор (сорі, скидок як в Стімі та регіональних цін немає), та підписку PSN, тобто реальна ціна консолі це ще зверху 100-200$ щоб просто пограти у щось у онлайні.
Якщо додати до всього цього ще 200$ то можна зібрати машину на якій можна грати та працювати.
Ера, коли консолі були на кшталт купив за 200 баксів та граєш - закінчилась.