Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nortrom
Member

Повідомлення

Сложно сравнивать ПК комплектующие. Мы незнаем сколько стоит Сониевский SSD, а также XDNA2 NPU 300 tops.
Ну и другие комплектующие

Another major feature being announced today is PSSR or PlayStation Spectral Super Resolution which is an AI-driven upscaling method. XDNA 2, the same IP that is powering the NPU for AMD's Strix Point APUs will be used to handle the AI processes on the PS5 Pro

Ryzen AI 50tops NPU
Востаннє редагувалось 11.09.2024 16:02 користувачем Nortrom, всього редагувалось 1 раз.
Zzzz
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.09.2024 15:57
oversteve: 11.09.2024 15:40 а комп'ютер за собою тягнути на робоче місце?
Ви чи приколюєтесь, чи справді не розумієте, що у відеокарти зазвичай є 4-5 виходів, до одного з яких можна пікдлючити ТВ (оптичним HDMI хоч на 100м від сусідського будинку), а до інших монітори на робочому місці? Нікуди нічого не треба рухати.
Причому у вас будуть реальні 4к 120Гц RGB, а не як від плойки YCbCr 420.
в мене телевізор в сусідній кімнаті, я тобі скажу, це той ще квест запустити гру, коли в тебе клава і миша в сусідній кімнаті :laugh:
Вцілому, доволі через сраку воно працює, хіба через юсб ще клавомиш якусь кинути поруч, бо всі ці стім бігпікча з геймпадом, та ще шялпа
oversteve
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.09.2024 15:57
oversteve: 11.09.2024 15:40 а комп'ютер за собою тягнути на робоче місце?
Ви чи приколюєтесь, чи справді не розумієте, що у відеокарти зазвичай є 4-5 виходів, до одного з яких можна пікдлючити ТВ (оптичним HDMI хоч на 100м від сусідського будинку), а до інших монітори на робочому місці? Нікуди нічого не треба рухати.
це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єр
Nutbar
Member

Повідомлення

Zzzz: 11.09.2024 16:01 в мене телевізор в сусідній кімнаті, я тобі скажу, це той ще квест запустити гру, коли в тебе клава і миша в сусідній кімнаті :laugh:
Вцілому, доволі через сраку воно працює, хіба через юсб ще клавомиш якусь кинути поруч, бо всі ці стім бігпікча з геймпадом, та ще шялпа
З сусідньої кімнати мабуть справді не дуже зручно) PS5 теж не до всіх ТВ в будинку під'єднаєш, правильно? І то вже таке - запустив і граєш. Якщо в тій самій, хоч як далеко, то взагалі все супер. ПК це не хрест на мультизадачності і дивані з геймпадом. Питання вирішується.
oversteve: 11.09.2024 16:02 це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єр
Один. Тоненький HDMI шнур, який можна було б закласти під час ремонту. І про сусідню кімнату написав не я.
oversteve
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.09.2024 15:10 = якщо грати не в те що хочеш, а те що підсовують) За роки користування підпискою, жодного разу не потрапилось чогось такого, в щоб я ще не грав, але хотілося.
якщо дивитись на базовий пс плюс, по якому дають 2-3 гри в місяць, то так, а якщо взяти розширений, то там багато чого є, те саме з гейпасом , ну і знову ж все залежить від того як швидко хочеться пограти :dontknow:

Відправлено через 5 хвилин 41 секунду:
Nutbar: 11.09.2024 16:04 Один. Тоненький HDMI шнур, який можна було б закласти під час ремонту. І про сусідню кімнату написав не я.
ну так, я вже якось заклав ДВІ шнур в стіну під час ремонту в новобудові, а поки ремонт доробився, то він якісно устарів :D
я думаю то таке собі задоволення працювати за компом, коли поруч хтось з сімейства дивиться шось по ящику, так що якщо є можливість, то люди намагаються зробити робоче місце якось окремо, тому і мова про окрему кімнату
Zzzz
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 16:02
Nutbar: 11.09.2024 15:57 Ви чи приколюєтесь, чи справді не розумієте, що у відеокарти зазвичай є 4-5 виходів, до одного з яких можна пікдлючити ТВ (оптичним HDMI хоч на 100м від сусідського будинку), а до інших монітори на робочому місці? Нікуди нічого не треба рухати.
це ви приколюєтесь в сусідню кімнату прокладати жмут проводів по плінтусах і стелі, я не в хрущовці живу і мені не пофіг на інтер'єр
так якщо не в хрущі, то тобі навпаки це легко зробити) Я от все планую зробити невелику дюрочку шоб кинути хдмі + юсб до спальні в тв, все це сховати за шафами\плінтусами нема шо робити :gigi:
Bukakanga
Member

Повідомлення

Zzzz: 11.09.2024 16:14
так якщо не в хрущі, то тобі навпаки це легко зробити) Я от все планую зробити невелику дюрочку шоб кинути хдмі + юсб до спальні в тв, все це сховати за шафами\плінтусами нема шо робити :gigi:
у меня когда-то были выведены через отверстие в стене на кухню шнуры ХДМИ, мыши и клавиатуры. Вполне рабочий вариант, если сделать аккуратно и продумать расположение.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Nortrom: 11.09.2024 15:59 Сложно сравнивать ПК комплектующие. Мы незнаем сколько стоит Сониевский SSD, а также XDNA2 NPU 300 tops.
Ну и другие комплектующие

Another major feature being announced today is PSSR or PlayStation Spectral Super Resolution which is an AI-driven upscaling method. XDNA 2, the same IP that is powering the NPU for AMD's Strix Point APUs will be used to handle the AI processes on the PS5 Pro

Ryzen AI 50tops NPU
а нам и не надо это знать. Мы платим за быстродействие, надежность, ремонтопригодность и доступный набор игр для платформы, а не за конкретные железки сами по себе.
oversteve
Member

Повідомлення

знову ж таки це якщо 2 суміжні кімнати, в ідеалі пк і тв на суміжній стіні, але таке бінго далеко не завжди, в мене наприклад 2 кімнати на протилежних сторонах коридору
Vlaad13
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 16:22

знову ж таки це якщо 2 суміжні кімнати, в ідеалі пк і тв на суміжній стіні, але таке бінго далеко не завжди, в мене наприклад 2 кімнати на протилежних сторонах коридору
а если все в одной комнате?
oversteve
Member

Повідомлення

Vlaad13: 11.09.2024 16:41
а если все в одной комнате?
я думаю то таке собі задоволення працювати за компом, коли поруч хтось з сімейства дивиться шось по ящику, так що якщо є можливість, то люди намагаються зробити робоче місце якось окремо, тому і мова про окрему кімнату
dead_rat
Member

Повідомлення

man1242: 11.09.2024 12:11
по факту игровой опит будет одинаков но с разним комфортом
Так, сонібой буде грати лежачи на дивані :laugh: вочевидь в більшому комфорті
1234waltz
Member

Повідомлення

dead_rat: 12.09.2024 10:33 Так, сонібой буде грати лежачи на дивані :laugh: вочевидь в більшому комфорті
Граю на ПК на тєліку, лежачи на дивані з геймпадом, не знав що для цього обов'язково треба консоль.
NST1983
Member

Повідомлення

Nemo4k: 10.09.2024 19:18 за 800 Євро я собі пк супер зберу для 1080р
Ні ;)

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:

Збери 2 пк та й все :beer:
dead_rat
Member

Повідомлення

1234waltz: 12.09.2024 15:25
dead_rat: 12.09.2024 10:33 Так, сонібой буде грати лежачи на дивані :laugh: вочевидь в більшому комфорті
Граю на ПК на тєліку, лежачи на дивані з геймпадом, не знав що для цього обов'язково треба консоль.
Ти просто мімікруєш під сонібоя
B-)
waryag
Member

Повідомлення

big_bang: 11.09.2024 10:44 Згадую фантастику з 80-90х років де треба було платити, щоб видалити рекламу :laugh: :laugh: :laugh:
Фантастикою це було лише для совку.
big_bang
Member

Повідомлення

waryag: 13.09.2024 08:45
big_bang: 11.09.2024 10:44 Згадую фантастику з 80-90х років де треба було платити, щоб видалити рекламу :laugh: :laugh: :laugh:
Фантастикою це було лише для совку.
?
більше пояснень :help:
waryag
Member

Повідомлення

big_bang: 13.09.2024 08:53?
більше пояснень :help:
У совку був недорозвинутий рекламний ринок.
На Заході вже нормально продавались як реклама, так і її відсутність, фантастам залишалось трішки допрацювати тему.
Nutbar
Member

Повідомлення

Не зрозуміло навіщо Соні стріляє собі в ногу з SSD на 2ТБ. Це додатково 70 баксів, які можна було скинути і які все одно їм в кишеню не підуть, і народ би не так скиглив. Ігор все одно не випускають, нема шо встановлювати. :think:
pushpop
Junior

Повідомлення

taras_cs: 10.09.2024 19:39
Nemo4k: 10.09.2024 19:18 за 800 Євро я собі пк супер зберу для 1080р
Хіба що 1080р
А PlayStation 5 Pro - це 8K в деяких тайтлах, 30 к/с та лоу.
Там навіть 4k це апскейл, які 8k :laugh:

По сабжу:
Консоль в нас буде коштувати від 1k$, ще додайте вартість ігор (сорі, скидок як в Стімі та регіональних цін немає), та підписку PSN, тобто реальна ціна консолі це ще зверху 100-200$ щоб просто пограти у щось у онлайні.
Якщо додати до всього цього ще 200$ то можна зібрати машину на якій можна грати та працювати.
Ера, коли консолі були на кшталт купив за 200 баксів та граєш - закінчилась.
Відповісти