Да не суть. Нефанат красных сказал, что у зелёных полыхнуло. Вечные сказки нефанатов. Всё как всегда на этом форумеoleg_qwerty:Я б сказав, що навпакиascord:
Так ему сказать и нечего. Всё.
Останні статті і огляди
Новини
Альтернативные версии карт GeForce RTX 3000 выйдут вместе с моделями Founders Edition
-
ascord
Member
-
dead_rat
Member
ascord:Дохлокрыс. Всё.
ascord:ШО можно ожидать от дохлокрыса? Да ничего толкового. Всё.
ascord:Так ему сказать и нечего. Всё.
Вы прослушали отрывок пьесы «Как у меня не горит»ascord:Да не суть. Нефанат красных сказал, что у зелёных полыхнуло. Вечные сказки нефанатов.
-
oleg_qwerty
Member
Ну а що він зробить, якщо в них дійсно спалахнуло? Чомусь червоним до одного місця, що купують інші. А от зелені аж просто слиною захлинаються, коли хтось каже, що купив червону карту. Ну от яка вам різниця? Ви тримаєте акції Nvidia і завтра ринок рухне бо я не куплю зелену карту? Вам би з таким захопленням власну роботу робити (чи уроки, кому що актуальніше), а не рахувати чужі гроші.ascord:Да не суть. Нефанат красных сказал, что у зелёных полыхнуло. Вечные сказки нефанатов. Всё как всегда на этом форумеoleg_qwerty: Я б сказав, що навпаки
І взагалі, людина пояснила, чому взяла те, що взяла. Nvidia охриніла з цінами -> людина проголосувала гаманцем. Всі б так зробили то зараз не доводилося б відкладати $1500 на наступний топ. Але ж ні, побігли, як стадо, кхм, "рід ссавців ряду оленеподібних (Cerviformes) з підродини козлових (Caprinae)" і показали, що таки да, доїти вас можна нескінченно. Елементарна споживацька гордість відсутня, вміння розглядати альтернативи - відсутня, основний рушій вчинків - понти.
Отправлено спустя 50 секунд:
Я три дня бежала за вами, чтобьі сказать, как вьі мне безразличньі (с)dead_rat:ascord:Дохлокрыс. Всё.ascord:ШО можно ожидать от дохлокрыса? Да ничего толкового. Всё.ascord:Так ему сказать и нечего. Всё.Вы прослушали отрывок пьесы «Как у меня не горит»ascord:Да не суть. Нефанат красных сказал, что у зелёных полыхнуло. Вечные сказки нефанатов.
-
ascord
Member
Печальные вы) да и Бог с вами)
-
oleg_qwerty
Member
І знову мімо! Дружина тут ходить, допитується, з чого я ржу.ascord:Печальные вы) да и Бог с вами)
-
casebug
Member
oleg_qwerty
dead_rat
Спасибо поржал
ascord
Не они прикольные:)
dead_rat
Спасибо поржал
ascord
Не они прикольные:)
-
oleg_qwerty
Member
casebug
Дякую тобі, добра людина
А якщо ти ще на додачу скажеш, що тобі абсолютно фіолетово, яка в мене відяшка чи процесор - то ти прямо повернеш мені віру в людство
Дякую тобі, добра людина
А якщо ти ще на додачу скажеш, що тобі абсолютно фіолетово, яка в мене відяшка чи процесор - то ти прямо повернеш мені віру в людство
-
casebug
Member
oleg_qwerty
Да как бы пофиг, главное что тебя устраивает:) профиль не смотрел:)
Да как бы пофиг, главное что тебя устраивает:) профиль не смотрел:)