Відеокарта GeForce RTX 5060 Ti з 16 гігабайтами GDDR7 вийде до кінця березня

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
Чого ви вирішили що я на когось ображаюсь? Хочете - купляйте, ваше діло.
Я на особистості не переходжу, кожен заробляє скільки може і витрачає скільки хоче, комусь і комп на 1155 сокеті за щастя, а хтось 3к баксів тільки за відеокартку віддав щоб 4к 120 фпс побачити
Ostin
Member

Повідомлення

Timedemo: 26.02.2025 16:52можливість дозволити собі прийняти нову реальність
Загалом, це теж спірне питання. Згадати хоча б ту політику. І це зовсім не "інше". Є ті, хто нав'язують. Є ті, хто чинить опір. І якщо опір суттєвий - варіанти можуть бути цікавішими, ніж якби всі "прийняли реальність".
На цьому я все :beer:
alexeygalas
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
А ви не підозрювали, що можна користуватись обома системами і не бути фанатиком? Відкрию секрет - так можна ))
GreenMile
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:47
Enjthesilence: 26.02.2025 16:43це не проблема нвідії
Звісно що не проблема. Проблема в моєму розумінні суспільної думки, яка причмокує все, що їм виносять. Незважаючи ні на ціну, ні на якість.
У вас хибне уявлення. От вартість цигарок зросла просто жесть як, фактично кожен тиждень і нещодавно знову там акциз підняли, це явно нікому не подобається, але все одно купляють. Це тому що вони тупі ховрашки і їдять все, що їм виносять, чи тут щось інше? Все дорожчає, базові авто, квартири, продукти, все абсолютно, то шо тепер, не їсти, ходити пішки і жити під мостом в картонній коробці через це? Але ж ніт, чомусь це нормально, от відяхи дорожчають - нє ну як це так, я ж пам'ятаю, що 8 років тому за 300 баксів купив 1060/6! А скільки там коштувати квартири, харчі, цигарки - не пам'ятаю, прсото купую мовчки і все ;)
А відповідь проста відяха - це розвага/хоббі, а все інше то базові потреби, тому на неї можна повоняти, а на все інше - ні.
Востаннє редагувалось 26.02.2025 17:01 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

alexeygalas
А я десь пишу що я фанатик червоних? Червоні зараз там же де інтел був в 2012 році
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Так кому было адресовано про статус на оверах с крутыми видяхами?Я конретно спросил.Вам кто то подчеркнул,что у вас лайно,а укого то топ и вы нищеброд?
К чему вы это написали?
alexeygalas
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 26.02.2025 17:00Червоні зараз там же де інтел був в 2012 році
Це і є перегони в технологіях )) Але ніхто з дистанції не сходив
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
Мені особисто ні але чекінг профілів і булінг типу "та що той володар хх50 затички може знати " присутній

Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
alexeygalas
І амд в 2012 з дистанції не зходила але чомусь була "гаряча, глючна і тормознута"
Timedemo
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:58
Timedemo: 26.02.2025 16:52можливість дозволити собі прийняти нову реальність
Загалом, це теж спірне питання. Згадати хоча б ту політику. І це зовсім не "інше". Є ті, хто нав'язують. Є ті, хто чинить опір. І якщо опір суттєвий - варіанти можуть бути цікавішими, ніж якби всі "прийняли реальність".
На цьому я все :beer:
:beer: :beer:
GreenMile
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 26.02.2025 17:06 ObRsPnVaDeR
Мені особисто ні але чекінг профілів і булінг типу "та що той володар хх50 затички може знати " присутній
Таке зазвичай буває, коли "володар затички" починає розказувати "володарю кілець топа" щось цікаве про його карту, часто там фігурує щось про ховрашків і ціну ;)
Просто так тут булінгу не спостерігав, бо так би могли вийти звідси всією гілкою через камрада Месію :laugh:
KoB6acKa
Member

Повідомлення

Всі так чекають "халяви", наче невідія якась благодійна організація :lol: Вони бачать можливість зістригти бабла - так і роблять.
alexeygalas
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 26.02.2025 17:06І амд в 2012 з дистанції не зходила але чомусь була "гаряча, глючна і тормознута"
Не сказав би. FMки без L3 зовсім нікому не погрожували (мав таких парочку свого часу для експеримеентів). А от AM3+ добре тримав інтел в тонусі. Тому так категорично не заявляв би.
А зараз всі однаково нікчемний приріст показують і дорогі для кінцевого споживача. Бо дуже наблизились до лімітів можливостей кремнію в поточній архітектурі. І частоту нема куди більше нарощувати і транзистори зменшувати значно важче стало.
Востаннє редагувалось 26.02.2025 17:17 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 2 разів.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

GreenMile
Ну для якихось же "нелохів" ціни під 3к за 5090 поставили на початку продажів, чому не можна кєкнути з таких покупанів?) А вони одразу абіжаюца і зачинають бикувати :D
Востаннє редагувалось 26.02.2025 17:16 користувачем AntonyKandaurov, всього редагувалось 1 раз.
Serg IX
Member

Повідомлення

Це забезпечить пропускну здатність відеобуфера 448 Гбайт/с
це як у 3060ti
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

KoB6acKa
Ну, а мудрий наріт не проти щоб його постригли ;)
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

GreenMile
Вот ты правду написал и сразу куча дизов :D вишь как тут работает?тут завистников больше,чем ты думаешь
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

alexeygalas
Це той ам3+ який в іграх зливав i3 процам в 2012 році бо щоб його правильно розігнати треба дисертацію захистити? У типових "вставив і забув" ам3+ працював аби як і не показував того на що здатен в правильних руках.

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
ObRsPnVaDeR: 26.02.2025 17:21 GreenMile
Вот ты правду написал и сразу куча дизов :D вишь как тут работает?тут завистников больше,чем ты думаешь
Що за стереотипне мислення? Кому важливі ті плюсики на форумі?
Дитячий садок :facepalm:
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 26.02.2025 17:14 GreenMile
Ну для якихось же "нелохів" ціни під 3к за 5090 поставили на початку продажів, чому не можна кєкнути з таких покупанів?) А вони одразу абіжаюца і зачинають бикувати :D
А вч ем они лохи,что у них есть бабки и им фиолетово,купить за 3 или за 5?От этого действа-коробит только тебя
:gigi: Так можешь дальше,как ты написал кекать..сколько там у тебя фпс в сталкере? :lol:
Тебе ж выше написали правильно,ты сам лезешь в залу...у,а потом обиженку врубаешь..Кекает он :lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 26.02.2025 17:23 alexeygalas
Це той ам3+ який в іграх зливав i3 процам в 2012 році бо щоб його правильно розігнати треба дисертацію захистити? У типових "вставив і забув" ам3+ працював аби як і не показував того на що здатен в правильних руках.

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
ObRsPnVaDeR: 26.02.2025 17:21 GreenMile
Що за стереотипне мислення? Кому важливі ті плюсики на форумі?
Дитячий садок :facepalm:
тим хто займається очевидною демагогією рівня 2 класу, про "ми за все хороше проти всього поганого", одразу розумієш, що це або людина шукає дешевої уваги на форумі в інтернетах, або просто наївна дитина, яка не сприймає реальність і живе у вигаданому чарівному світі.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
Типовий "успішний" бізнесмен.
Відповісти