Це сигнальний роз'єм, там немає ніякого навантаження.NST1983: ↑ 22.01.2025 19:15Скількт відях переживе оцей піпеточний контакт?
Останні статті і огляди
Новини
Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення
-
VolandInferno
Member
Востаннє редагувалось 22.01.2025 19:17 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
їх штук 30 на форумі
-
NST1983
Member
Це зрозуміло, але воно якось дуже не серьезно виглядаєVolandInferno: ↑ 22.01.2025 19:17Це сигнальний роз'єм, там немає ніякого навантаження.NST1983: ↑ 22.01.2025 19:15Скількт відях переживе оцей піпеточний контакт?
-
IronWithin
Member
Відповідь проста як світ, тому що увага до новинок нвідії сильно збільшилася за останній час, як негоріло/горіло так і залишилося парам парам памNST1983: ↑ 22.01.2025 19:12Лол, чомусь раніше у цих "рукожопів" нічого не горіло, а зараз почало горіти.IronWithin: ↑ 22.01.2025 15:06
Скорее всего тогда nvidia была права и то руки from ass виновны были, ну можно допустить брак некоторых переходников партнёров конечно, но насколько я помню проблема массовой не была
Зазвичай нормальні виробники технологій роблять спрощення і покращення підключень, а тут зробили якесь лайно і у людей почались проблеми.
Дивно? Ні
Може ще якийсь конченний шнур живлення в БП треба додати, який треба вставляти під кутом в 30 градусів в підвищенному стані лежачи на боку. і знову буде хтось поганий.
-
daesz
Member
То сигнальні контакти, через них не подається живлення.NST1983: ↑ 22.01.2025 19:15Скількт відях переживе оцей піпеточний контакт? Це треш, невже не можна зробити по нормальному? Карти вже за 2000 К баксів перевалили, а за нормальний кабель - ні, не чепай, не гни, не ходи...
-
oversteve
Member
знову ж таки не хочу вигорожувати НВ але ось ХВбастерз тестили 2 ревізію і там недотиснутий також норм працює і вони кажуть, що як раз термінали в кабелі з меншим опоромdaesz: ↑ 22.01.2025 19:01Можливоoversteve: ↑ 22.01.2025 18:59
можливо вони мали на увазі те, що заставили виробників нормальні термінали в кабелі пхати, з силової точки зору в роз'ємі на відясі дійсно нічого не змінилося
Всерівно якась не дуже добросовісна політика.
-
daesz
Member
Так тут якраз таки 12в-2х6, якби то був тест з не дотиснутим конектором першої ревізії - було б цікавішеoversteve: ↑ 22.01.2025 19:36знову ж таки не хочу вигорожувати НВ але ось ХВбастерз тестили 2 ревізію і там недотиснутий також норм працює і вони кажуть, що як раз термінали в кабелі з меншим опором
-
oversteve
Member
я про те, що немає просадки навіть з недотиснутим конектором, а конструкція силової частини по суті ідентична що в першій, що в другій ревізії і єдина різниця яка може бути це як раз термінали (на сигнальні піни взагалі пофіг, бо це стенд, а не відяха)daesz: ↑ 22.01.2025 19:39 Так тут якраз таки 12в-2х6, якби то був тест з не дотиснутим конектором першої ревізії - було б цікавіше
-
daesz
Member
Зі слів корсара - у 12в-2х6 звичайні силові піни довші, це як не крути, а допомагає із не дотиснутими конекторами Хоча тепер глянув ще раз - там всього четверть міліметра, не думаю що це суттєва різницяoversteve: ↑ 22.01.2025 19:45я про те, що немає просадки навіть з недотиснутим конектором, а конструкція силової частини по суті ідентична що в першій, що в другій ревізії і єдина різниця яка може бути це як раз термінали (на сигнальні піни взагалі пофіг, бо це стенд, а не відяха)daesz: ↑ 22.01.2025 19:39 Так тут якраз таки 12в-2х6, якби то був тест з не дотиснутим конектором першої ревізії - було б цікавіше
- спойлер
-
Hotspur
Member
ти настільки смішний що несеш пургу про оце - , 8pin кабеля також горять, причому регулярніше ніж 12VHPWR.VolandInferno: ↑ 22.01.2025 18:40Покажи мій фанатизм і віру в дива? Ну от покажи, щоб не бути балаболкою.
1 це брехня, 8 pin масово ніколи не горіли
2 8 pin в десятки разів більше ніж 12VHPWR
3 8 pin випускають десятки років і за виключенням окремих карт це нормальні кабеля
зливайся далі своїми фантазіями. тобі не треба брати участь у технічних обговореннях, це не твоє
-
oversteve
Member
я маю на увазі не піни в роз'ємі-мамі, а термінали в роз'ємі-папі на кабелі, які на ці піни налазять і вони бувають з різною конструкцією і якісь контачать краще, а якісь гіршеdaesz: ↑ 22.01.2025 19:47 Зі слів корсара - у 12в-2х6 звичайні силові піни довші, це як не крути, а допомагає із не дотиснутими конекторами Хоча тепер глянув ще раз - там всього четверть міліметра, не думаю що це суттєва різниця
- спойлер
https://www.molex.com/en-us/products/pa ... /430300038
https://www.molex.com/en-us/products/pa ... /462350001
https://www.molex.com/en-us/products/pa ... 2191970004
-
Hotspur
Member
та ти це постійно робишoversteve: ↑ 22.01.2025 19:36знову ж таки не хочу вигорожувати НВ
-
waryag
Member
Разом із зменшенням сигнальних контактів додали 2.25мм до мінімальної довжини силових пінів при роботі.daesz: ↑ 22.01.2025 19:47Зі слів корсара - у 12в-2х6 звичайні силові піни довші, це як не крути, а допомагає із не дотиснутими конекторами Хоча тепер глянув ще раз - там всього четверть міліметра, не думаю що це суттєва різниця
-
oversteve
Member
ви самі писали, що була масова проблема з 5хх чи 6хх поколінням НВ (лінь шукати який саме)Hotspur: ↑ 22.01.2025 20:05 1 це брехня, 8 pin масово ніколи не горіли
статистику на попередніх сторінках кидали, де у людей були проблеми з роз'ємами і там невелика різниця у кількості, і це при тому, що 8-пін випускають 2 десятки років і все могли довести до ідеалуHotspur: ↑ 22.01.2025 20:05 2 8 pin в десятки разів більше ніж 12VHPWR
3 8 pin випускають десятки років і за виключенням окремих карт це нормальні кабеля
п.с. ну і я все чекаю якихось обгрунтувань с точки зору фізики що не так із погнутими проводами
Відправлено через 22 секунди:
тільки 0.25ммwaryag: ↑ 22.01.2025 20:08Разом із зменшенням сигнальних контактів додали 2.25мм до мінімальної довжини силових пінів при роботі.daesz: ↑ 22.01.2025 19:47Зі слів корсара - у 12в-2х6 звичайні силові піни довші, це як не крути, а допомагає із не дотиснутими конекторами Хоча тепер глянув ще раз - там всього четверть міліметра, не думаю що це суттєва різниця
-
VolandInferno
Member
Ти мені за фізику розкажи давай, балаболка)))) Ти ж про неї тут в кожному пості. Це по перше.Hotspur: ↑ 22.01.2025 20:05ти настільки смішний що несеш пургу про оце - , 8pin кабеля також горять, причому регулярніше ніж 12VHPWR.
1 це брехня, 8 pin масово ніколи не горіли
2 8 pin в десятки разів більше ніж 12VHPWR
зливайся далі своїми фантазіями. тобі не треба брати участь у технічних обговореннях, це не твоє
А по друге, жду докази мого фанатизму.
Балаболка, тебе тут вже декілька людей питають про фізику, про яку ти тут в кожному пості згадуєш, ну давай. Я як раз технічно можу все обгрунтувати. А ось ти поки раз за разом зливаєшся. Чекаю. Ніякого технічного аргументу від тебе тут не було, ні одного, навіть натяку, одне бризкання жовчу у всі сторони.Hotspur: ↑ 22.01.2025 20:05 тобі не треба брати участь у технічних обговореннях, це не твоє
І ще раз нагадую, тягар доведень лежить на тому, хто робить ствердження.
Але рівень твоїх технічних знань мені вже приблизно зрозумілий. Мало того, що ти в технічних аспектах повний нуль, так ти ще й спілкуватись/диспутувати не вмієш. Одні емоції і перехід на особистості.
Востаннє редагувалось 22.01.2025 20:17 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
Зроз, я думав вони всі йдуть стандартифіковані і однієї довжиниoversteve: ↑ 22.01.2025 20:05я маю на увазі не піни в роз'ємі-мамі, а термінали в роз'ємі-папі на кабелі, які на ці піни налазять і вони бувають з різною конструкцією і якісь контачать краще, а якісь гіршеdaesz: ↑ 22.01.2025 19:47 Зі слів корсара - у 12в-2х6 звичайні силові піни довші, це як не крути, а допомагає із не дотиснутими конекторами Хоча тепер глянув ще раз - там всього четверть міліметра, не думаю що це суттєва різниця
- спойлер
https://www.molex.com/en-us/products/pa ... /430300038
https://www.molex.com/en-us/products/pa ... /462350001
https://www.molex.com/en-us/products/pa ... 2191970004
-
Hotspur
Member
так якщо школу прогуляв то довго тебе вчити.VolandInferno: ↑ 22.01.2025 20:12Ти мені за фізику розкажи давай
-
VolandInferno
Member
Я не можуHotspur: ↑ 22.01.2025 20:20так якщо школу прогуляв то довго тебе вчити.
Востаннє редагувалось 22.01.2025 20:20 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
звичайно. тому де тисячі вигорівших 8 pin ? де їх фото ?VolandInferno: ↑ 22.01.2025 20:12І ще раз нагадую, тягар доведень лежить на тому, хто робить ствердження.
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
де цифри ? ауууу домогосподарка. цифри статистики де ?VolandInferno: ↑ 22.01.2025 16:53Ну ок, нема питань. Я просто погуглив прогари 8-pin і їх дуже багато.
-
VolandInferno
Member
Я далі признав, що це була маніпуляція з моєї сторони по типу як робиш ти і тобі подібні у відношенні до 12VHPWR. + є ось такий скрінHotspur: ↑ 22.01.2025 20:20звичайно. тому де тисячі вигорівших 8 pin ? де їх фото ?
- спойлер
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:тебе тут вже декілька людей питають про фізику, про яку ти тут в кожному пості згадуєш, ну давай. Я як раз технічно можу все обгрунтувати. А ось ти поки раз за разом зливаєшся. Чекаю. Ніякого технічного аргументу від тебе тут не було, ні одного, навіть натяку, одне бризкання жовчу у всі сторони.
Ти вважаєш така статистика взагалі існує?Hotspur: ↑ 22.01.2025 20:22де цифри ? ауууу домогосподарка. цифри статистики де ?