Inno3D розкрила, що Nvidia представить нову версію DLSS і нейронний рендеринг для GeForce RTX 50

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

DuckRider: 19.12.2024 15:38 Та хоть в тумбочках. Стим говорит, что играют вот на этом, а на другом играют меньше
Так я и не говорил что на них не играют, я говорил что это все бу. Вторичный рынок. Блошиный рынок видеокарт если угодно. Конечно 1060 будет более популярна чем 4070. Первая стоит 3 тыс, вторая 30. Люди играют на таких картах потому что у них денег нет, а не потому что карты хорошие, а люди мудрые и себе гoвнa не купят. Статистика стим это вообще ни о чем. Там многие в онлайн играют во всякие кс и танки.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

vsx: 19.12.2024 15:46
DuckRider: 19.12.2024 15:38 Та хоть в тумбочках. Стим говорит, что играют вот на этом, а на другом играют меньше
Так я и не говорил что на них не играют, я говорил что это все бу. Вторичный рынок. Блошиный рынок видеокарт если угодно. Конечно 1060 будет более популярна чем 4070. Первая стоит 3 тыс, вторая 30. Люди играют на таких картах потому что у них денег нет, а не потому что карты хорошие, а люди мудрые и себе гoвнa не купят. Статистика стим это вообще ни о чем. Там многие в онлайн играют во всякие кс и танки.
Якщо статистика «стім» ніачом, дайте якусь кращу, за найбільший он-лайн дистрибутив пк ігор, чи ви знаєте площадку де більше купляють ігор за стім?

Відправлено через 22 хвилини 15 секунд:
man1242: 19.12.2024 15:45
Enjthesilence: 19.12.2024 15:37

Ну дик прикинь, я саме чекаю виходу "агризка з 16гб 5080" все вірно ти підмітив, брав на виході 1080, потім 3080, от пройшло 4 роки буду брати 5080, звичайно дочекаюсь тестів, подивлюсь ціни на минуле покоління, що там за длсс4, але точно буду щось купляти цієї зимою, зроблю собі подарунок, так. 1500 не те що б дуже велика сума, коли основний вільний час проводиш за іграми, я ж не кожен місяц оновлюю карту)
за продуктивність віндовс - погоджусь абсолютно, там треба дуже багато роботи.
Ну если с стороны деньги это пыль и получения нового опыта тогда согласен, тесты хорошо но в данном сегменте аналогов нету. Только жажда интузиазма и сподвигла меня к покупке радеона хотя был заядлый нвидиа юзер, также и с процессором амд хотя выбирал только интелы.
Я б за гроші так не сказав, але я відклав гроші на карту і буду купляти найкраще що можна на цю суму, все просто
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.12.2024 16:15 найкраще що можна на цю суму
То ж АМД вийде :D
а ю шур?
Maxim0529
Junior

Повідомлення

man1242: 18.12.2024 10:54
denizen: 18.12.2024 10:43

це звікдки така інформація, що 5090 буде швидше 4090 на 70%?
https://www.digitaltrends.com/computing ... edictions/
самый хайповый слух, тут как б люди и обсуждают слухи на форуме :kbd:
[/qu
Где вас хайповых умников столько по набиралось?Вы для начала почитайте до конца статью а потом выкладывайте,там указано несколько утечек:+60-70%это самые оптимистические и есть с другого источника более раннего 63% и третий +48%,опять же вопрос возникает до или в среднем?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 19.12.2024 16:52
Enjthesilence: 19.12.2024 16:15 найкраще що можна на цю суму
То ж АМД вийде :D
а ю шур?
якщо фср дотягне по якості до длсс і продуктивність в рт буде той самою і при цьому прайс буде нижче, чому ні?
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence
А прайс тоді має бути нижчим, бо...ти зробиш АМД послугу?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 19.12.2024 18:06 Enjthesilence
А прайс тоді має бути нижчим, бо...ти зробиш АМД послугу?
Наче все зрозуміло написав, якщо це буде дуже схожі карти за моїми критеріями, я куплю ту яка буде коштувати менше, наче все логічно, ні?
Відповісти