Taiko Audio випускає безвентиляторний ПК для аудіофілів за ціною від €28 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
До чого тут слухав, я про розбірку на запчастини.
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.12.2024 23:25 dead_rat
Ну так дивишся що і як зібрано, ніколи не бачив зйомних твіттерів, хоча переоапав усе що зміг знайти в німцях, в тому числі Фокал
Donate
Member

Повідомлення

nazar-pc: 11.12.2024 10:50 Звичайний дешевий Android телефон минулого десятиліття з microSD картою "звучатиме" так само (в цьому Пяк немає ЦАПа, тому звучати там нічому), а гудіти буде менше (ніскільки), про енергоспоживання можна навіть не згадувати.

Видно що заморочилися з пристроєм, але який сенс? Плюс конфіг максимально дивний: два старих серверних процесора, 12 модулів пам'яті найменшого можливого об'єму...
Ну так в тебе не кошерний варіант. З такого кошерного девайсу як у огляді і звук буде той самий... :rotate:
Melofon
Member

Повідомлення

SERGBILL: 11.12.2024 23:10
Melofon: 11.12.2024 18:21 если он как современные смартфоны типа не разборной
к тому же он разборной, мне это поделие на мод когда-то давали.
Ну так тем более, а имея руки смог бы и сам поменять аккум если он ещё и разборной, не обязательно даже искать родной, есть куча видов (типоразмеров) аккумов и можно было бы какой-то подобрать за копейки.

Я думаю сюда они не ставили звуковуху бо это уже выбор аудиофилов (хотя за такие деньги могли бы предложить несколько на выбор) и тем более многие выбирают внешний ЦАП (хотя в таком варианте и не нужен особо такой ПК,, разве что просто для тишины и осознавания что он аудиофильский ;) ), и для тех кто пишет что любой ПК с мусорки мог бы сделать то же самое вспомните что у обычных ПК импульсные бп, а тут линейный, думаю именно это и уменьшит всякие помехи в звуке (естественно если звуковуху внутрь хорошую поставить чтоб она питалась от этого бп) а не проц или оператива, но понятно что это для очень маленького круга покупателей т.к. даже аудиофилы могут спокойно выбрать кучу других вариантов которые будут не хуже и дешевле.
EvhenS
Member

Повідомлення

Можна б було зробити і радіатори і корпус зі срібла і в цю суму вкластися.
Ortyomko
Member

Повідомлення

EvhenS: 12.12.2024 08:17 Можна б було зробити і радіатори і корпус зі срібла і в цю суму вкластися.
тоді б маржа була б інша :shuffle:
EvhenS
Member

Повідомлення

Ortyomko
Яка маржа!!??? Тут ФІЛОСОФІЯ !!! Мистецтво!!!! Брись звідси приземлена і груба людина!
n6407
Member

Повідомлення

флешка за €28 тисяч, ок, круто, цікава штука, мабуть :-/
Sanьka
Member

Повідомлення

FarCry: 11.12.2024 10:00 И в конечном итоге шуметь будет не охлаждение, а дросселя. :laugh:
Не шуміти, а співати. Там же написано, що дроселя відбиралися по звучанню.
За ту ціну дроселя будуть не одну октаву брати.
Scoffer: 11.12.2024 10:27Якщо мені маразм не зраджує, то останні 10-ядерні зіони були ще на 14нм
А планки по 4гб тебе не дивують?
Ortyomko
Member

Повідомлення

Sanьka: 12.12.2024 12:30
FarCry: 11.12.2024 10:00 И в конечном итоге шуметь будет не охлаждение, а дросселя. :laugh:
Не шуміти, а співати. Там же написано, що дроселя відбиралися по звучанню.
За ту ціну дроселя будуть не одну октаву брати.
в принципі, що далеко ходити - у нас на форумі є люди (людина), які зарядку для телефону вибирають по японським конденсаторам у ній :)
Sanьka
Member

Повідомлення

Ortyomko: 12.12.2024 13:42які зарядку для телефону вибирають по японським конденсаторам у ній
А як це можна перевірити, вона ж не розбірна))))

Але описи аудіофільських девайсів завжди піднімали мені настрій. Маркетологи зі стану аудіофілів то окремий тип маркетологів😁
Ortyomko
Member

Повідомлення

Sanьka: 12.12.2024 14:02
Ortyomko: 12.12.2024 13:42які зарядку для телефону вибирають по японським конденсаторам у ній
А як це можна перевірити, вона ж не розбірна))))
головне вірити :)
Kashtan
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.12.2024 23:27
Scoffer: 11.12.2024 23:25 dead_rat
Ну так дивишся що і як зібрано, ніколи не бачив зйомних твіттерів, хоча переоапав усе що зміг знайти в німцях, в тому числі Фокал
Фокал француз.
Те що Скоффер наполегливо стверджує - ніколи не бачив і не читав і не чув за 24 роки системного вивчення аудіоапаратури. Можливо в дешевих компресійних драйверах така механічна заміна мембран, я з ними не мав справу, виключно з високою достовірністю.
Igoretc
Member

Повідомлення

Ortyomko: 12.12.2024 13:42що далеко ходити - у нас на форумі є люди (людина), які зарядку для телефону вибирають по японським конденсаторам у ній
Тю, та що там якісь зарядки, на цьому форумі більшість(!) вибирає собі компютери чи комплектуючі по кольорових лампочках які туди вмонтовані! :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
Kashtan: 12.12.2024 15:34
dead_rat: 11.12.2024 23:27

Фокал француз.
Те що Скоффер наполегливо стверджує - ніколи не бачив і не читав і не чув за 24 роки системного вивчення аудіоапаратури. Можливо в дешевих компресійних драйверах така механічна заміна мембран, я з ними не мав справу, виключно з високою достовірністю.
Не парся, чоловік напевно перепутав мембрани драйверів з захисною сіточкою :rotate:
Kashtan
Member

Повідомлення

Igoretc: 12.12.2024 16:32
Ortyomko: 12.12.2024 13:42що далеко ходити - у нас на форумі є люди (людина), які зарядку для телефону вибирають по японським конденсаторам у ній
Тю, та що там якісь зарядки, на цьому форумі більшість(!) вибирає собі компютери чи комплектуючі по кольорових лампочках які туди вмонтовані! :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
Kashtan: 12.12.2024 15:34
Фокал француз.
Не парся, чоловік напевно перепутав мембрани драйверів з захисною сіточкою :rotate:
В тому то й річ - не переплутав, розмова почалась з його твердження що берилій небезпечний , саме його сусідство з ним, і що в інструкції фокал вказано що після прослуховування потрібно знімати купол і ховати його. Сітку ж не роблять з берилію. І сенс ховати сітку, щоб тварина дитина або будь-який інший зацікавлений тикав пальцем у мембрану, якщо мого колегу захисна сітка не зупинила спробувати той берилій на міцність?
dead_rat
Member

Повідомлення

Kashtan
Це, доречі, вражає. Скільком людям треба ткнути пальцем у динамік, причому дорослі ж люди.
Колега в моі колонки теж пальцем ткнув, пощастило що шовковий твіттер це пережив.

Погуглив ту картинку від Скоффера, і правда існують якісь зйомні твіттери по 2$. Але це точно не для норм колонок.
Igoretc
Member

Повідомлення

dead_rat: 12.12.2024 17:46існують якісь зйомні твіттери по 2$
Всі твітери можна зняти/відкрутити, якщо їх туди кимсь прикручено, але мова вище почалась з мембрани-купола яка завжди є частиною конструкції драйвера, і яка є одним цілим з котушкою з припаяним дротом.
З тою впевненістю з якою хлоп писав про "зйомність" можна сперечатись тільки про захисну сіточку, часто металеву у вигляді купола з дірочками, яку двійочник з фізики вважає берилієм, такі "куполи" в деяких моделях тримаються завдяки магнітам ))))
Відповісти