Вийшли огляди AMD Ryzen 7 9800X3D: найкращий процесор для геймерів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Lorichic
Та не будь-який а мінімально адекатний. Взагалі, колись було емпіричне правило. Проц = 1/2 (1/3) ціни відяхи. Зараз для 4090 вистарчить проца за 300$. А це вже десь 1/5, або навіть 1/6 ціни відяшки. А в АМД-карт іще більше, бо менше перекладає роботу на проц, на відміну від куртки. Тобто в парі проц+відяха, відяха має більше значення, ніж проц. Порівняно з періодом, скажімо, 20років тому.
GreenMile
Member

Повідомлення

Lorichic: 07.11.2024 12:43
GreenMile: 07.11.2024 12:32Хогвартц - неоптимізоваене гівно
Это твоё личное мнение об игре, а мы о другом, о фпс, Влад в линейку играет с минимальными 10фпс, и ничего, нравится, ни кто не осуждает, игры всякие нужны, а вот тезис что процессор можно любой, только видяху пожирнее-неверен
Яке нафіг моє особисте, якщо серед всіх ігор по вашому же відосу саме Хогвартс має найгірші показники по ФПС по всім процам? В Хогвартсі 7800х3д має 1% лоу на рівні 80 ФПС, в спайдер-мені 140, Ассето корса - 181, Ларка - 268, рейнбоу 6 - 387, Вочдогс - 152, Хітмен - 207, Хорайзон -209, КП2077 - 116, Ріфтбрейкер - 157, КС - 290, Плаг тейл - 129.
Майже у всіх іграх до 2-х разів більший 1% лоу ФПС, ніж в Хогвартсі. То це як називається, особиста думка чи факт того, що Хогвартс - неоптимізований? Чи ви взагалі не здатні 2+2 скласти? :facepalm:
vsx
Junior

Повідомлення

Геральт: 07.11.2024 11:48 Nutbar
Ну і я придбав 6900 коли ще 7000 не було. Все вправо. Винятки - на пальцях 1 руки і то відносно недавно почалось (AW2, Senua2, Wukong, аватар). Без променів. А для променів є "реконструктори", які "покращують зображення" та самопочуття. Ну а якщо хтось сподівається на трушні 4к, то для вас сумні новини. Залізяку для нативних 4к ще не придумали. Причому саме відео-залізяку. Процесори вже давно є.
4к нужен лишь для огромных мониторов которых почти ни у кого нет. так что это пока больше маркетинг чем стандарт.
Борщ
Member

Повідомлення

vsx: 07.11.2024 13:104к нужен лишь для огромных мониторов которых почти ни у кого нет.
Шо?
Lorichic
Member

Повідомлення

GreenMile
Ты не понял, мы не обсуждали хорошая или плохая игра, как и её оптимизацию со стороны разработчика, люди в неё играют, в обзорах железа присутствует, у тебя что проблема с причинно-следственными связями? Я тебе пример привёл с линейкой, там в замесах и того хуже с производительностью, тразве что же могу посоветовать не играть в неё раз 80 фпс мало и в обсуждении производительности процессоров в Hogwarts Legacy не учавствовать
GreenMile
Member

Повідомлення

Lorichic: 07.11.2024 13:26 GreenMile
Ты не понял, мы не обсуждали хорошая или плохая игра, как и её оптимизацию со стороны разработчика, люди в неё играют, в обзорах железа присутствует, у тебя что проблема с причинно-следственными связями? Я тебе пример привёл с линейкой, там в замесах и того хуже с производительностью, тразве что же могу посоветовать не играть в неё раз 80 фпс мало и в обсуждении производительности процессоров в Hogwarts Legacy не учавствовать
Я не знаю що ВИ обговорювали, але ви процитували мою відповідь іншому учаснику на конкретне повідомлення, а саме, що у нього начебто 7800х3д не старерить на УЕ5, а у друзів все погано, і цього випливає, що проци вже всі відсталі.
Я вказав, що такі аргументи - не для технічного форума.
Потім вриваєтесь ви з відосом, який тільки підтверджує, що у більшості "слабких" проців проблем з іграми нема, окрім неоптимізованих винятків типу Хогвартса, і ЛА2 тут уже десь взялась.
Спробуйте наступного разу спочатку почитати нитку дискусії, а не накидати шо попало.
І не раздавайте поради про які вас не просили, добре? Бо це дурний тон.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Telcontar: 07.11.2024 10:55Проци так давно все обігнали, що у моїх друзів з якими граємо у пару ігор на UE5, вони статтерять та інколи дропають FPS на i5 12600k та R7 5800X. А от у мене вгазалі нема з цим проблем, мабуть таки їм чогось бракує...
Вот эти все теоретики, которые думают, что для игр можно процессор на сдачу, а видяху нужно хорошую - пусть в гарри потер или вархаммер спейс марин 2 поиграют.
Lorichic
Member

Повідомлення

GreenMile: 07.11.2024 13:44І не раздавайте поради про які вас не просили, добре?
До этого был завуалированный совет не обращать внимание на производительность процессора в игре, так как игра не зашла, мало фпс, тебя...спрашивали где и чего учитывать?
GreenMile
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 07.11.2024 14:03
Telcontar: 07.11.2024 10:55Проци так давно все обігнали, що у моїх друзів з якими граємо у пару ігор на UE5, вони статтерять та інколи дропають FPS на i5 12600k та R7 5800X. А от у мене вгазалі нема з цим проблем, мабуть таки їм чогось бракує...
Вот эти все теоретики, которые думают, что для игр можно процессор на сдачу, а видяху нужно хорошую - пусть в гарри потер или вархаммер спейс марин 2 поиграют.
Шо таке "проц на здачу", це від якого починаючи? :shuffle:
P.S. Проц на здачу у вигляді 7800х3д в "гарі потер" по 0,1% провалювався нижче 50 кадрів, то який потрібно було взяти? :rolleyes:

Відправлено через 8 хвилин 42 секунди:
Lorichic: 07.11.2024 14:07
GreenMile: 07.11.2024 13:44І не раздавайте поради про які вас не просили, добре?
До этого был завуалированный совет не обращать внимание на производительность процессора в игре, так как игра не зашла, мало фпс, тебя...спрашивали где и чего учитывать?
Ви там на приколі, чи шо? В цій темі від мене було рівно нуль порад, а лише наочний приклад, що низький ФПС не завжди є проблемою проца, а й проблемою оптимізації гри. Я ніде нікому не казав, що враховувати, а що ні, тут цим тільки ви займаєтесь, у вас в будь-якій суперечці класичний "черіпікінг" - дістається з рукава винятковий аргумент, як-от ЛА2 зараз, який вам вигідний, а все інше просто ігнорується ;)
Геральт
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 07.11.2024 14:03 Вот эти все теоретики, которые думают, что для игр можно процессор на сдачу, а видяху нужно хорошую - пусть в гарри потер или вархаммер спейс марин 2 поиграют.
І що станеться?
спойлер
Зображення
Lorichic
Member

Повідомлення

GreenMile: 07.11.2024 14:16що низький ФПС не завжди є проблемою проца, а й проблемою оптимізації гри
Я бы согласился наверно, но фпс разный у процессоров, от некомфортных <60 до приемлимых 80

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
GreenMile: 07.11.2024 14:16як-от ЛА2 зараз, який вам вигідний,
Просто вспомнилось в какие игры народ залипает, Влад писал что процессор именно под эту игру выбирал, там у интел до 10 фпс падает, а на амд до 9
Vlaad13
Member

Повідомлення

Lorichic: 07.11.2024 14:29
GreenMile: 07.11.2024 14:16що низький ФПС не завжди є проблемою проца, а й проблемою оптимізації гри
Я бы согласился наверно, но фпс разный у процессоров, от некомфортных <60 до приемлимых 80

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
GreenMile: 07.11.2024 14:16як-от ЛА2 зараз, який вам вигідний,
Просто вспомнилось в какие игры народ залипает, Влад писал что процессор именно под эту игру выбирал, там у интел до 10 фпс падает, а на амд до 9
у вас один пост лучше другого :lol:
Відповісти