14 проти 11, якщо не помилився з підрахунком. На вашому скріні, і з тим набором, який ви обрали.
Це тест Techpowerup, а не моя підбірка. Та й CS2, там не зрозуміло до чого, адже вона навіть на сьогоднішній день Dead on arrival. І це без РТ.
Овер 15 VRAM навіть я бачив, на QHD
Ну а я бачив 21ГБ в Д'ябло 4. Це кешована пам'ять. Досі немає ні однієї гри, яка реально потребує більше 16ГБ.
А дорожча 4070Ті S, яку пропонують в якості альтернативи 7900, на тих налаштуваннях, виходить тягне?
Тягне 4090. Із АМД не тягне нічого, бо там рейтрейсінг.
Ніби не ноунейм.
Що в вас з гуглом, до речі. Браузер з апаратним прискоренням?
Шо саме в цій статті говорить про те, що автор не ноунейм. Хром в мене із апаратним прискоренням.
По статті:
"Як відомо, статистика продажів Mindfactory далека від досконалості або навіть відображення загального ринку"
"Загальновідомо, що показники продажів AMD у Mindfactory помітно вищі, ніж де-небудь ще, і, як додатковий побічний ефект, роздрібний продавець не продає продуктів Asus."
"Потужність AMD Mindfactory одразу стає правдоподібною, дивлячись на порівняння цін: Mindfactory майже завжди займає перше місце серед окремих графічних карт AMD (з відповідною найкращою ціною), але коли мова йде про відеокарти nVidia, Mindfactory постійно конкурує з 3 - 4 інші важливі роздрібні продавці за відповідними найкращими цінами. Логічно, виходячи з цієї відправної точки, Mindfactory має тенденцію залучати більше покупців AMD і, отже, фіксує вищі показники продажів AMD, ніж інші роздрібні продавці та весь німецький ринок DIY."
"У результаті всі наведені нижче заяви про розподіл ринку слід розглядати з точки зору того, що nVidia, ймовірно, буде на 10-20 процентних пунктів кращим на загальному німецькому ринку DIY."