Artem_K то якщо залізо дозволяє.
ну в мене працювали, але дали збій)
теж ящики пропонують (так як залізо сучасне +/-) оновитись на 11ту, але там поставили ндд (нафіга? не знаю питайте у держави). поки замовив пачку ссд для них, як будуть, мб на 11тку переведу цнап. Але то чисто цнап.
70% парку це 1155/1151/1150 платформи. з них є ще ящики на 2гб =( там він7 навіть ще тримаю. але в основному скрізь пропонувало на він10 (були ліцензії він7) то переводились. на 4озу з хдд це "тоска-пічаль". де зміг замінити на ссд. веселіше бігає, але то всеодно в 2ядерник або 2/4 проц впирається.
те що брав вже я то від 4 ядер, і 8озу (5 років назад) і 4/8 +16озу зараз мінімальний критерій.
Останні статті і огляди
Новини
Windows з ШІ вимагає не менше 16 гігабайтів пам'яті
-
Deadpool
Member
-
VovaII
Member
Deadpool
Якщо є можливість замовляти, то чому не додати 8Гб планки туди де 2/4Гб стоять? Разом із SSD.
Ті сокети таке нормально підтримують.
Якщо є можливість замовляти, то чому не додати 8Гб планки туди де 2/4Гб стоять? Разом із SSD.
-
Deadpool
Member
окрема послуга, яку треба аби нам надав хтось хто має на це ліцензію і акредитацію. прости господи.VovaII: ↑ 25.01.2024 12:48Deadpool
окремі деталі закупити не можна, (інколи провертаю але тіпа "альо, друже продай мені блок живлення/ссд, бо навернувся, але запиши як послуга оновлення комп. обладнання, або продажа з подальшим встановленням, я зайду візьму і сам поставлю, дякую.")
Бюрократія сер...
+ наразі казначейство може просто не пропустити кошти за закупівлю таких товарів, так як вони не військового призначення і не підпадають під захищені статті, чекай з моря погоди мож пропустять проплату. по 2-3 місяці, який п/п чи контора хоче чекати гроші по теоретично пару місяців?
короче весело...
періодично під відкриття чогось, або спонсорське передають залізо, а там як пощастить. умовно кажучи цнап відкрили ми, нам "юлід" надав ПК, міні клієнти 1200сокет, 2/4 проц, 4гб ддр4, 500гб хдд. там пк просто тормоза під купою реєстрів написаних держ конторами, обвішані купою криптосервісів для роботи в різних реєстрах та базах.
третій рік вже подання подаю, його приймають, але гроші не пускають на 40ссд дисків. замінити аби хдд. нехай через контору якусь. дайте сам вже зроблю, і ніфіга. А люди потім жаляються на черги, довгий розгляд заяв і т.д.
тому і сторонник того що якщо брати пк то вже з запасом, бо потім біс його зна коли вийде оновити його, навіть якщо фізично це можна робити.