Там не може бути ніякої поваги, почитай дописи цього персонажу.Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 16:36При всій повазі, але якщо ти проходив на 1070ті як ти можеш робити висновки, якщо навіть на мав змоги запустити гру на максимальних налаштуваннях?
Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано системні вимоги Alan Wake 2
-
terminahtor
Member
-
unique-neon
Member
З одного боку так, але поглянемо на ситуацію ширше. Дякувати Фортнайту (без сумніву мега успіх) ми маємо магазин з безкоштовними іграми та UE5 (на якому притомно оптимізованих ігор ще помічено не було, але можливо все попереду). Також до цього року в нас були вигідні купони.Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 16:08яка прикристь, ох уж ці тупі ремеді і епік, вас би в маркетинговий відділ, були би в нас шедеври з проривною графікою на ноутбук з 4050, а так ну відверто же обісрались, ніхто не купить, жесть...
Однак фортнайт не всесильний, і нещодавно Епіки таки звільнили 16% працівників.
І успіх їхнього магазину під питанням (купони вже не ті що були), який сильно відстає від стіму не тільки картках - їхня ксолла двічі локала мою банківську крату ні за що (години дві витратив щоб мати можливість щось там купувати), порядок в бібліотеці не навести, стартує важко, шукати щось в магазині складно окрім того, що на головній сторінці є, гру з диска на диск не без бубнів не перенести, і багато іншого.
Також з великим ринком Apple вони принципово попрощались.
Ну а Ремеді впринципі за рахунок ексклюзивів живе це десятиліття.
-
Enjthesilence
Member
Друже, зараз такі часи, що найбільші корпорації звільняють людей, на жаль. По всьому іншому не можу сказати, бо жодної з названих вами проблем в мене не було. Те що егс, програє стім - це факт, але типу це такий же звичайний лаунчер/магазин як і купа інших, з гарними знижками. За епіків точно можна не переживати, найпопулярніший рушій в індустрії не дасть їм фінансових проблем, а за великі донати на підтримку України - великий плюс, чого не скажеш за стім, який толерує русню і велв, який закриває на все це очі і пускає на свої турніри москальску гнильunique-neon: ↑ 21.10.2023 16:39З одного боку так, але поглянемо на ситуацію ширше. Дякувати Фортнайту (без сумніву мега успіх) ми маємо магазин з безкоштовними іграми та UE5 (на якому притомно оптимізованих ігор ще помічено не було, але можливо все попереду). Також до цього року в нас були вигідні купони.Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 16:08яка прикристь, ох уж ці тупі ремеді і епік, вас би в маркетинговий відділ, були би в нас шедеври з проривною графікою на ноутбук з 4050, а так ну відверто же обісрались, ніхто не купить, жесть...
Однак фортнайт не всесильний, і нещодавно Епіки таки звільнили 16% працівників.
І успіх їхнього магазину під питанням (купони вже не ті що були), який сильно відстає від стіму не тільки картках - їхня ксолла двічі локала мою банківську крату ні за що (години дві витратив щоб мати можливість щось там купувати), порядок в бібліотеці не навести, стартує важко, шукати щось в магазині складно окрім того, що на головній сторінці є, гру з диска на диск не без бубнів не перенести, і багато іншого.
-
unique-neon
Member
Enjthesilence
Не заперечуючи іншого сказаного, але не впевнений, що один UE дозволить їм підтримувати магазин на плаву. Поки вся надія на Фортнайт, який в силу свого віку по трохи та й втрачає популярність, іншого козира поки не видно.
Не заперечуючи іншого сказаного, але не впевнений, що один UE дозволить їм підтримувати магазин на плаву. Поки вся надія на Фортнайт, який в силу свого віку по трохи та й втрачає популярність, іншого козира поки не видно.
-
Alex646
Member
Діджітал фаундрі уже давно обісралися зі своїми аналізами. Прекрасно пам'ятаю їх огляд на балдурс гейт 3, де було все ок, а потім їм натикали, що в 3му акті таки не ок і їм довелося це визнавати. Із останнього прекрасного: https://twitter.com/Dachsjaeger/status/ ... 0244573365Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 16:25 Це звичайно не наші форумні гуру з графічних технологій, але ці хлопаки дещо розуміються на графіці в цих ваших ігорах
-
Enjthesilence
Member
3 3м актом - згоден абсолютно, просто не дійшли до нього, але все що було сказано - по факту, та й ок, через тиждень перевипустили огляд де визнали, що не дійшли і все ще зробили нормальний огляд? Які ще факапи? Щодо твіта, з системними вимогами - згоден, впевнений що це буде однією з найважчих ігор цього покоління, їх порівняння пк-налаштувань до аналогу налаштувань з консолей це річ така, в деяких проектах має сенс, а в деяких ні. Та з технічної сторони в них нема конкурентів і чуваки шарять в теміAlex646: ↑ 21.10.2023 16:59Діджітал фаундрі уже давно обісралися зі своїми аналізами. Прекрасно пам'ятаю їх огляд на балдурс гейт 3, де було все ок, а потім їм натикали, що в 3му акті таки не ок і їм довелося це визнавати. Із останнього прекрасного: https://twitter.com/Dachsjaeger/status/ ... 0244573365Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 16:25 Це звичайно не наші форумні гуру з графічних технологій, але ці хлопаки дещо розуміються на графіці в цих ваших ігорах
-
Polaris
Member
Будем надеяться что игра провалиться в продаже из-за плохой оптимизации. Ибо с такой графикой это совсем бред
-
Hellsing777
Member
Запускал на rx590 , играть можно , потом мож еще оптимизация от фанатов будет
-
terminahtor
Member
Polaris
Ще один. Де вас штампують
Ще один. Де вас штампують
-
n+gibat[]r
Member
Другими словами на оптимизоний игры забили, и так купят, зачем паритьсяТребования у игры очень серьезные.
-
daesz
Member
Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).Polaris: ↑ 21.10.2023 17:14 Будем надеяться что игра провалиться в продаже из-за плохой оптимизации. Ибо с такой графикой это совсем бред
Для мене ремеді всерівно залишиться найкращим геймдевом сучасності, з дійсно "сильними", добре прописаними сюжетами; думаю, і АВ2 в цьому плані не підведе
-
Enjthesilence
Member
Нєт, он будєт надєятся, что все будєт плоха, потому что на 1650 не получітся поіграть в ігру, а вєдь ви посмотрітє статістіку в стіме, как там много 1650, что єто значіт? правільно, нікто не купіт єту не оптімізірованую поделкуdaesz: ↑ 21.10.2023 17:52Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).Polaris: ↑ 21.10.2023 17:14 Будем надеяться что игра провалиться в продаже из-за плохой оптимизации. Ибо с такой графикой это совсем бред
Для мене ремеді всерівно залишиться найкращим геймдевом сучасності, з дійсно "сильними", добре прописаними сюжетами; думаю, і АВ2 в цьому плані не підведе
-
Павло
Member
Вау щоб розуміти чи графіка хороша потрібно рахувати полігони?! Це просто 10 із 10! Чомусь щоб побачити, що у Крізісі в 2007 році була проривна графіка та фізика нічого рахувати не потрібно! Ще раз графіка це візуал! І мені байдуже скільки там полігонів, головне, щоб воно візуально було красиве! І в тому сіть оптимізації! Відрізати то, що непомітно і залишити ті елементи які дійсно покращують якість… Була демка про з деревами без оточення! То там були виключно дерева і пустий простір! Но через кількість полігонів у той час ні одна відаха таке не тягнула… То по вашій логіці то є прорив у графіці бо там багато полігонів у листяVpupkin: ↑ 21.10.2023 16:12 Павло
А вы у нас что-то в графике понимаете?
Уже полигоны в причёске Алана посчитали?
-
daesz
Member
Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 17:58Нєт, он будєт надєятся, что все будєт плоха, потому что на 1650 не получітся поіграть в ігру, а вєдь ви посмотрітє статістіку в стіме, как там много 1650, что єто значіт? правільно, нікто не купіт єту не оптімізірованую поделкуdaesz: ↑ 21.10.2023 17:52
Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).
-
Ektalion
Member
Ви таки купили 7800хт у нас по оверпрайсу?daesz: ↑ 21.10.2023 17:52 Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).
-
daesz
Member
Купив за 24.700 за сапфір найтро+, думаю, пощастило з ціноюEktalion: ↑ 21.10.2023 18:04Ви таки купили 7800хт у нас по оверпрайсу?daesz: ↑ 21.10.2023 17:52 Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).
-
Enjthesilence
Member
Ні, це різні речі. Арт-дизайн та технологічні можливості рушію, різні речі. Наприклад остання Метро, в першій інтерації ртх на виході, без променів гра виглядала краще, ручками ставили світло, а ось в енхенсед едішн, вже була повна імплементація ртх з ручним пропрацюванням, яке виглядало на порядок вже краще за версію 2019 і звичайно вимоги у цих 2х версіях будуть різними. Оптимізація - це дійсно затратний процес, але чудес не буває, якщо гра використовує новітні технології освітлення, ніяка оптимізація не дозволить карті 4річної давнини, середнього сегменту працювати бездоганно, так було завжди.Павло: ↑ 21.10.2023 17:59Вау щоб розуміти чи графіка хороша потрібно рахувати полігони?! Це просто 10 із 10! Чомусь щоб побачити, що у Крізісі в 2007 році була проривна графіка та фізика нічого рахувати не потрібно! Ще раз графіка це візуал! І мені байдуже скільки там полігонів, головне, щоб воно візуально було красиве! І в тому сіть оптимізації! Відрізати то, що непомітно і залишити ті елементи які дійсно покращують якість… Була демка про з деревами без оточення! То там були виключно дерева і пустий простір! Но через кількість полігонів у той час ні одна відаха таке не тягнула… То по вашій логіці то є прорив у графіці бо там багато полігонів у листяVpupkin: ↑ 21.10.2023 16:12 Павло
А вы у нас что-то в графике понимаете?
Уже полигоны в причёске Алана посчитали?
-
Ektalion
Member
Нереально пощастило. Я бачу ціну на сіру 28450.
-
Kib
Member
Бо банально треба мати на готові ще одне освітлення, спрощене, щоб воно адекватно працювало на карті 4річної давнини, але це дорого і довго, тому розробник іде шляхом найменшого спротиву, при цьому надіїться на феноманальні продажі. Той самий геймер з картою 4річної давнини, який надіїться, що гра буде працювати бездоганно.Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 18:06Оптимізація - це дійсно затратний процес, але чудес не буває, якщо гра використовує новітні технології освітлення, ніяка оптимізація не дозволить карті 4річної давнини, середнього сегменту працювати бездоганно, так було завжди.
-
daesz
Member
Тільки помітив, що воно на сайті комтрейдингу досі висить як "в роботі"
- спойлер
- Єдине що можу сказати, що комтрейдинг ще ті лінтяї, замовив 13го до обіду, надіслали 16го у 8 вечора