Відправлено через 38 секунд:
на одном канале уже 2 случая. весело. но всем же влом даже написать в поисковике.
А нічого що він одну і ту ж саму материнку показує і намагається видати її за різні? Достатньо лише передивитись які топ мамки випускає асус на ам5, і одразу стає зрозуміло, що плата такого вигляду існує тільки одна, тобто чувак відверто бреше, а його 2 випадки стали лише одним. Скажеш, що все ж таки це 2 різні мамки, але одна модель? Тоді навіщо він бреше, що там була інша, типу, жирна з бекплейтом? Далі, якщо трошки уважніше послухати його, то стає очевидним, що чувак банально хейтер амд, адже почав накидувати, що 7950х3д гарячуща пічка, яка жере під 250Вт. Я, як власник цієї моделі проца, заявляю, що чувак брехло. В мене ще в жодній грі проц не нагрівався вище 55 градусів на повітряному охолоджені в закритому корпусі при +26 в кімнаті. Споживання ще жодного разу не бачив щоб хоча б 60 було, максимум в районі 50-55 Вт бачив.
Це ось схоже на гарячу пічку, яку треба андервольтити, як він на відео брехав?
Це звичайний режим роботи пк з запущеним браузером в якому на ютубі відео відтворюється.
Які саме були перед глюком не пам'ятаю. У біосі гігабайта є опція примінити оптимальні налаштування. Її спочатку й використав. Біос оновив майже зразу, до глюку. Був самий перший біос на материнці з коробки. Гігабайт перші біоси прибрав з сайту свого. Авжеш прибрав не просто так ..
Дякую. В мене нема другої материнки щоб перевірити. Контакти впорядку й на проці й на мамці. Діагностика на іншій мамці покаже. Але судячи зі всіх новин скоріш за все проц.
Я віддав у сервіс з яким Стілус працює (Fixter). Ті сказали відправлять постачальнику. Я не знаю чи в україні є офіційний сервіс амд. Є ж і сірі поставки. Не розумію куди сервіс відправить...
Які саме були перед глюком не пам'ятаю. У біосі гігабайта є опція примінити оптимальні налаштування. Її спочатку й використав. Біос оновив майже зразу, до глюку. Був самий перший біос на материнці з коробки. Гігабайт перші біоси прибрав з сайту свого. Авжеш прибрав не просто так ..
Дякую. В мене нема другої материнки щоб перевірити. Контакти впорядку й на проці й на мамці. Діагностика на іншій мамці покаже. Але судячи зі всіх новин скоріш за все проц.
Я віддав у сервіс з яким Стілус працює (Fixter). Ті сказали відправлять постачальнику. Я не знаю чи в україні є офіційний сервіс амд. Є ж і сірі поставки. Не розумію куди сервіс відправить...
це проблема продавця зараз. Амд як і Інтел не дивляться на регіони по продажам. тобто не важливо який завіз. просто скоріш за все, прийдеться почекати да і все.
збирайте різні посилання на проблеми подібні, щоб показати приклади, що це не поодинока проблема (це на випадок, якщо будуть намагатися відмазатись від гарантіі)
Відправлено через 38 секунд:
на одном канале уже 2 случая. весело. но всем же влом даже написать в поисковике.
А нічого що він одну і ту ж саму материнку показує і намагається видати її за різні? Достатньо лише передивитись які топ мамки випускає асус на ам5, і одразу стає зрозуміло, що плата такого вигляду існує тільки одна, тобто чувак відверто бреше, а його 2 випадки стали лише одним. Скажеш, що все ж таки це 2 різні мамки, але одна модель? Тоді навіщо він бреше, що там була інша, типу, жирна з бекплейтом? Далі, якщо трошки уважніше послухати його, то стає очевидним, що чувак банально хейтер амд, адже почав накидувати, що 7950х3д гарячуща пічка, яка жере під 250Вт. Я, як власник цієї моделі проца, заявляю, що чувак брехло. В мене ще в жодній грі проц не нагрівався вище 55 градусів на повітряному охолоджені в закритому корпусі при +26 в кімнаті. Споживання ще жодного разу не бачив щоб хоча б 60 було, максимум в районі 50-55 Вт бачив.
Це ось схоже на гарячу пічку, яку треба андервольтити, як він на відео брехав?
Screenshot_2.png
Це звичайний режим роботи пк з запущеним браузером в якому на ютубі відео відтворюється.
я не спілкуюсь з ним щоб це пояснити. тобі подобається твій процессор? чудово, хай служе довго вірою і правдою.
всі хейтери амд, всі хейтери інтела і т.д. якби мені сьогодні був потрібен проц на АМ5, мені булаб ця інфа побарабану, я дорогі речі беру в офф магазинах, щоб не паритись по гарантіі. всі боятся нових 12 пін відіків, мені потрібен був цей відік, мені пофіг ті роз"єми, взяв і користуюся, шось сгорить, заберу гроші, або нову дадуть.
Timedemo: ↑
26.04.2023 22:31збирайте різні посилання на проблеми подібні, щоб показати приклади, що це не поодинока проблема
Где он найдёт примеры с райзеном 7000 пол процессора работает, а пол нет? Ему и в магазине сказали что такое впервые видят. pisergio
Надо было в CPU-Z-Save Report проверить сколько CCD видно, может надо было галочки на ядрах поставить
26.04.2023 13:01
Я вільна людина, і роблю те що мені потрібно, а такиать мене носом, що я ролік русні скинув, не потрібно. в мене немає можливості дивитись у кожного коріння, щоб не дай Боже комусь не сподобалось. це профільний форум, а не політичний, щоб мозги друг друг виносити. Від того що я якогось вікофа тут показав, не стало ні холодно ні спикотно.
по-перше, чому не вказувати на те що російський канал?
по-друге, в заголовку там вказаний ВК, а в описі каналу локація росія
пару случаев даже не смешно, у того же викофа еще Бог знает когда была перепайка сокета. А случаев известных, сотни.
ви зробили заяву про "сотні відомих". вас питають де, бо гуглили )
ви надали свідчення про максимум 7 на редіті. робимо заключення що ваша заява не підвердженна нічим, і є вашою довільною оцінкою, якщо хочете довільною АПРОКСИМАЦІЄЮ
бо якщо б були підвердженні випадки на кілька сотень, тоді оцінка могла йти на тисячі публічно не зафіксованих
Востаннє редагувалось 27.04.2023 20:29 користувачем HaruMamberu, всього редагувалось 1 раз.
26.04.2023 13:01
Я вільна людина, і роблю те що мені потрібно, а такиать мене носом, що я ролік русні скинув, не потрібно. в мене немає можливості дивитись у кожного коріння, щоб не дай Боже комусь не сподобалось. це профільний форум, а не політичний, щоб мозги друг друг виносити. Від того що я якогось вікофа тут показав, не стало ні холодно ні спикотно.
по-перше, чому не вказувати на те що російський канал?
пару случаев даже не смешно, у того же викофа еще Бог знает когда была перепайка сокета. А случаев известных, сотни.
ви надали свідчення про максимум 7 на редіті. робимо заключення що ваша заява не підвердженна нічим, і є вашою довільною оцінкою, якщо хочете довільною АПРОКСИМАЦІЄЮ
по-третє, вказали не на коріння, а на дислокацію
від авторів внєпалітікі, та какаяразніца
Проблема з процесорами AMD 7000 "офіційно" визнана виробником. Ось статті за останні пару днів. А сервіс магазину Stylus вже 5й день діагностує мій 7900х...
AMD усунула проблему вигоряння CPU Ryzen 7000 у свіжій версії AGESA
AGESA 1.0.7.0 вирішує проблеми з контролем температури, які викликають перегорання Ryzen 7000
AMD поняла, почему горят Ryzen 7000. Компания выпустила обновление AGESA, которое ограничивает напряжение SoC
AMD устранила проблему перегорания процессоров Ryzen 7000 – необходимо обновить BIOS
AMD прокоментувала проблему вигоряння процесорів Ryzen
AMD ділиться виправленням помилок вигоряння Ryzen, з’являться нові BIOS
Нові процесори AMD Ryzen 7000 X3D деякі згоріли, і оновлення BIOS може цьому запобігти
Знайшов відео де кажуть що на материнках від Гігабайту стільки багів у біосі що вони можуть випадково рандомно вбивати процесори. В мене саме таке материнка як на відео...
pisergio
Нет, там такого не говорят.
Конкретно по гигабайту там упоминается, что температура отсечки неверно выставлена для X3D, 116 градусов вместо 106.
И что после установки ручного напряжения на soc, обратно в Авто не переключается.
Чтобы с первой проблемой столкнуться, надо без установленного охлада поработать, и то не факт, что получится за 1 раз сжечь.
manbearboar: ↑
03.05.2023 10:37pisergio
Нет, там такого не говорят.
Конкретно по гигабайту там упоминается, что температура отсечки неверно выставлена для X3D, 116 градусов вместо 106.
И что после установки ручного напряжения на soc, обратно в Авто не переключается.
Чтобы с первой проблемой столкнуться, надо без установленного охлада поработать, и то не факт, что получится за 1 раз сжечь.
я ж спеціально відео з таймкодом пикріпив. як раз там вони проце й говорять.
we found bios so buggy with gigabyte that it can kill chips accidentally now
Ничего критичного, и даже не факт, что это глюк, что мат плата старается держать небольшой дельту между напряжением на памяти и на SoC.
Это как раз может быть продиктовано соображениями безопасности, чтобы ограничить паразитные перетоки между этими цепями.
Чтобы получить 1.4V на Сок, он бахнул 1.6V на память.
Так никто не будет делать.