А що там рахувати. штроба і робота безкоштовні (без врахування е/е). Кабель/розетки давно вже брав. щось там коштують, не критично.Mad Dog: ↑ 23.03.2023 09:55 Ну так візьми порахуй вартість кабеля, вартість штроби так щоб вита пара не йшла біля силових кабелів, вартість розеток таких щоб у дизайнерський ремонт нормально вписались, вартість робіт по розводці та підключення цього всього...
за ці гроші можна в кожну кімнату поставити по точці доступу та отримати фактично гарантований гігабіт у будь якій точці квартири.
Дивно, в мене на 100 по шнурку нічого не тормозить. В тому числі 50-60 Mб/с бітрейт. Хоча з іншого боку, а що тут дивного?Mad Dog: І толку від залізних 100 якщо фільм по них тормозить? а на "поганому нестабільному" вайфаї все літає?
Ну і "100 будуть залізно" але це не точно. Хтось може картину повісити загнавши дюбель у стіну... де йшов кабель, або коли нема світла у мене роутер живиться від ДБЖ, а комутатор ні... і там стабільно 0, а не 100.
Якщо що у мене закладено дофігіще вітухи у стіни. На 2 кімнатну квартиру більше 10 точок. Чудово знаю і про вартість цього всого і про залізну сотку.
На рахунок "нема світла" не зрозумів. Роутер або з інтернетом на вході і там вже все одно кому і як він роздає. Або без інтернету і там аналогчіно, все одно кому і як. Якщо після роутера свіч на 100500 точок, то схема взагалі якась дивна.
Той "любой" ще спробуй знайти, тим більше поголовно H265.Avenger80: ↑ 23.03.2023 12:07 artko
Любой фильм ремукс с торрента выше 80Гб объёмом, когда битрейт может быть выше 100Мбит/с - начинаются тормоза.