Гра Prologue: Go Wayback! від творця PUBG проходить закрите тестування

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гра Prologue: Go Wayback! від творця PUBG проходить закрите тестування

На цей потяг Брендан вже запізнився. Я вже чесно кажучи втомився від усіх цих виживалок.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Загалом опис гри поки звучить дуже туманно і розпливчасто
пісочниця типу майнкрафт з грфодрочем, і головне, як і в усіх подібних пісочницях-виживалок немає ніякої загальної мети або міссії заради чого саме грати?
проте як гучно звучить - від творця пубг :teacher:
Nekros
Member

Повідомлення

Prologue звучить як вступна частина до чогось. Можливо потім пушки додадуть :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 08.05.2025 14:26проте як гучно звучить - від творця пубг :teacher:
Наче ПАБГ не був кривим шматком лайнокоду, що вистрілив через вдалий концепт...
tornadox
Member

Повідомлення

В принципі здається що я зрозумів головний задум гри, це пісочниця з ідеєю як потрапити з точки А в точку Б без фіксованої мапи місцевості, з ідеєю що кожне нове проходження буде унікальним, і гравці будуть отримувати новий досвід. Щось дуже нагадує що він надихнувася подвигами та мандрами відомого GeoWizard, мені таке дуже до вподоби. Хто не бачив, рекомендую.

Чи зможеш гра якимось чином відворити такі ж емоції? ну по відео я дуже в цьому сумніваюся.
1. Графіка доволі не реалістична, як і ПУБГ :gigi:
2. Ліс і гори, дуже одноманітно. Можливо з часом зміниться.
3. Зараз виживалок настільки багато, що гра мусить справді запропонувати щось унікальне.
Подивимося що вийде взагалі.

Відправлено через 16 хвилин 20 секунд:
OldGoodGames: 08.05.2025 14:26проте як гучно звучить - від творця пубг :teacher:
Гордо звучить, проте перші роки PUBG це була просто катастрофа. Просто це було щось нове. І коли вийшли перші конкуренти у вигляді Apex, Warzone, Fortnite, Грін випустив багато негативу в їх сторону, ставлячи себе ніби як правовласника цього жанру, а те що сам по собі цей жанр старий і т.д., короче там багато темних сторін він мав, а і те що після критики він відійшов від розробки PUBG ще більше не додає впевненості що наступній "шедевр" не буде так само покинутий.
waryag: 08.05.2025 16:08Наче ПАБГ не був кривим шматком лайнокоду, що вистрілив через вдалий концепт...
Дуже влучно, ну і проблеми з чітерами, це була перша змангальна гра для мене де чітив практично кожний.
daesz
Member

Повідомлення

Це щось типу Firewatch буде?
tornadox
Member

Повідомлення

daesz: 08.05.2025 20:08Це щось типу Firewatch буде?
В Firewatch був сюжет і загадку які потрібно було розгадати проходячи заскриптований світ. Там наскільки пригадую не йшлося про виживання. Тут це більше як симулятор як дійди з точки А в точку Б і правильно розрахувати припаси, сили. Наскільки це буде цікаво пройти в друге не знаю, але здається від творця ПАБГ особливих механік не варто очікувати. Звісно хотів би помилятися.
daesz
Member

Повідомлення

tornadox: 08.05.2025 20:22
daesz: 08.05.2025 20:08Це щось типу Firewatch буде?
В Firewatch був сюжет і загадку які потрібно було розгадати проходячи заскриптований світ. Там наскільки пригадую не йшлося про виживання. Тут це більше як симулятор як дійди з точки А в точку Б і правильно розрахувати припаси, сили. Наскільки це буде цікаво пройти в друге не знаю, але здається від творця ПАБГ особливих механік не варто очікувати. Звісно хотів би помилятися.
Зроз :up:
Я в файрвотч не грав, але дивився декілька відео на yt. По скрінах візуально мені він дуже схожим на нього здався :)
tornadox
Member

Повідомлення

daesz: 08.05.2025 21:31Зроз :up:
Я в файрвотч не грав, але дивився декілька відео на yt. По скрінах візуально мені він дуже схожим на нього здався :)
рекомендую раз пройти :) , перегравати мабуть її не варто, сюжет там лінійний, хоч і є різні варіанти діалогів, про те вони не впливають на фінал ніяк.
daesz
Member

Повідомлення

tornadox: 08.05.2025 21:36
daesz: 08.05.2025 21:31Зроз :up:
рекомендую раз пройти :) , перегравати мабуть її не варто, сюжет там лінійний, хоч і є різні варіанти діалогів, про те вони не впливають на фінал ніяк.
Маю її у вішлісті в стімі вже якийсь час, але щось все руки не доходили купити на розпродажі :)
Візуально мені вона дуже подобається.
Hotspur
Member

Повідомлення

симулятор пловця через Тису :lol:
Відповісти