Intel вивчає проблеми з продуктивністю відеокарт Arc на старих системах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Intel вивчає проблеми з продуктивністю відеокарт Arc на старих системах

Проблеми були ще на картах минулого покоління.
Georgin
Member

Повідомлення

waryag

На серії А це проявлялось не дуже помітно, можливо через PCI-E x16.
mavrsmart
Member

Повідомлення

Ага, з цієї ж причини також не працюють WiFi модулі BE200 на платформах AMD.
Intel охреніла вкрай: - а давайте завісимо систему на AMD, або давайте на старих сістемах зробимо гальма, будуть купляти нове.

Якщо що, то я утримаюсь від купівлі кіта в мешку від цих бариг.
Georgin
Member

Повідомлення

mavrsmart

Я говорив тільки про падіння продуктивності на не дуже нових системах. Що там за проблеми іншого характеру саме через GPU від Intel - я не знаю, про це не читав.
Scoffer
Member

Повідомлення

Процесорозалежність драйверів більша, от і падіння. Теж мені дослідження знайшли.
Afit
Member

Повідомлення

Почему то очень запомнились слова Раджи Кадури, про то что графика intel нуждается в первую очередь в качественном программном обеспечении. По всей видимости его команде так и не удалось добиться этого. Уже и он не работает, а поддержка так и осталась по сути никакой. Как то смотрел обзоры с пол года назад на Arci, так вот там зачем то порезали функционал того что уже работало. Печально
daesz
Member

Повідомлення

Через 3-4 місяці заявлять, що винуваті партнери. Потім що винуваті користувачі. Десь за 2-3 роки таки признають, що проблема була з картами.
Провіряй.
KimRomik
Member

Повідомлення

Afit
Можливо причина в попередньому СЕО...
Vlaad13
Member

Повідомлення

З цього приводу Хардвари до сих пір з москалями сруться :laugh:
Rederst
Member

Повідомлення

Навіть розглядати немає сенсу ці непорозуміння.
Georgin
Member

Повідомлення

Vlaad13

Що, там щє й продовження є? Ніби після того ролику 10-денної давнини від Hardware Unboxed більше на цю тему нічого не виходило.
У тому ролику вони розжували все настільки, що навіть русаки мають зрозуміти - простіше вже нікуди.
bes
Member

Повідомлення

Взял для развлечения затычку b580 что бы посмотреть что за дичь. Если вы думаете что на амд проблема с драйверами - то у вас явно не было видеокарты от интел.
pelia
Member

Повідомлення

Та ну, москалі ж сказали шо все гуд, то американські дебіли неправильно тестували
Georgin
Member

Повідомлення

bes

Ну що ж Ви так - зацікавили і замовчали. Продемонструйте парою скріншотів чи фото, які саме проблеми у яких додатках Ви знайшли.
Я от, наприклад, збираюсь купити оцю "затичку" B580 і буду дуже радий побачити реальні пруфи від реального користувача на рідному форумі - з версією драйвера і детальним описом.
daesz
Member

Повідомлення

pelia: 18.04.2025 19:37 Та ну, москалі ж сказали шо все гуд, то американські дебіли неправильно тестували
Австралійські* :D
bes
Member

Повідомлення

Georgin: 18.04.2025 19:38 bes

Ну що ж Ви так - зацікавили і замовчали. Продемонструйте парою скріншотів чи фото, які саме проблеми у яких додатках Ви знайшли.
Я от, наприклад, збираюсь купити оцю "затичку" B580 і буду дуже радий побачити реальні пруфи від реального користувача на рідному форумі - з версією драйвера і детальним описом.
Она у меня тупо стала отключатся через час игры и я отдал обратно. Там много нюансов по совместительству с играми и производительностью в них ну и все такое. Зачем это если за не цену можно взять намного производительней карту амд хоть и бу я так и не понял. Так просто поковырять что то новое интересно - ну назвать это прямо беспроблемным решением это слишком громко

Отправлено спустя 4 минуты 14 секунд:
Когда я ее отдавал мне еше ютуб подкинул это видео где парень рассказывает что тоже столкнулся с проблемами и палит серийник своей карты - а у меня серийник такой же как у него только 22 в конце. Может какая то партия в Украину заехала с браком я без понятия.
спойлер
Отправлено спустя 6 минут 49 секунд:
Georgin: 18.04.2025 19:38 Я от, наприклад, збираюсь купити оцю "затичку" B580
да хочешь покупай, если у тебя FHD то нормальный вариант. У меня просто QHD то она конечно очень слабая. Просто бери в магазине где с гарантией не кинут, потому что могут быть нюансы.
Georgin
Member

Повідомлення

bes

Зрозумів. Ви - перший, від кого чую про відключення, на жодному форумі такого не читав. Може й дісно бракована партія. Дякую за посилання на відео з серійником - це корисна інформація.
На QHD треба налаштування часто крутити у іграх, щоб було нормально. Хотілось би побачити B750/770 для "все на high" на такій розподільній здатності, але поки що нічого не чутно.

З AMD все просто - в рейтрейсінгу старі серії sucks, далеко позаду INTEL та NVIDIA. От нова 9-та серія - там ніби вже з цим більш-меньш норм. Плюс не всі хочуть брати задрочену життям 6-у серію,
в якої часті відвали графічного кристала від підложки через проблеми в техпроцесі. І спеціально для суперфанатів AMD, якщо хтось з них побачить це повідомлення - не треба розказувати, що цього немає.
Усіх невіруючих відішлю до gehka3 на сеанс лікбезу :) Навіть на моїй фактично новій PowerColor RX 6500 XT це сталося.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Вот это поворот.
спойлер
необъяснимо, если я правильно понял тест, что все видяхи кроме строки В580+98003Дх - тестировались на одном и том же старом процессоре. То есть Интелу нужно или с дровами или с аппаратной частью что-то делать, такая разница просто невозможна и необъяснима!
powerpizza
Member

Повідомлення

Шо за бред,по сути арк б на коробке чёрным по белому написано rebar required ,есть уникумы что вобще на райзен ставят карты от интел :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
bes: 18.04.2025 19:25 Взял для развлечения затычку b580 что бы посмотреть что за дичь. Если вы думаете что на амд проблема с драйверами - то у вас явно не было видеокарты от интел.
Ану роскажите нам,интересно,бо я с 1080ти перешёл на b580 уже как 3 месяца и ни единой проблемы с дровами не испытал,играл в кучу игр и тоже проблемы не испытал,была проблема в ласт оф ас 2 ,но разрабы выпустили rebar fix и проблема ушла
Lorichic
Member

Повідомлення

powerpizza: 18.04.2025 22:16есть уникумы что вобще на райзен ставят карты от интел
С 9800x3d нормально же работает, или это не райзен?
Відповісти