Оголошено рекомендовану ціну Nintendo Switch 2. На консолі вийдуть Cyberpunk 2077, Elden Ring та інші ААА-ігри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Всі портативки, які я мав запам*яталась кожна своїм

Sony PSP - дуже велика бібліотека цікавих ігор, причому не портованих, а спец версій зроблених чисто під неї (GTA Vice City Stories, Liberty City Stories, Midnight Club 3 Dub Edition, Los Angeles Remix, Need For Speed Rivals який поєднував в собі і Undergroud 1 і 2 одночасно) і 5 чесних год гри від батареї. А ще свого часу на ній в поїзді переглядав фільми і серіали. Якраз 4 год до села дружини можна було переглядати.

Nintendo 3DS своєю інновативністю (2 екрани, один із них із 3D паралакс еффектом) це був цікавий експірієнс. Не всі ігри звичайно мали 3D еффект але ті, які мали, виглядали достойно.

а Switch - це motion ігри на виїзді і вдома в dock режимі (всетаки wii u в 2025 вже виглядає так собі). Хотів перший купити, але поки зібрався то анонсували другий. Вирішив почекати.

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Muttabor: 03.04.2025 11:27720p, рендер 100% (FSR выключен), яркость "авто", громкость на 50%, в FH4 wifi обычно не отключал, чтобы оставаться в online-режиме
Ну якщо все як ви кажете - беру свої слова назад щодо часу гри від батареї. Це хороший результат.
Але собі не візьму бо маю і ПК спеціально під ігри і лептоп, щоб грати в ігри ПК платформи. Це всетаки приємніше робити на великому екрані.
Навіть Switch більше часу би використовував вдома із ТВ ніж в режимі портативу. Їм би варто було б ще випустити наслідника Wii U. Я би краще її купив би. Бо особисто мені портативність не сильно зараз і потрібна, бо не подорожую аж так багато
kairo
Member

Alex646: 03.04.2025 09:38
alexeygalas: 03.04.2025 09:02 Документи в Microsoft Word форматуєте на ньому? Чи може друковані плати проєктуєте на ньому? Виглядає приблизно як на тесті на вагітність в doom грати
То хоч банально пдфку чи ворд документ з інета відкрити і почитати. Світч таке уміє?
Ніхто на практиці не буде використовувати Стім для читання ПДФ чи Ворд в епоху смартфонів. І смартфон це і є той самий портативний ПК, а Стімдек це на 100% ігрова консоль.
starinfo
Member

kairo: 03.04.2025 11:46
Alex646: 03.04.2025 09:38
То хоч банально пдфку чи ворд документ з інета відкрити і почитати. Світч таке уміє?
Ніхто на практиці не буде використовувати Стім для читання ПДФ чи Ворд в епоху смартфонів. І смартфон це і є той самий портативний ПК, а Стімдек це на 100% ігрова консоль.
я вам більше скажу, навіть принтер підключали)
але не від хорошого життя
alexeygalas
Member

starinfo: 03.04.2025 11:53я вам більше скажу, навіть принтер підключали)
Так можна і ЧПУ фрезерувальний верстат під*єднати. Питання навіщо.
А в Samsung телефонах є DEX. І туди можна монітор причепити, клаву мишу і редагувати word ))
kairo
Member

starinfo: 03.04.2025 11:53 я вам більше скажу, навіть принтер підключали)
але не від хорошого життя
Я з мобільного спокійно друкую. Усі перелічені кейси: відкрти ПДФ, Ворд, роздрукувати файл, прекрасно виконуються на мобілці, яка є в кожного.
alexeygalas
Member

Менше з тим, пора вже за роботу.

P.S. Sega GameGear рулить B-)
спойлер
Изображение
FreezerUA
Member

kairo: 03.04.2025 11:59 Я з мобільного спокійно друкую. Усі перелічені кейси: відкрти ПДФ, Ворд, роздрукувати файл, прекрасно виконуються на мобілці, яка є в кожного.
При чому на телефон можна поставити офіційний MS Word, який тобі не похирить складне форматування документу, як всякі OpenOffice для Linux :insane:
P.S. Так, я через таке проходив і витратив 2 дні свого життя на відновлення форматування єдиної копії документу відповідно до вимог
tornadox
Member

Нова Nintendo Switch 2, безсумнівно, цікава консоль, але заявлена ціна в 450 доларів (а з урахуванням податків та націнок в Україні це буде близько 500 євро) робить її досить нішевим продуктом. Додайте до цього вартість ігор, які, за прогнозами, можуть сягати 90 євро, і отримаємо досить дороге задоволення.

За ті ж гроші можна придбати Steam Deck або Asus Rog Ally, які пропонують більшу гнучкість у виборі ігор, доступ до величезної бібліотеки Steam з регулярними знижками та безкоштовними іграми, а також можливість запускати старі тайтли без будь-яких обмежень.

Таким чином, навіть для тих, хто не обмежений у бюджеті, вибір Nintendo Switch 2 виглядає менш вигідним з точки зору співвідношення ціни та функціональності. За ті ж гроші можна отримати більш універсальний пристрій з ширшими можливостями та доступом до більшої кількості ігор. Nintendo Switch 2, на мою думку, більше орієнтована на фанатів Nintendo та тих, хто готовий платити за ексклюзивні ігри цієї платформи, незалежно від їхньої вартості.

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
FreezerUA: 03.04.2025 12:27При чому на телефон можна поставити офіційний MS Word, який тобі не похирить складне форматування документу, як всякі OpenOffice для Linux :insane:
P.S. Так, я через таке проходив і витратив 2 дні свого життя на відновлення форматування єдиної копії документу відповідно до вимог
маю справу з документами ворд щодня. Документи які створені в декстопному ворді ламаються в веб та мобільних додатках майже завжди. Здавалося би дрібниця, але чому майкрософт не може виправити це через стільки років.
starinfo
Member

alexeygalas: 03.04.2025 12:05 Менше з тим, пора вже за роботу.

P.S. Sega GameGear рулить B-)
спойлер
Изображение
портативність розміром майже з деку)
Изображение
pelia
Member

alexeygalas: 03.04.2025 09:02
Alex646: 03.04.2025 08:54Для вас ні риба, ні мясо. Для мене багатофункціональний пристрій, який може більше, ніж консолька.
Документи в Microsoft Word форматуєте на ньому? Чи може друковані плати проєктуєте на ньому? Виглядає приблизно як на тесті на вагітність в doom грати
Так, моя сестра використовує деку як повноцінний пк і використовує його в тому числі для навчання, у що входить офіс і автокад :rotate:
Buldozer.
Member

Я наверное сильно стар для этого) была в свое время нокиа Нгейдж, ну не зашла все равно не удобно, бросал её в карман и шёл гамать на пк.
Slavon84
Member

Дивився презентацію і взагалі не розумію хто це купує і в той же час розумію що багато хто. Моєю першою консоллю була Dendy, була Wii, Nintendo DS... Маріо, Зельди це круті ігри, але скільки ж можна то, а?
Ozumat
Junior

Очень жалею что в свое время пропустил первый сыч, думал как и все пк бояре " такова не бывает".

По факту - лучшая сосноль в плане портативности и игр. Даже сейчас первая нинка может удивить :-P самых заядлых критиков.

не знаю что будет с "2", но выглядит очень многообещающе. Конечно для стран третьего мира, как наша, какойнибудь "чип" сделал бы ее топ один геймдева :D
Grava
Member

Slavon84: 03.04.2025 22:55какойнибудь "чип" сделал бы ее топ один геймдева
Це ще під питанням :D Чіп на свіч без роботи коштував як половина консолі, це зараз його за пару тисяч тобі поставлять.
tornadox
Member

Ozumat
Чіп зіграв немалу долю в кількості продаж.

Відправлено через 26 секунд:
Grava
Простіше мабуть купити чіпований

Відправлено через 4 години 35 хвилин 1 секунду:
starinfo: 03.04.2025 20:00портативність розміром майже з деку)
портативність це була одна з самих більших переваг першого свіча, особливо лайт версії. Виходить Свіч 2 суто для тих хто купив Свіч 1 і має бібліотеку ігор.
Ответить